παρακαλώ… Δυστυχώς, το μόνο που μπορούσες να κάνεις για καλή μετάφραση είναι αυτό που έκανες…
Φορητός υπολογιστής με windows XP. Δεν αναγνωρίζει την ασύρματη κεραία που έχει μέσα, υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση? Είχα Vista και τα έκανα XP, δε παίζει κάποιο ρόλο, έτσι?
γραψε μοντελο λαπτοπ να δουμε τι wireless φοραει
παιζει ρολο το downgrade σε xp, αν δεν εχεις περασει drivers για την καρτα.
Acer Aspire 5920 series
Edit: Το φαντάστηκα αυτό, αλλά η αλήθεια είναι οτι δούλευε το wireless μετά το downgrade. Κάτι πρέπει να πείραξε η μάνα μου, δε παίζει κάτι άλλο:P
Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN
κατεβασε και τα 2
κανε εγκατασταση πρωτα στους drivers
και μετα στο connection utility το οποιο θα χρησιμοποιεις για ολες τις ασυρματες συνδεσεις σου
[FONT=Arial,helvetica][SIZE=2]Intel® PRO/Wireless and WiFi Link Drivers-Only for Windows* XP[/SIZE][/FONT][FONT=Arial,helvetica][SIZE=1]
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial,helvetica][SIZE=2]Intel® PROSet/Wireless WiFi Connection Utility for Windows* XP 32-Bit
εντιτ.
δεν μπορω να ξερω τι πειραξατε, παντως με τα δυο τους ξεμπερδευεις και εχεις και καλλυτερο ελεγχο με το utility αντι των windows
εντιτ 2
τσεκαρε και τις συσκευες σου απο τη διαχειριση μπας και εχει απενεργοποιηθει η καρτα
εντιτ 3
το δευτερο πακετο περιλαμβανει και drivers, αρα μονο αυτο χρειαζεσαι
[/SIZE][/FONT]
Θενκς Elusive!
Απ’ ότι βλέπω αρκετά εύχρηστο πρόγραμμα.
Αλλά προέκυψε προβληματάκι: Το WiFi μου είναι απενεργοποιημένο, πατάω “ενεργοποίηση” και μου βγάζει μύνημα που λεει οτι ο διακόπτης υλικού ραδιοπρόσβασης είναι απενεργοποιημένος και οτι πρέπει να τον ενεργοποιήσω. Που τον βρίσκω το διακόπτη αυτό??
λογικα καπου υπαρχει ενα on/off διακοπτακι του wireless. αν οχι τσεκαρε να ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη απο τη διαχειριση συσκευων, και απο τις ιδιοτητες δικτυου. (δεξι κλικ —> ενεργοποιηση)
απ’οτι βλεπω στο service manual το διακοπτακι ειναι στην αριστερη πλευρα του πληκτρολογιου το πρωτο απο πανω κουμπι (αυτο που μοιαζει με δορυφορικο πιατο).
κατεβασε το manual , ολο και κατι χρήσιμο θα βρεις
http://rapidshare.com/files/73016627/SG_AS5920G_BOOK.pdf.html
Λειτούργησε! Θενκς Elusive, να 'σαι καλά!
Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω τη λειτουργια ενος πληκτρου του ποντικου? Δηλαδη εχει ενα κουμπι στο πλαι που λειτοργει σαν forward, αλλα μονο back παταω
Τα φωτα σας
ps. vista εχω :oops:
Θέλει προγραμματισμό.Εννοώ γλώσσα προγραμματισμού.
Με 50 Ευρώ στο φτιάχνω :p:lol:
googlare καμμιά έτοιμη λύση, ψάξε “change mouse button action” ή “change mouse button mapping”
αλλιώς το φτιάχνω εγώ με 30 ευρώ :lol:
Aπατεωνες! Ολοι μουργα…:lol:
Ερώτηση: Όταν έχω ανοιχτό το μtorrent το ιντερνετ κυριολεκτικά σέρνεται. Για να πάρει μπρος πάλι πρεπει να κάνω restart τον υπολογιστή.Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 2 βδομάδες. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
Ερώτηση 2: Ο σκληρος μου δίσκος πρόσφατα έκανε ελευθερη πτώση και έχασα 200g μουσικής, ταινιών, φωτογραφιών, εργασιών κλπ. Μόλις είχα κάνει format οπότε όλα αυτά δεν τα είχα περασμένα πουθενά αλλού…() Αφού θρήνησα δοκίμασα διάφορα προγραμματα που κυκλοφορούν στο ιντερνετ αλλά δεν έγινε τπτ. Σκέφτομαι να το πάω σε καμια εταιρία να μου πουν πόσο θα κοστίσει να τα ανακτήσω. Έχει κάποιος καμία πρόταση; Γενικώς έχω ακούσει ότι τσούζει…
Στο πίνακα ελένχου που σου έχει κάτι επιλογές για το ποντίκι θα μπορείς να το αλλάξεις.Εγώ από κει αλλάζω κουμπάκια και τέτοιες βλακίες…άμα ήταν να χριαζόμασταν πραγραματισμό για να κάνουμε αυτές τις απλές αλλαγούλες πάει!
εδιτ:άλλαξε σε κλασικό μενού εμφάνισης τον πίνακα ελένχου για να βρεις το ποντίκι αμέσως.
Now playing: Three Days Grace - One X
via FoxyTunes
Πηγαινε Επιλογες-Ευρος ζωνης(Bandwidth αν το χεις στ αγγλικα) και στο γενικο οριο αριθμου συνδεσεων βαλε 150 ή 200 και στον μεγιστο αριθμο συνδεδεμενων αποδεκτων ανα torrent 100 ή 125.Λογικα θα φτιαξει καπως η ταχυτητα του ιντερνετ.
ήταν ήδη έτσι ρυθμισμένο οπότε έκανα ένα uninstall το ξανάεγκατέστησα και όλα οκ. Ευχαριστώ πάντως:)
βαλε τον σκληρο στο ψυγειο για κανα 5ωρο και ξαναπροσπαθησε να τον συνδεσεις…
Τον είχα βάλει για καμια ώρα αλλά μπόρεσα να μεταφέρω κάτι πολύ ψιλά… Μετά από κανά 3λεπτο σταματούσε να τον βλέπει:?
ε τοτε εχει χτυπησει για τα καλα…βαλτον στην καταψυξη(με ζελατινα εννοειται) και αστον καμια μερα.