Pc problems\αποριες

^το έχω ξανακούσει αυτό αλλά παίζει να είναι πρόβλημα μόνο στο pc σου. Από άλλα pc μπαίνει κανονικά; Δοκίμασε uninstall/κλείσιμο antivirus και ξαναεγκατέστησέ το. Αλλά αν αφήνει εγγραφές σε registry πρέπει να τις βρεις και να σβήσεις και αυτές… (πιθανώς επικίνδυνα πράγματα)

Παιδια συγνωμη,εχω καποιες αποριες και ως ασχετη που ειμαι δεν εχω ιδεα,θα ηταν πολυ καλο αν με βοηθουσατε :slight_smile:

Κατ’αρχας,καθε λιγο και λιγακι ο υπολογιστης(Vista,μνημη 2,5 GB) η κλεινει μονος του και κανει restart η εμφανιζει μια μαυρη οθονη με κατι περιεργα μπλε σχηματα και κλεινει.Εχω καθαρισει το ανεμιστηρακι,εκανα παλι εγκατασταση του λογισμικου…τιποτα…Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?

Απορια Ν.2:Πηρα προσφατα ενα mp4 player της Sony στου οποιου το manual αναφερει οτι το mp4 δεν αναγνωριζεται απο υπολογιστες που εχουν παραπανω απο εναν πυρηνες και απο υπολογιστες που το λογισμικο τους ειναι διαφορετικο απο αυτο που τους εγκατεστησε ο προγραμματιστης(δλδ αν ειχα εγω πχ.XP και εβαλα Vista).Εχει κανεις ιδεα αν ισχυει αυτο?Αν ισχυει σημαινει οτι θα πρεπει να μεινω στον αιωνα τον απαντα με το ιδιο λογισμικο σε αυτον τον υπολογιστη?

SVISTA
Format εκανες στο σκληρο στην 1η περιπτωση?
Αν εχεις εγγυηση μην πολυασχοληθεις και πηγαινε το να στο φτιαξουν.
Mπορει να ειναι σκληρος,τροφωδοσια,μητρικη οτιδηποτε.Τα παντα ολα δηλαδη

Eιχα κανει παλια install το προ 09 αλλα μετα το ειχα κανει uninstall.Τωρα πηγα να το ξαναεγκαταστησω.Μ εβγαλε οτι εγινε η εγκατασταση αλλα οταν πηγα να παιξω μ ειπε οτι δν εχει γινει σωστα η εγκατασταση.Πηγα να το κανω uninstall κ μ βγαζει αυτο.Τι παιζει;

Ρε σεις, έχω βάλει εδώ και καιρό έναν 500ρη σκληρό στο pc αλλά δεν λέει να μου τον αναγνωρίσει. Λέει συνέχεια πως είναι 127ρης ξερωγω.

Για πείτε.

Απο το boot menu μπες και τσεκαρε αν εχουν φορμαριστει μονο τα 127 απο τα 500 MB.
Αν εχει παρτισιονς σβηστα ολα και κανε φορματ παλι για να σου τον αναγνωρισει ολοκληρο

Φχαριστώ. Ελπίζω να με βοήθησες. :slight_smile:

Και ναι, σας ενοχλώ πάλι.

Πώς κάνω genuine ρε σεις τα πειρατικά windows xp pro μου; Έχω κατεβάσει 100 μαλακίες από το piratebay αλλά δεν έγινε τίποτα. :?

Πήγαινε πιο πίσω στο θρεντ 12/08 με 1/09 περίπου, υπάρχει ανάλογη ερωταπάντηση :wink:

Xαχ ναι πάλι δική μου είναι η ερώτηση. Τότε είχε δουλέψει ένα πραγματάκι, αλλά τώρα όχι. :?

Αρκετές φορές, ενώ έχω συνδεθεί και χωρίς να έχει πέσει η σύνδεση, μου βγάζει ένα παραθυράκι για το τι είδους σύνδεση θέλω να κάνω (τηλεφώνου, κτλ) ή ένα άλλο παραθυράκι που μου λέει ότι αν θέλω να μπώ στην επόμενη σελίδα (π.χ. το main του rocking) πρέπει να συνδεθώ στο διαδύκτυο…wtf? What could that be?

Αυτο πιανει 100%, ειναι testαρισμενο:wink:

http://www.mydigitallife.info/2009/02/20/windows-genuine-advantage-wga-validation-1990-updated-crack/

Πρεπει να εχεις και την τελευταια εκδοση του wga, πιο κατω στην σελιδα εχει Links και για αλλες εκδοσεις.

Και μή χειρότερα…τώρα μου δείχνει το modem ότι δεν έχουμε internet και όμως μπορώ να συνδεθώ…wtf? :?

αυτο το χεις δοκιμασει??

λοιπον παιζω ενα παιχνδι και μου κρασαρει συνεχεια

ψαχνωντας στο νετ

βρηκα αυτην την λυση

my problem was the video card overheating
i turned down the gpu/ram a little and it went away

nvidia 7600gs agp @450/600 would crash (ocd 50/60)
@400/540 (stock) is stable for hours without going over 70c

didnt notice much of a loss in framerate

επειδη δεν χαμπαριαζω και πολυ

ξερει κανεις πως να το κανω
δηλαδη να turn down the gpu/ram a little??? :slight_smile:

Είσαι κι ο πρώτος ρε! Μιλάμε είχα δοκιμάσει όλα τ’ άλλα και δε γινόταν τίποτα. Μ’ αυτό ξεμπέρδεψα εντελώς. Τhanx για το ποστάρισμα!:slight_smile:

αφου κανω εκατασταση το football manager 2008 και το ανοιγω να παιξει,στο κουτακι που διαλεγεις γλωσσα δεν εμφανιζεται τιποτα.Εχω δοκιμασει και απο cd(αντιγραφη) και απο torrent αλλα τιποτα.Εχει κανεις καμια ιδεα;

παιδια μπορει καποιος βοηθησει?

εχω τα office 2007. και οταν προσπαθω να κανω spelling στα ελληνικα στο word μου λεει οτι λειπει το καταλληλο εργαλειο(αν και σε τετοιες περιπτωσεις κανονικα πρεπει να λεει αρχειο…).

ξερει κανεις τι να κανω…?

Αν είναι η αγγλική εγκατάσταση πρέπει να κατεβάσεις το greek language pack…Δε περιλαμβάνεται…

καποιος broswer για κινητα που να εχει flash player η εστω αν υπαρχει εκδοση του flash για κινητα,πως θα βλεπω βιντεο απο youtube κλπ? Εχω τον opera mini τωρα αλλα δεν παιζει βιντεο.