Pc problems\αποριες

Τπτ…:frowning:

Απο γλωσσα html ξερεις τιποτα?

Τσου…

Το Yahoo κάνει τέτοιες μαλακίες.

εχω antivirus ESSET κ κολλησα 1 trojan αλλα γαμωτο δε μου το καθαριζει τι να κανω; εσεις οι ειδικοι τι προτεινετε;μην πειτε φορματ γιατι με σκοτωσατε:papas::papas::papas::(:frowning:

Λεγοντας ESSET εννοεις το NOD32?
Κανε δεξι κλικ στο σκληρο που βρισκεται και επελεξε Scan and Clean.
Αν παλι δεν,ενημερωσε

ναι αυτο εχω…εκανα αλλα δε μου το σβηνει πατησα Clean k execute αλλα δεν το καθαριζει

Σβησε χειροκινητα το αρχειο που σου βγαζει infected

αμα το διαγραψω ξεμπερδεψα δηλαδη;

Κανε διαγραφη,κανε σκαν και εδω ειμαστε

Να προσθεσω σε safe mode, μιας και αρκετα services, Οπως και προσβαση στο διαδικτυο, δεν ειναι ενεργα.
Για να μπεις σε safe mode (ασφαλη λειτουργια), πατας συνεχως F8 οταν κανεις restart.
Αν δεν, τοτε παμε για hijackthis.

Ε κατεβασε το Spybot,βαλ’το να κανει ενα τσεκαρισμα και θα τα βρει κ θα τα καθαρισει ολα.

Καλόπαιδα, θέλω τη γνώμη σας για κάτι.

Τώρα που θα πάρω καινουργιο ΠΙΣΙ, ξέθαψα, ο,τι δισκάκι με mp3 έιχα και, όλως παραδόξως μάζεψα ώς τώρα, γύρω στα 600GB με Metal και ο,τι άλλο μπορει κάποιος να φανταστεί.

Με προβληματίζει το θέμα της, οργάνωσης και τακτοποίησης και εδω θέλω τη γνώμη σας.

Σκεφτόμουν να κάνω μονάχα 4 φακέλους. Ο ένας να λέει ‘‘Metal’’ ο άλλος ‘‘Greek’’ ο άλλος ‘‘Rock’’ και ο άλλος ‘‘Other. Ο κάθε φάκελος, να έχει μέσα δυο υπο-φακέλους, ο ένας να λέει ‘‘Full Albums’’ και ο άλλος ‘’ Random tracks’’, και ο κάθε υποφάκελος αυτός να έχει 24 φακέλους όσα και τα γράμματα του αλφαβήτου.

Στον φάκελο metal να μπει, απο death, thrash, post, goth, black, στο Greek να μπει οτιδήποτε Ελληνικο, απο Καζαντίδη μέχρι και Διαφανα Κρίνα, στον Rock, κλασσικο rock και όλα τα παρακλαδια του, και τέλος στον Other, να μπεί jazz, blues, reggae, ost και άλλα περίεργα.

Σκεφτόμουν να κάνω φακελο και είδος, αλλα, θέλει πολυ μελέτη και γενικά θα γίνει ένας χαμός, πχ, πές μου που θα βάλω τους Deftones, τους Mars Volta τους Kultur Shock και τους Therion! Γενικά η αλφαβητικη σείρα βοηθάει ή καλύτερα ειναι με είδος ή χωρα ή χρονολογία ;

Για πέιτε καμια γνωμη ρε παιδια σας παρακαλώ. :slight_smile:

2 folders: Foreign, Greek
– 24/26 subfolders στο καθένα (όσα τα γράμματα της αλφαβήτου)
------ subfolder για κάθε συγκρότημα
--------- subfolder για κάθε δίσκο και τα υπόλοιπα κομμάτια του συγκροτήματος χύμα

Αυτό έχω εγώ τουλάχιστον :stuck_out_tongue:

Δηλαδη, άμα ας πούμε έχω 3 τραγουδια μονάχα απο μια μπάντα ξένη, απλά να μπει στο φάκελο με τα ξένα, στο γράμμα που αντιστοιχει ; ε ; :-k Δεν είναι μαλακία για μια μπαντα να κάω ολόκλρο φάκελο ; :-k

Δυσκολη απόφαση, καλα ήμουνα μου φαίνεται με τον λαπτοπάκι με τον 20 γιγα σκληρο του !!

αν δεν κανεις φακελο, 8α σου βαζει τα κομματια αλφαβητικα και 8α ψαχνεις περισσοτερη ωρα για να βρεις ενα κομματι συγκεκριμενο που 8ες

Για ποιο λογο ολη η διαδικασια?βαλτα ολα σ ενα φακελο και μετα κανε στο itunes add folder και επελεξε τη ρυθμιση keep itunes folder organised…μετα το προγραμμα απο μονο του δημιουργει φακελους και τα ταξινομει τα τραγουδια σε καλλιτεχνες με υποφακελους τα albums…

αυτο τουλαχιστον εχω κανει εγω και επειδη εχω μανια με την οργανωση των τραγουδιων ολη την επεξεργασια στα ονοματα, προσθηκη artworks(επιβαλεται) κτλπα την κανω απ το itunes…το προγραμμα μ εχει σωσει!

εγω καθομαι και τα κανω μονος μου καθε φορα που βαζω κατι στον σκληρο μου:)

Υπάρχουν έεεενα σωρό γρηγορότερα, ελαφρύτερα και καλύτερα προγράμματα από το υπερβολικά-βαρύ-για-τις-δυνατότητες-του iTunes. Οπότε αν είναι κάποιος να στραφεί στη λύση του προγράμματος για ταξινόμηση, καλύτερα να αποφύγει το iTunes.

Μπορεις να προτεινεις κανα προγραμμα?