Pc problems\αποριες

Μαλλον εχει μαζεψει χνουδι απο κατω γιατι ισως το ακουμπας σε κουβερτες κτλ κτλ.Τσεκαρε το.
Εκει που το εχεις αεριζετα απο κατω?Ισως ειναι απο υπερθερμανση

Δες καμια ρύθμιση για καλό και για κακό, όπως, απενεργοποίηση σκληρών, κατάσταση αναμονής μετα απο 60 λεπτά κ.α.

Οι μπαταρίες ειναι ο αδύναμος κρίκος σε καθε ηλεκτρονική συσκευή, όπως τα κινητά έτσι και τα λάπτοπ, βγαζουν προβλήματα στη μπαταρία. Αφου έχει φτάσει στη μία ώρα αναμονή, θα σου έλεγα να την προσέχης, μια αρχή είναι όταν έχεις το λαπτοπ στο ρεύμα, να την βγάζεις εκτός.

Εντελώς? Απο κάτω θα μαζεύει σκόνη όμως κλπ. Δεν “απενεργοποιείται” κάπως με καμια ρύθμιση?

Ναι να μην υπαρχει καμία επαφη με το σύστημα, οτι αφορα τις σκόνες, ειναι επίσης άτιμο πράμα, πάει πάνω στα τσιπάκια, και ζεσταινεται το συστημα ευκολότερα, αμα το έχεις, άνοιξε το καμια φορά και φύσα το. :roll:

παιδια χρειζαομαι βοηθεια!!

προσφατα γεμισε για αλλη μια φορα ιους το συστημα μου και ετσι εγκατεστησα τα ubuntu βγαζοντας τα windows.
το προβλημα ειναι οτι εχω δυο σκληρους δισκους(ενας για τα πραγραμματα ενας για τα multimedia). ενω ο ενας δουλευει καλα, στον αλλο δεν εχω προσβαση με την δικαιολογια οτι δεν μπορει να κανει mount γιατι δεν εκανα απεγκατασταση τον σκληρο οταν ημουν στα windows.

πως θα κανω mount τον σκληρο?
η βλακεια ειναι πως εχω ολες τις ταινιες μου και ολη τη μουσικη μεσα και δεν θα αντεξω αλλο.
ευχαριστω!

Εχεις ξαναδουλεψει με linux? Συνήθως όταν κάνεις mount έναν δίσκο ζητάει άδεια απο τον Superuser (Sudo). Μηπως αυτό είναι το πρόβλημα;

ειχα ξανα αυτη τη βερσιον στο πισι μου αλλα το εγβαλα ωστε να μπορω να παιζω και κανα pc game που και που αλλα την εκατσα με τους κωλοιους…
αυτο που μου λεει ειναι οτι:η τα windows μου ειναι ενεργα(πραγμα απιθανο αφου τα εχω σβησει) η απλα ειναι κλειδωμενα. αν ξερει κανεις κανενα προγραμμα τυπου discmanager για τα ubuntu παρακαλω να μου πει
μια αλλη λυση ειναι να ξανασβησω να ubuntu( γιατι για να κανω install τα windows πρεπει να κανω φορματ τον δισκο) να βαλω τα xp και να ξελοκαρω τον σκληρο αλλα θα πρεπει να αφιερωσω ολοκληρη μερα για κατι τετοιο

edit:problem solved(ναναι καλα οι αυπνιες μου)

Αυτο με τη μπαταρια στα λαπτοπ κλασσικο προβλημα.Εχω το λαπτοπ εδω και 2 χρονια δηλαδη 365+365=730 μερες απο τις οποιες αντε να εχει μεινει κλειστο τις 50!Η μαλακια ειναι οτι το ειχα παντα στη μπριζα με τη μπαταρια πανω και απο το 2ωρο+ που κραταγε στις αρχες τωρα με το ζορι να κραταει μισαωρο.

Tι πρεπει να κανω για να ειμαι συνδεδεμενος οταν μπαινω σε καποιο σαιτ με mozzila;Μεχρι πριν κανα τριημερο γινοταν αλλα τωρα οχι.Εσβησα ολους τς αποθηκευμενους κωδικους κ τς ξαναεσωσα αλλα τπτ.

Πηγαινε Εργαλεια -> Επιλογες -> Προχωρημενους - > και κατω κατω στη προεπιλογες συστηματος κανε τον Ελεγχο τωρα, και διαλεξε τον Mozilla σαν default browser

Δε νομιζω να εννοει αυτο,μαλλον εννοει οτι δεν κραταει αποθηκευμενους τους κωδικους του.
Ψαξε στις ρυθμισεις ασφαλειας ή δες αμα εχεις ενεργοποιημενα τα cookies.

μηπως απλα εννοει οτι δεν μπαινει αυτοματα στα σαιτ και πρεπει αν πατησει το remember me?

Aυτο που λεει ο asyftaos αλλα και να πατησω remember παλι τα ιδια.Αποθηκευει τς κωδικους αλλα δεν με συνδεει αυτοματα.

μαλλον κατι παιζει με τα cookies

Ή απλα οταν του εβγαλε ο Μοζιλα για πρωτη φορα Remember me ,Not now,Never for this site πατησε το 3ο κι ετσι δεν μπορει να τον εχει συνεχεια μεσα

Γινεται σε ολα τα σαιτ και παλια με εβγαζε συνδεδεμενο…

Πατησα καταλαθος το κουμπακι ρισταρτ ενω ημουν στο ιντερνετ και μετα βγηκε το προβλημα.Ξεχασα να το πω πριν…#-o#-o

τι κρατουσες στο χερι σου εκεινη στιγμη?Αν ειχες τσιγαρο στο δεξι σιγουρα φταιει αυτο…

Λοιπον.Πηγαινε Εργαλεια>Επιλογες>Ασφαλεια και στους κωδικους τσεκαρε για να αποθηκευει τους κωδικους.
Επισης τσεκαρε και στις εξαιρεσεις που εχει διπλα μηπως εχουν περασει εκει οι σελιδες που θες.Αν ναι διεγραψε τες

Ετρωγα πιτογυρο.Λες να μας στην εκανε αυτο τη δουλεια;

Τσεκαρισμενο,οι κωδικοι των σαιτ αποθηκευμενοι και οι εξαιρεσεις κενες.

Ξανακανε εγκατασταση τον Μοζιλα