Pc problems\αποριες

Γιατι σερνεται ετσι η forthnet? Κανεις αλλος forthnetakias που σερνεται?

kserei kaneis ti ginetai me to service twn sony vaio gia laptop?
isxyei ayto poy lene oti to stelnoyn eksw kai soy gyrnaei se 3 mhnes?
to exw mono 1 1/2 xrono kai arxise na kollaei h o8onh kai afoy ekana ta panta, twra apla pernaw ola ta arxeia se ekswteriko sklhro gia na kanw format mhpws kai glytwsw to 3mhno!
eixe kanenas allos paromio provlhma me o8onh?

Έχω την εντύπωση ότι όντως τα στέλνουν έξω (κάπου Σκανδιναβία αν δεν κάνω λάθος). Για 3 μήνες δεν ξέρω, ίσως είναι υπερβολικό, αλλά βδομάδες-μήνα σχεδόν σίγουρο.

Σχετικά με την οθόνη είσαι σίγουρη ότι είναι θέμα hardware ή πείραξες τίποτα από τα Windows και κολλάνε; Βασικά τι εννοείς ότι κολλάει η οθόνη. Αν όντως φταίει η οθόνη (και όχι ρυθμίσεις των win ή καμιά κάρτα γραφικών) υπάρχει πάντα και η λύση να αγοράσεις νέα οθόνη και να τη “συνδέσεις” εσύ στο laptop. Έχω δει να αγοράζουν από το internet και μετά να τη συνδέουν στο laptop, αλλά φαντάζομαι θα χρειαστείς κάποιον που ξέρει για να γίνει αυτό. Τι εγγύηση έχουν τα Vaio; Σε καλύπτει;

η εγγυηση δεν με καλυπτει(ηταν για ενα χρονο μονο).
δεν πειραξα τπτ απο τα windows,ξεκινησε να μου το κανει μια μερα που ειχα συνδεσει το laptop με την τηλεοραση(σημ. 1 1/2 χρονο τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το hdmi).
ξαφνικα μαυρισε η ο8ονη.
φοβαμαι οτι ειναι η καρτα γραφικων γιατι ακομη και οταν ειμαι σε safe mode εμφανιζονται στην οθονη πορτοκαλι γραμμες.wtf??

Η εγγυηση του υπολογιστη σου βασει νομου ειναι 2 χρονια

Σε ευχαριστώ φίλε Τολκι πάρα πολύ για τη βοήθεια!
Ψάχνοντας,βρήκα ότι πηγαίνοντας στις επιλογές Ιντερνετ-Ασφάλεια και επιλέγοντας τις Αξιόπιστες τοποθεσίες , όταν γράφω το όνομα του σάιτ που θέλω να κατεβάσω το αρχείο, ο υπολογιστής το κατεβάζει χωρίς να το μπλοκάρει.Όταν πάω να κατεβάσω από ένα σάιτ που δεν το έχω γράψει στις αξιόπιστες τοποθεσίες το μπλοκάρει η ασφάλεια του υπολογιστή.
Καμιά ιδέα για το τι επιλογή πρέπει να αλλάξω προκειμένου να μη χρειάζεται να κάνω όλη αυτή τη δουλειά;

Ρε παιδιά, τα side bars τρώνε αισθητά την ταχύτητα μου; Την ταχύτητα του pc ή και του internet;

Αυτη τη μαλακία των Vista λες ; Ίσως τρώνε μνήμη…

Προφανώς βαραίνει το pc, μπορείς να δεις και την διαφορά στην ram όταν το κλείσεις.
Internet σου τρώνε απειροελάχιστο τα modules τύπου καιρού κτλ.

Στο MS Word του 2007, όταν πατάς enter για να αλλάξεις παράγραφο, αφήνει ένα κενό απο τη προηγούμενη και ξεκινά στην ιδια σειρά, αντί για την εσοχή που άφηνε παλαιότερα. Αυτό πως αλλάζει?

Αν καταλαβα καλα,πρεπει να χει αλλαχτει το διαστιχο.Ξαναβαλε την επιλογη του στο 1.

Αυτο το εικονιδιο ειναι

μπορει κανεις να μου εξηγησει γιατι ο υπολογιστης μου εχει σταματησει να διαβαζει dvd?:frowning:

Freedom, δοκίμασε επίσης shift+enter αντί για enter μόνο του :wink::!:

Λειτουργικο συστημα ? Δεν στα διαβαζει καθολου ή δεν στα κανει Autoplay ?

xp.δεν μου τα διαβαζει καθολου.τα cd αντιθετα μια χαρα μου τα διαβαζει

Κι εγω το χα παθει στον παλιο υπολογιστη,παιζει να χαλασε η συσκευη και να μη διαβαζει DVD.Δοκιμασε να κανεις επανεγκατασταση τον driver του δισκου.

Χρήστο/μάνο thanx a lot!:slight_smile:

παιδια μια ερωτηση…

σκεφτομαι να βαλω internet(ναι ζω ακομη σε σπηλια…:p) και εχω μια απορια: απο μνημη παμε καλα στο pc αλλα απο επεξεργαστη εχω 1.29(ετσι γραφει τουλαχιστον)…παιζει να επηρεαζεται η ταχυτητα του internet(σε περιπτωση που πιασει μια καποια ταχυτητα)?

καθως οταν μεταφερω καποια μεγαλα αρχεια η κανω καποιες διεγασιες ο επεξεργαστης δουλευει στο φουλ… 100%…

sorry αν η ερωτηση ειναι καπως ακυρη αλλα ειμαι και ψιλοασχετος…#-o :smiley:

Τους παλιους υπολογιστες τους χρησιμοποιουμε συνηθως για κατεβαστηρια και μονο.
Ριχτου ενα φορματ να καθαρισει εντελως και καλα κατεβασματα

E πιο πολυ παιζει να εχεις προβλημα μνημης με τον κωλοMozilla ωρες ωρες παρα τιποτα αλλο.

Συμφωνω με τον απο πανω παντως.