τις τελευταιεσ μερες συμβαινει κατι πολυ περιεργο.οταν ανοιγω το τορεντ μετα απο 2-3 λεπτα με πεταει τ ιντερνετ και για να ξαναμπει θελει ρισταρτ το ρουτερ. καμια ιδεα:( ?
Η εγγύηση έληξε πριν 5 χρόνια
Anyway, παρήγγειλα το mybook και ελπίζω να αναστηθεί ο maxtor μέχρι να μου 'ρθει…
Στο καλό τα mp3, αλλά οι φωτογραφίες…
Χοντρή μαλακία. Το έπαθα πρόπερσι όταν έχασα 13 gb φωτογραφίες και βίντεο. Είχα φάει μεγάλη πίκρα, αφού είχα αρχεία ακόμα και από τη βάφτιση του μικρού αδερφού. Ωστόσο, επειδή δε φτιάχτηκε ποτέ, το ξεπέρασα με τη βοήθεια του χρόνου…
Backup’s παίδες. Κι εγώ την έπαθα, και γι αυτό έμαθα. Κάθε 3-4 μήνες περνάω υλικό σε DVD’s, ποτέ δε ξέρεις πότε θα σε βρεί το κακό:p
Mου το εβγαλε πριν καμια ωρα και μου χει σπασει τα νευρα.Μαλλον μ το κατεβασε μαζι με το usee(για live streaming).Το usee το εσβησα αλλα αυτο μενει.Μου το βγαζει παντου οταν παω να γραψω αγγλικα…κι εκτος ιντερνετ(word,εγγραφο κειμενου κετς).Πρεπει πρωτα να πληκτρολογησω τη λεξη στο κουτακι που φαινεται πανω και μετα να πατησω εντερ…αν συνεχισω να τη γραφω κανονικα μολις αλλαξω λεξη(τελεια,κενο,εντερ αν ειναι για γκουγκλ)μου τη βγαζει στα κινεζικα.
Τι πρεπει να κανω για να βγει;Εψαξα κ στα add-ons κ δν εχει τπτ.
Οι υποτιτλοι στο πισι μου ειναι σε μια γλωσσα ακαταλαβιστικη.Ενω αυτοι που κατεβαζω ειναι ελληνικοι.Υποτιθεται τουλαχιστον.Μηπως πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις?VLC χρησιμοποιω…
θέμα encoding μάλλον… Σώσε το αρχείο σε άλλο encoding από αυτό που είναι ή έλεγξε να δεις αν παίρνει τέτοιες ρυθμίσεις ο vlc ή το vobsub or whatever
απο παλιοτερη απαντηση
Σ ευχαριστω φιλος!
παιδιά, ξέρετε κάνα πρόγραμμα που να εμφανίζει στίχους τραγουδιών στο itunes ή θα πρέπει να καταφύγω στο media player?
λιγο στα γρηγορα
πως βλεπω την ip adress μου???
Στο Vistalizator(που ειναι προγραμμα αλλαγή της γλωσσας τω Windows έχει τις εξης 2 επιλογες:
MUI for Vista 32 RTM
MUI for Vista 32 SP1
Ξερει καποιος τι παει να πει το και το MUI και τι το SP1;
MUI=Multilingual User Interface
SP1=Service Pack 1, πακέτο με fixes και διάφορων άλλων αλλαγών που κυκλοφορεί ανα καιρό η microsoft μέσω του windows update.
Ευχαριστώ!
αναγκη
υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω κλειδωμενο εγραφο excel???
http://www.j-walk.com/ss/excel/faqs/protectionFAQ.htm
Για δες εδω
http://3d2f.com/tags/unlock/password/excel/file/
και δω
Έχω να μεταφράσω ένα κείμενο από αγγλικά στα ελληνικά,αλλά είναι με ηλεκτρονικούς και σχετικούς όρους,οπότε τα κλασικά προγραματάκια δεν μου κάνουν.Ξέρει κάποιος κανένα καλό μεταφραστή?
Κανένας μεταφραστής δεν κάνει καλή δουλειά. Αναγκαστικά, θα κάτσεις μετά να το ξαναδιορθώσεις το μεταφρασμένο κείμενο. Ειδικά όταν πρόκειται για τεχνική ορολογία, κλάψ’τα χαράλαμπε… Γιατί δεν το δίνεις το κείμενο να σου το μεταφράσουν άλλοι (υπάρχουν τύποι που αναλαμβάνουν τέτοιες μεταφράσεις) ? Και αν είναι για κείμενο επίσημου εγγράφου, μπορείς να το δώσεις και στη μεταφραστική υπηρεσία του Υπ.Εξωτερικών (αν και είναι τσουχτερές οι τιμές τους… Τουλάχιστον η μετάφραση είναι πιστοποιημένη/επικυρωμένη. αν θες κάτι τέτοιο, στείλε pm να σου πω οδηγίες επιβίωσης στο Yπ.Εξ.)
Anyway, επειδή χρειάστηκε και εγώ να μεταφράσω κάποια πράγματα το έκανα μέσω του babelfish και μετά διόρθωνα…
[LEFT]Καλά όχι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο για να μπλέξω με υπουργία:p
Βρήκα μετά από έρευνα στο google ένα λεξικό με όρους και παράλληλα με το μεταφραστή του google κάνω αρκετά καλή δουλεία.
Ευχαριστώ για τις info όπως και να έχει![/LEFT]
Now playing: Shinedown - Begin Again
via FoxyTunes