Pc problems\αποριες

Πως στην ευχή μπαίνουν οι εκθέτες και οι δείκτες στο word?

Εντιτ: Νταξει το βρήκα.

παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω audio drivers ?
εχω προβλημα…αυτα ειναι γενικα τα χαρακτηριστικα…(δεν εχω και πολλες γνωσεις. αν θελει κι κατι αλλο εδω ειμαστε…:?)

Operating System--------Microsoft Windows XP Professional
Motherboard Name------Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Motherboard Chipseτ----nVIDIA nForce2 Ultra 400
Audio Adapter------------nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

Σου λεει τιποτα σχετικο με Direct Sound Drivers?Αν ναι,βαλε το cd της Gigabyte που σου δοθηκε μαζι με το pc και εγκατεστησε απο εκει ξανα τους audio drivers.

αυτο ειναι το προβλημα…δεν εχω το Cd…:!:

Μπες στο Site της Gigabyte και κατέβασε τους Drivers του συγκεκριμμένου μοντέλου για να τους έχεις ούτως ή άλλως, αν απλά θες για την κάρτα ήχου ψάξε για τους Audio Drivers μόνο για τη συγκεκριμμένη Motherboard.

Ε ναι,αν δεν εχεις το cd πηγαινε εδω http://www.gigabyte.com.tw/ και κατεβασε τους.

:p…γιατι η γνωση ειναι δυναμη…:!:

ευχαριστω…τα καταφερα…

Παιδια, το πισι μου εχει καταρευσει.
Το εδω και χρονια, σημερα βρηκε να φτασει στο ναδιρ

Περα οτι μου εμφανιζει συνεχεια μυνηματα προβληματος ασφαλειας (βλεπετε δεν προσεχω και τοσο το πισι) , πριν μια ωρα συνειδητοποιησα οτι δεν δεχεται τους τονους.:?

Να π΄΄αω να γρ΄΄αψω με τ΄΄ονους και βλ΄΄επετε πως τα εμφαν΄΄ιζει. :evil:

Κολλησε το γαμημενο το πληκτρο μηπως?
Κανας ιος?

Στην αγγλικη το δεχεται κανονικα το ;.

Ευχαριστω…

δεν μαρεσει καθολου η γραφη χωρις τονους.:roll:

Τωρα προσφατα αφου βρηκα ντραιβερς εβαλα εξπι στο λαπτοπ και ολα καλα!Το μονο μικροπροβληματακι ειναι οτι οταν το βγαζω απ τη μπριζα και το δουλευω με μπαταρια μερικες φορες με το που αποσυνδεω το βυσμα η οθονη σβηνει η αναβοσβηνει τρεμοπαιζοντας.Αν ξανασυνδεσω το καλωδιο δεν υπαρχει προβλημα.Επισης αν το κανει αυτο και κανω ενα ρεσταρτ ενω ειναι με την μπαταρια μονο, οταν ξεκινησει παλι ο υπολογιστης δεν το κανει αυτο με την οθονη κ λειτουργει κανονικα.Καμια ιδεα?

Δεν κολλαει σ’αυτο το τοπικ, αλλα και πουθενα αλλου…

εκανα μια αναλυση του λογαριαμου μου στην otenet για την κινηση της γραμμης μου.

Adsl 2048/256

Απο 30/05/07 εως 24/01/09 (576 days 6hrs 44min)

Downstream ----> 696.1 Gb
Upstream ----> 161.82 Gb

νταξ…την εχω λιωσει…

εντιτ : παλι καλα που δεν παιζουν στην ελλαδα και τοσο οι κοφτες…

σε κανα 3αρι χρονια παντως αναμενεται η ΕΕ να επιβαλει κοφτες λογω “Πειρατειας”

Ρε παιδια, σημερα μου εβγαλε στο youtube σε πολλα βιντεακια “This video is not available in your country”. Tι στον πεοντα φαση παιζει γιατι φρικαρα.

Οχι, ειναι πολλα ετσι! Στην τελικη δεν μπορεις να τα δεις παντως. Τωρα, νομιζω οτι τα εχουν βγαλει ακαταλληλα και δεν τα παιζουν σε συγκεκριμενες χωρες? Τι να πω?

έχω prob με το msn μου !!!

λοιπόν, εκεί που πάω να βάλω τον κωδικό μου, μπλοκάρει κ χωρίς να προσπαθήσει μου λέει ότι δν μπορεί να εισέλθει κ έχει το συνηθισμένο σφάλμα 80040154

Ελα ρε χακερ!

ΔΝ ΕΙΜΑΙ HACKER !!!
how many times do i have to tell you therion ?

Αχ ναι tell me tell me.

σταμάτα !!!

Λιγο ακομα 8)

υπάρχει κ το report post ξέρεις 8)

εξυπνάκια !

είσαι spastic 8)