Δε σε συμφερει ε.Θα σου στοιχησει ο κουκος αηδονι γιατι ειναι με ογκοχρεωση.
Κατα τα αλλα δε χρειαζεσαι τπτ παραπανω απο μια συνδεση και μια καρτα που θα σου δωσει ο παροχος (wind,cosmote,vodafone κτλ)
Θα εχεις τρομερες ταχυτητες!!!
δεν θελω την συνδεση για κατεβασμα,αμα θελω να κατεβασω παω στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου για να μου’ρθει τζαμπε,αλλα για να μην χρειαζεται να πηγαινω εκει καθε τρεις και λιγο για να ειμαι online.Oι ταχυτητες ειναι καλες;
Πρίν κάνεις οτι δίποτε, ενεργοποίησε το wi-fi του laptop σου και δες μπάς και πιάνεις καμια ασύρματη σύνδεση - μπορεί κάποια να είναι ανοιχτή - και σε περίπτωση που βρείς μία αλλά κλειδωμένη δοκίμασε τους default κωδικούς της κάθε εταιρίας. Ποτε δε ξέρεις !
το msn plus! είναι η αιτία ιών και ad’s για αυτο οταν το κανετε install προσοχή στους όρους γία ένα κουτάκι που αναφέρει ένα ad[-X
Μιας και μιλάμε για το msn , κάτι παθαίνει τελευταία και μου εξαφανίζεται… εκεί που είμαι συνδεδεμένη κι όλας… και πρέπει να το ψάξω στα προγράμματα για να το ξανανοίξω…
Επίσης… μου εξαφανίζεται και το Firefox…
Μάλλον το pc μου θέλει ένα γερό φορμάτ…
2 πραγματάκια:
1ον)Πχ θέλω να ανοίξω μια σελίδα από τον internet που περιέχει pdf, πχ αυτή http://www.teicrete.gr/physics/lab/fdm/eppa/RLC.pdf
και όταν πατάω πάνω απλά δε μου δείχνει τίποτα και κάτω κάτω αριστερά ο firefox μου λεέι done.Ξέρεις κανείς τι παίζει???
2ον)Έχω ένα αρχείο .exe και άλλο ένα .iso…Υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να μου τι βάλει σε ένα αρχείο .iso???
έχω βρει ένα με το όνομα nlite, αλλά δεν μπορώ να το κάνω install…κανένα άλλο???
To πρώτο που έγραψες εμένα μου βγάζει παράθυρο για download.
Στο δεύτερο δεν κατάλαβα καν τι θες να πεις.
Στο πρώτο, δεν μου βγάζει γαμώ παράθυρο download…και δεν ξέρω τι παίζει…φταίει ο firefox??
Το ερώτημα ήταν αν υπάρχει κάτι που να βάζει 2 αρχεία ουσιαστικά σε ένα αρχείο .iso…
Το βρήκα όμως και το πρόγραμμα ονομάζετε Α.F.7 merge files…
1ο - κατέβασε αφού use firefox το downloadthemall. θα το βρεις στο site με τα add on του Mozilla.
Edit τον adobe reader τον έχεις έτσι?
2o- άμα το αρχείο του ISO περιέχει το exe απλά τρέχτο στον virtual driver . Αν θέλεις να βάλεις ένα αρχείο exe ή ότι αλλό θες σε ISO κατέβασε το PowerISO.
1ον)Έχω το foxit reader, λες να παίζει αυτό πρόβλημα??
Now playing: Shinedown - Lady So Divine
via FoxyTunes
Εχεις βαλει το addon του foxit για firefox?
χμμ όχι, αλλά έβαλα ένα άλλο addon (το pdf download)…αλλά θα ψάξω και αυτό και θα δω τι είναι καλύτερο…
Now playing: Shinedown - Burning Bright (Sanford Mix)
via FoxyTunes
ρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος, πειτε μου πως εμφανιζονται οι υποτιτλοι σε μια ταινια?
τους κατεβασα, αλλα τι κανω μετα?
Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να δεις την ταινία?
windows media player.
Κατέβασε και εγκατέστησε το Direct vob sub άμα δεν το έχεις ήδη.
Μετά βάλε τον υπότιτλο στον ίδιο φάκελο στον οποίο βρίσκεται η ταινία και μετονόμασε τον σε οτι όνομα έχει η ταινία.
Π.Χ. αν η ταινία λέγεται “movie.avi” πρέπει ο υπότιτλος να είναι στον ίδιο φάκελο με όνομα “movie.srt” (χωρίς τα " προφανώς).
ευχαριστω πολυ φιλε.
Επίσης μπορείς να κατεβάσεις το vlc player και αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα όπως είπε ο rip από πάνω, ή μπορείς απλά να τους κάνεις drop & drag την ώρα που παίζει η ταινία στο vlc.
Now playing: ANORIMOI - 8. Message in a bottiliarisma
via FoxyTunes
thanx.