Pc problems\αποριες

:thumbup: οκ … παιδια ευχαριστω πολυ…

Ξερει κανεις να φτιαχνει gifακια απο βιντεο στο youtube?

(αν και είσαι ολυμπιακός :p)

Κατεβάζεις πρώτα το βίντεο στον σκληρό σου με το Pwnyoutube, μετά κόβεις το σημείο που θες με το Virtual Dub και το μετατρέπεις σε gif με το Super

Ωραιος!!!

Μόνο που το διάβασα κουράστηκα…

Τα λέηζερ, έχουνε συγκεκριμένες ώρες ζωής, αλλάζεις το drive, δε σε σώνει τίποτα. Άμα άρχισε και διαβαζει μια CDs μια DVDs, κλάφτα χαραλαμπε… Καλά είναι να αποφεύγονται ταινίες σε laptop και PCιά, καλύτερα κανα φτωχικό οικιακο dvd player, και αυτο στον υπολογιστη, μοναχα για δεδομένα και εγγραφες.

Λοιπόν θέλω να κάνω install το windows media center σε vista home premium(don’t ask why) και δεν το βρήσκω να το κατεβάσω.έχω σπασπένα vista και δεν το είχαν από την αρχή.απλά θέλω να μπορώ να αναπαράγω blu ray δίσκους.επίσης αν ξέρετε κανά άλλο πρόγραμμα ευχαρίστως.
το pc είναι sony vaio vgn-ar41s.

ευχαριστώ!

Έχω μεγάλο πρόβλημα…Θα το γράψω με πολλές λεπτομέρειες γιατί έχω πονέσει πολύ για αυτό:cry:

Όλα ξεκίνησαν (έτσι πιστεύω δηλαδή) όταν αποφάσισα να εξυγχρονιστώ παραπάνω με την τεχνολογία και να αρχίσω να κατεβάζω ταινίες…Έτσι μπήκα στον κόσμο των τορεντς, όπως τα λένε αυτά…Κατέβασα το μ-τόρεντ (είχα κασπέρσκι antivirus παρεπιπτόντως) και στη συνέχεια έγινα μέλος σ’ ένα ελληνικό μεγάλο site με τορεντς…Κατέβασα αρχικά 2-3 τσοντίτσες έτσι για να το δοκιμάσω (ναι το παραδέχομαι λοιπόν) και στη συνέχεια είπα να κατεβάσω την νέα ταινία του ταραντίνο…Την κατέβασα κλείνω τον υπολογιστή, φεύγω απ’ το σπίτι, γυρνάω και κάπου έκει ξεκινάει το χάος…Ανοίγω το πισι και κάνει 1 ώρα κυριολεκτικά για να ανοίξει (είχα αρχίσει να φρικάρω τρελά) μετά κάνει μίση ώρα για να επιλέξω το μενού έναρξη και γενικώς έκανε άπειρη ώρα για να επιλέξω το οτιδήποτε (είχα τρελαθεί)…Τελοσπάντων κλείνω το πισι έρχεται η επόμενη μέρα και αποφασίζω να κάνω φορμαααααααααατ…βάζω το σιντι που ταν πακέτο με το πισι ακολουθώ τα βήματα και ανοίγει…Παθαίνω ένα πρώτο σοκ όταν βλέπω ότι το μόνο πράμα που υπήρχε στον υπολογιστή ήταν ο κάδος ανακύκλωσής:):cry: …Και θα μου πεις εκεί: γιατί ρε φίλε δεν αποθήκευσες τα πράματα σου προηγουμένως και θα σου πω εγώ: γιατί με τους ρυθμούς που είχε το πισι το 2045 ίσως να χα καταφέρει να αποθηκεύσω έναν από τους άπειρους φακέλους που υπήρχαν στον υπολογιστη…Το κακό όμως δεν είναι αυτό…Το κακό είναι ότι το πισι μετά το φορματ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! Οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν ανοίξω μου λέει ότι δεν αποκρίνεται…έχω υπερταχύτητα στο internet και δεν μπορώ να δώ ένα βιντεάκι επειδή το youtube μου δεν αποκρίνεται…πραγματικά αν ξαναδώ την λέξη δεν αποκρίνεται θα αυτοκτονήσω…

Και ρωτάω εγώ τώρα με το πτωχό μου κεφαλάκι…ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ…θα μου πει κανεις???πως μπορώ να το φτιάξω??? να το πάω σε τεχνικό???

Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει σύντομα γιατί αυρίο σκέφτομαι να το πάω στο μαγάζι που το αγόρασα…

Το θέμα μου δεν είναι ότι χάθηκαν τα ΠΑΝΤΑ…Το θέμα μου είναι ότι συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα

Παιδιά ειλικρινα αυτές τις μέρες αν δεν λυπόμουν τα λέφτα που δωσα θα τον είχα ΣΠΑΣΕΙ! Πραγματικά…

Μηπως να τον πας σε ενα μαγαζι να τον δουνε τον υπολογιστη σου μην το κανεις χειροτερα? :stuck_out_tongue:

Το πήγα σήμερα ρε! Μου παν ότι είχε πρόβλημα ο δίσκος και θα μου τον αλλάξουν (ευτυχώς τζάμπα λόγω εγγύησης!!!:D)

Τώρα από τι το παθε δεν ξέρω…

Τα drivers μετα το φορματ τα εβαλες?

Ο ιος πιθανοτατα να ευθυνεται για τον σκληρο σου.

Μπα όχι δεν τα βαλα (δεν είμαι και πολύ σχετικός μ’ αυτά:p)

Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω…

Τέσπα τέλος καλό όλα καλά!

Εφοσον δεν εβαλες drivers, λογικο ειναι να σερνεται ο υπολογιστης. Ειναι σαν μην υπαρχει καρτα γραφικων στον υπολογιστη.

Για να μην κουραζεσαι, κατεβασε το Driver Magician.
Σκαναρει το μαραφετι σου, και σου βρισκει ολες τις τελευταιες ενημερωσεις των drivers για τα hardware σου.

Α κατάλαβα ρε συ…ναι γιατί μου φαίνοταν πολύ παρακμιακό το πισι μου μετά το φορμάτ…κοίτα να δείς τι μαθαίνεις…

Θενξ για τις πληροφορίες!

Σε ποιό ελληνικό site μπήκες για torrent;

Moυ σαλταρε το μσν και στελνει ιους σε ολες μου τις επαφες…what to do?uninstall του εκανα τωρα μολις βσκ,αλλα θα το ξανακατεβασω μια σε λιγο…θα ειναι οκ μετα?Και κανα καλο antivirus αμα παιζει για Free download?(yeah,ασχετος απο πσ εδω)…:slight_smile:

Το unistall δε θα κανει τπτ.
Απλα αλλαξε κωδικο :wink::!:

Το παραπανω θα ισχυει αν εδωσες τον κωδικο και το user name σε site που ελεγε “δες ποιοι σε εχουν μπλοκαρει” “δες ποιος σου πηδαει τη γκομενα” και αλλα τετοια ομορφα.
Απο εκει σου παιρνουν τον κωδικο,κανουν login και στελνουν λινκς με ιους στις επαφες σου.

Αν οχι uninstall και καθαρισε τον κομπιουτορα με NOD32

αχα, i see…οπωτε αλλαζω κωδικο στο hotmail μου,που εχω και μσν και μετα σκαναρω και με NOD32…θενκς μαν,i’m on it now…

μιας και αναφέρθηκε το νοδ, είχα ένα σάητ απ όπου ανανέωνα τους κωδικούς μου αλλά κατέβηκε. αν έχεις κάποιος καμμια καλή ακρούλα να βολευτούμε, ας βοηθήσει :roll:

θελω να βαλω ιντερνετ στον υπολογιστη μου και επειδη δεν εχω τηλεφωνο σκεφτηκα να ζητησω ασυρματη συνδεση.Τι χρειαζομαι;Το λαπτοπ μου πρεπει να εχει ασυρματη καρτα δικτυου αν θυμαμαι καλα.Θα χρειατω και μοντεμ ή τιποτα αλλο.Πριν παω στο μαγαζι να ρωτησω θα ηθελα καμια συμβουλη μην με πιασουν μαλακα.