Με το Mediamonkey ίσως μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.
Εγώ τα έχω ταξινομημένα με τον εξής τρόπο:
Artist->Album->Tracks
Δείτε εδώ για να καταλάβετε.
Επίσης το καλύτερο πρόγραμμα για να φτιάξετε τα id3 tags είναι το TagScanner
Με το Mediamonkey ίσως μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.
Εγώ τα έχω ταξινομημένα με τον εξής τρόπο:
Artist->Album->Tracks
Δείτε εδώ για να καταλάβετε.
Επίσης το καλύτερο πρόγραμμα για να φτιάξετε τα id3 tags είναι το TagScanner
εχω το nod32 αυθεντικο και σταματησε να μου κανει update.Εμαθα οτι η αδεια μου εληξε και θελει ανανεωση.Μου εστειλαν το λινκ www.adaox.gr και μου λενε να το ανανεωσω απο εκει.Αλλα δεν ξερω πως.Μπορει κανεις να βοηθησει;
Ερώτηση σχετικά με ιούς-trojans: Πρόσφατα κόλλησα ξαφνικά έναν που αφήνει αρχείο msword98.exe στο \system32 το οποίο δημιουργεί μετά διάφορα άλλα αντίγραφα κλπ. Είχε προλάβει να μου μπλοκάρει το antivirus και το firewall. Τελικά δοκίμασα System Restore και φαίνεται να δούλεψε (ξεμπλόκαραν τα antivirus και σε συνεχή σκαναρίσματα δεν βρίσκει πια τίποτα, ενώ και στους αντίστοιχους φακέλους δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα αρχεία ιών). Είναι ασφαλής μέθοδος το System Restore ή να κάνω άμεσα format ?
Ασφαλης ειναι νομιζω αν το restore point ειναι δημιουργημενο πριν κολλησεις τον ιο,επαναφερει τον υπολογιστη στην κατασταση που ηταν τοτε με τα αρχεια που ειχε τοτε.
Ναι, προφανώς το restore point ήταν αρκετά πριν κολλήσω τον ιό. Οπότε, προλαβαίνω με την άνεσή μου να κάνω τα back-up και να κάνω μετά ένα format (το χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς).
Αν εισαι σιγουρος οτι γυρισες αρκετα “πισω”,ωστε να ειναι καθαρο το πισι σου,εισαι καθαρος.
Προσοχη ομως,η επαναφορα εχει να κανει με το μητρωο και τα προγραμματα που εγκαθιστας.
Με αλλα λογια,το .exe το οποιο ετρεξες και κολλησες τον ιο,μπορει να βρισκεται ακομα στο πισι σου,και μολις το τρεξεις να τον κολλησεις παλι.(δεδομενου οτι δεν σε προστατεψε το αντιβαιρους σου την πρωτη φορα,μπορει να μην μπορει να τον εντοπισει τωρα που σκαναρεις)
Ίσως… αλλά στους φακέλους (system32 κλπ) που ήταν πριν το restore, τώρα δεν το βρίσκω, και όλα φαίνονται φυσιολογικά εδώ και μέρες χωρίς πρόβλημα. Είδομεν… έτσι κ αλλιώς πρέπει να καθαρίσει λίγο με ένα φορμάτ μια στο τόσο 8)
Αν δεν εχεις προβλημα για φορματ,τοτε ναι αδερφε,κανε το να ανασανει και το πισι σου,τα γουσταρουν και ξανανιωθουν
Λοιπόν απορία.
πως μπορώ να βάλω τον Firefox να ανοίγει τα mail μου, όταν μπαίνω μέσα από το msn??
αν και έχω σαν πρώτο browser τον Firefox, τα mail ανοίγουν πάντα με ie…μπορώ να το αλλάξω??
με Outlook μηπως εννοεις?
Πως βλεπεις τα μεηλ σου?Απο καποια σελιδα ή απο το Outlook?
όταν μπαίνω στο messenger, πάω πάνω αριστερά εκεί που έχει την επιλογή για να δω τα mail μου, δλδ μου ανοίγει από κει την σελίδα στο www.hotmail.com…απλά όταν το κάνει αυτό το ανοίγει με ie και δεν θέλω…ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα…
Δεν γίνεται. Βάλε windows live mail. Μια χαρά client.
Γινεται,σε μενα με firefox ανοιγει.Δες απο τα options αν τον εχεις default browser.
Σα default είναι και σε μένα για όλα, όταν όμως το application σχετίζεται με σελίδα της ms ανοίγει με το ζόρι σε iexplorer.
τι δε γινεται ρε μαλακοκαβλη εσυ!!!
Λοιπον αγγελοπεθαμενε πανε στο πινακα ελεγχου και τσεκαρε στις Επιλογες ιντερνετ ποια προγραμματα εχει προεπιλογη.Αν εχει τον εξπλορερ βγαλτον και βαλε τον γκοτζιλλα
δε γινεται λεει ο μαλακας
γαμώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη…έχω σβήστα στο pc την τύχη μου μέσα!
πηγαίνω στο Πίνακα Ελέγχου και στις επιλογές internet…
στο tab που λέει Προγράμματα ο ie δεν είναι προεπιλεγμένο…και έχω τον firefox…
την τύχη μου…έτσι μου έρχετε να βγάλω τον ie και να τελειώνει η υπόθεση…
sorry για το double post…
λοιπόν τα κατάφερα με έμμεσο τρόπο…έκανα install το Stuffplug και έτσι μου επιτρέπει να ανοίγω τα mail με τον FF!!!
πάντως ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
Στον βλαμμενο τον νιχιλιστ να τα πεις αυτα που λεει “δε γινεται”
Ο φλωρος
ακούς γίνεται!!!και μάλιστα στα xp μπορείς και χωρίς αυτό το προγραμματάκι!!(απ’ όσο κατάλαβα)
εδιτ:
το βρήκα σε ένα φόρουμ που έψαχνα και μπορεί να βοηθήσει και άλλους με το ίδιο πρόβλημα…
είναι βέβαια για xp μόνο…
[SPOILER]Δοκίμασε τα παρακάτω: