Pc problems\αποριες

και που να δεις ποσο νοστιμο γινεται με σαντιγυ και μια πρεζα τρουφα απο πανω…

Face it man, ο δισκος ειναι νεκρος…

α και μενα μου κολλαει
και οταν παω να κατεβασω σε mp4 απο το keepvid oλο για C++ error λεει ελεος πφφφφφφφφ

κατεβασε τα διαγνωστικα απο το σαητ της εταιριας και τρεξτα.
αυτα θα σου πουν αν παει για RMA.

Παρατηρώ ότι από τον Δεκέμβρη υπάρχει το παλιό το τιμημένο το Championship Manager 01-02 για τζάμπα κατέβασμα από εδώ
http://championshipmanager.co.uk/

Γουστάρω, βλέπω ότι υπάρχουν πατσάκια ανανεωμένα ακόμα και για 2009. Ωραία λέω, γουστάρω, κάτσε να το κάψουμε λίγο.

Το λοιπόν, πρέπει να κάνω instal το παιχνίδι πρώτα. Το κατεβάζω, είναι ένα αρχείο iso. Κάνω mount image με το daemon tools για να μην το γράψω σε σιντί. Επιλέγω autorun δεν κάνει τίποτα. Ανοίγω το σιντί, πατάω στο αρχείο setup, εμφανίζεται το κυκλάκι στη θέση που είναι το βελάκι (η παλιά κλεψύδρα, ξέρετε) για ένα δευτερόλεπτο και μετά απολύτως τίποτα.

Το κατέβασα και από αλλού, αλλά πάλι όταν πατάω το setup συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει? Μήπως δε δουλεύει στα βίστα?

Ε μαλλον αυτο θα ειναι.Μην ξεχνας πως ειναι και παλιο το παιχνιδι.
Google it !

Για δες με δεξί κλικ στο εικονίδιο αν έχει κάποια επιλογή Run in ή κάτι παρόμοιο και άλλαξε το.

Ξερει κανεις πως μπορω να φτιαξω υποτιτλους για ενα βιντεο (π.χ. τρειλερ);

adobe premiere πχ.

μπορεις να το κανεις και subtitle workshop αλλα δεν θα ειναι edited το βιντεο.
αλλα softsubbed.

Μετα απο ποσο καιρο χρησης ενος διπλοπυρηνου laptop συνισταται να γινει το πρωτο φορματ??

Γενικα δεν εχω προβληματα αλλα οταν βαζω το να παιξω το Warcraft III, το παιχνιδι σερνεται αδικαιολογητα και ψιλιαζομαι μηπως χρειαζεται κανα φορματ το μηχανημα.

τι σχεση εχει το διπλοπυρηνο με το φορματ?
εμενα που ειναι 4πηρυνο δηλαδη θα χρειαστει διπλασιο χρονο να περασει πριν κανω φορματ?

κανε ανασυγκροτηση,καθαρησε ρετζιστρι περνα νεους ντραιβερς και ξαναποσταρε.

ποσο καιρο το εχεις το λαπιτοπι?τρεξε ccleaner και tune up utilities + ανασυγκροτηση με καποιο τριτο προγραμμα ( O&O DEFRAG) και βλεπεις…

οι ΓΝΩΣΤΕΣ για defrag τρεχουν ΜΟΝΟ αυτο :
http://www.kessels.com/Jkdefrag/

τσαμπα ειναι
και εχει ονομα “ο βιαστης”.
απιστευτη δουλεια κανει.

Aκριβώς το ίδιο πρόβλημα με μεταλ_λωζ κι εδώ. Λαπτοπ Acer 7520g, το χω ενάμιση χρόνο, και σέρνεται στο Warcraft III.

Το μόνο που δεν έχω κάνει ακόμα, είναι φορματ. Μάλλον θα γίνει μέσα στη βδομάδα

Εχω xp.Πολυ καιρο.Δεν ξερω που ειχα βρει και τα ειχα βαλει.Απ αρχης μου εβγαινε το μηνυμα οτι μαλλον με κοροιδεψαν και δεν ειναι αυθεντικα.Αλλα δεν παταγα να κανει ελεγχο να δει αν σιγουρα ειναι αυθεντικα η οχι.Μια φορα το πατησ ακατα λαθος και απο κεινη τη μερα μαυρισε η επιφανεια εργασιας(οτι εικονα και να βαλω δεν μου τη βγαζει),συνεχως υπαρχει ενα ηλιθιο μηνυμα αρκετα μεγαλο κατω δεξια και αλλο ενα που εμφανιζεται οταν το ανοιγω και του λεω να resolve later.Ξερεις κανεις αν υπαρχει καμια λυση εκτος του φορματ επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω ευκαιρο εξωτερικο δισκο και θελω να σωσω πολλα πραγματα?

κανα κρακ μαλλον.
ψαξε τι επανκιρβως εκδοση εχεις και βαλτο.
μονο σηριαλ νουμπερ δεν νομιζω να πιασει.

3 φορές σήμερα ενώ λειτουργούσε κανονικότατα και ήμουν μέσα σε μσν και διαδύκτυο μου κλείνει στη ψύχρα…μαύρη οθόνη κανονικότατα. Το ξανανοίγω, το βάζω να κάνει σκαν, πάω να μπώ στο forum και μου βγάζει pop up window ότι το φόρουμ είναι επικύνδινο, το ίδιο και για το μσν. Προσπάθησα να του κάνω 3 σκανς και τις 3 φορές ύστερα απο κάμποση ώρα έκλεινε το laptop απότομα. Πέρα απο τη πιθανότητα να λειτουργούσε υπερβολικά πολλές ώρες, θα μπορούσε να έχει άλλο πρόβλημα που να προκαλεί τέτοια αντίδραση?

Ενα αντιστοιχο προβλημα παρουσιαζει και το δικο μου,αλλα πιο πολυ οταν μπαινω σε myspace και καμια φορα στο youtube.Ας απαντησει καποιος.:-k

Εμενα παλιοτερα που εκλεινε στην ψυχρα το λαπτοπ,το ολο προβλημα ηταν οτι μπουκωνε το ανεμιστηρακι.Καθαρισε το και οταν δουλευει το λαπτοπ εχε την εξοδο του αερα ελευθερη.

όταν κλείνει λάπτοπ 99% πρόκειται για θέμα υπερθέρμανσης, γι’αυτό όντως καθαρίζουμε πρώτα το ανεμιστηράκι. Μην το κάνετε μόνοι σας όμως, εκτός και αν είστε ήδη ΕΚΤΟΣ της εγγύησης.

Όσο για τη μαύρη επιφάνεια εργασίας, μπορεί να φτιαχτεί με “πείραγμα” του registry, αλλά δεν το συνιστώ ποτέ σε άνθρωπο που δεν ξέρει τί ακριβώς κάνει. Αν θες να σου πω λεπτομέρειες να ακολουθήσεις, αλλά πρέπει να τις ακολουθήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί θα παίζεις με πιο “επικίνδυνα” μέρη των win (από αυτά που ένα λάθος μ@μάει τα πάντα). Κάνε ένα google το πρόβλημά σου και το πως κάνουμε backup το registry και αν νιώθεις τυχερός, τα ξαναλέμε :stuck_out_tongue: Εγώ πάντως το έχω κάνει…

Το warcraft III πιθανότατα σέρνεται γιατί είναι βαρύ και δεν έχετε πολλή μνήμη. Ελευθερώστε μνήμη και ξαναδοκιμάστε (κλείστε όλα τα προγράμματα που τρέχουν και μερικές διεργασίες στο task manager για αρχή).

πριν απο λιγο εκανα update το msn 8.5 σε msn 2009 και οταν το ανοιγω εμφανιζει οτι εχω 0 επαφες:?

Στα παλαιοτερα updates απο 7.5 σε 8 πχ παντα μετεφερε και τις επαφες μου