Ουστ ρε βλαμμένε πρωινιάτικα. Δεν επέμεινα. Απλά είχα την εντύπωση ότι δεν γίνεται. Τσουρεκά.
Θελω να κανω λογαριασμο στο gamato.info αλλα μου γραφει συνεχεια :error maximum number of users reached:blow:
εε δεν γίνετε και δεν νομίζω να υπάρχουν invites όπους στους άλλους trackers…:-s
βέβαια μπορεί να ανοίξουν μόλις πρεσάει το καλοκαίρι…
Now playing: Tyr - Dreams
via FoxyTunes
τι σαιτ ειναι αυτο?
είναι για torrent, αλλά είναι ελληνικό οπότε βρήσκεις πολλά καλούδια, και είναι και πολύ αξιόπιστο…
Now playing: Tyr - Stosrisvolurin
via FoxyTunes
Φιλε επειδη ειμαι μελος στο gamato σου λεω οτι θα ξανανοιξουν συντομα οι εγγραφες.Να και το μηνυμα που δημοσιευτηκε στην κεντρικη:
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ SITE ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ,ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!
ΕΚ ΤΟΥ STAFF
Ok dudes θα ξαναπροσπαθησω
Να κανεις λογαριασμο στο ραπιντ να φτασεις σε οργασμο κατεβασματος
βασικα το θελω για να κατεβαζω ελληνικα τραγουδια γιατι με αυτο π εχω κατεβαζω μονο ξενα. τι ειναι προτιμοτερο να κανω?
βασικα αν θελεις να κατεβαζεις μεμονωμενα ελληνικα τραγουδια δοκιμασε και το soulseek.
βασικα αυτο εχω! κατεβαζει και ελληνικα?
Ναι φυσικα και μαλιστα πολλα.Απλα κανε την αναζητηση του τραγουδιου σε greeklish.
παιδια μηπως ξερετε κανενα προγραμμα που να μπορω να ανοιγω αρχεια .rar κ να ειναι τσαμπα γιατι το winzip ολο μου ληγει κ εχω βαρεθει να το κανω uninstall κ install ξανα κ ξανα
ευχαριστω πολυ:D:D
ρε μαγκες
στο πισι στην δουλεια
οτι αντιβιωτικο κατεβαζω δεν μπορει να κανει update (avg, avast, bitdefender)
υποψιαζομαι οτι ειναι καποιος ιος
καμια ιδεα για να το αντιμετωπισω
θενκς
H δουλεια δικια σου(κοινως εσυ ελεγχεις την κινηση στο ιντερνετ) ή μεσω δικτυου παιρνεις που καμια φορα μπλοκαρουν ports κλπ κλπ για να δουλευουν κ καλα οι εργαζομενοι?
Γενικα το ΙΤ Department ( πσσσ ) κλειδωνει καποια πορτς ετσι ωστε να μπλοκαρει διαφορες ενεργειες στο ιντερνετ.
Εαν μπαινεις απο user account , και οχι απο admin, τοτε μιλα με το τεχνικο της εταιριας και πες του να στα κανει update
Εχω εντελώς ξαφνικά το εξής πρόβλημα:
Ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να λάβει κανένα αρχείο,είτε απο μειλ, ειτε να κατεβάσει τόρρεντ, είτε πρόγραμμα είτε οτιδήποτε.Πάντα μου βγ’αζει το εξής μήνυμα:
ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΡΥΩΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.
Τι μπορεί να συμβαίνει; Σκεφτηκα πως ισως να φταιει το αντιβιοτικό(ΑVG) αλλά το αντιβιοτικό το έχω από το Μάιο και όλα δούλευαν ρολόι.
Τι μπορεί να φταίει;;;Ποιος μπορεί να βοηθησει;
Τσεκαρε το firewall των Windows ή καποιο firewall στον υπολογιστη τελος παντων που δεν αφηνει τα αρχεια να ερθουν.
Τι πειραξες και εγινε αυτη η αλλαγη?