Παίδες να ρωτήσω κάτι…θέλω να ξεκινήσω να ανεβάζω κάποιες εκπομπές σε ιντερνετικό ραδιόφωνο…απο εκεί μου προτείνανε το mixxx για djing και το audacity για να ηχογραφήσω τα κομμάτια που μιξάρω και να τα κάνω ένα ενιαίο mp3
Το πρόβλημα που αντικμετωπίζω είναι το εξής…
Με το mixxx όλα οκ…παίζοντας όμως στο mixxx τα κομμάτια ξεκινώντας το audacity την ηχογράφηση πατώντας να ακούσω τι έγραψε σαν δοκιμή δεν ακούω τίποτα…η απορία μου είναι πως ακούει το audacity το mixxx ή γενικα πως “συνδέονται” τα 2 προγράμματα και ουσιαστικά το audacity ηχογραφεί όσα ακούγονται απο το mixxx??υπάρχει κάτι σε ρυθμίσεις που πρέπει να προσέξω ή να αλλάξω?
αν κάποιος χρησιμοποιεί τα 2 προγράμματα ή ξέρει πάνω κάτω περι τίνος πρόκειται αν πει τίποτα!pls!
Να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις σου στα audio out / soundcard και τέτοιες παπαριες. Έπίσης, άν είναι ανοιχτό κάποιο μουσικό πρόγραμμα και έχει σε πραγματικό χρόνο ‘‘καταλάβει’’ την κάρτα σου, το άλλο πρόγραμμα παίζει να κολλήσει ή απλά να δείχνει οτι παίζει / ηχογραφεί, αλλά, στην ουσιά να μην κάνει τίποτα.
Δεν ξέρω τα προγράμματα που αναφέρεις, απλά παίξε με τα settings.
Βασικά αυτό θέλω να αποφύγω…
Απλά θέλω να βάλω να δοκιμάσω τα windows 7 και σκέφτηκα ότι έτσι θα είναι η καλύτερη λύση, αλλά μάλλον πρέπει να βρω άλλο πειραματόζωο…
Ναι σε καταλαβαίνω όλοι θέλουμε να αποφύγουμε το φορμάτ, αλλά, επειδη τα 7 είναι πολυ καλά και θα γουστάρεις, θα λές, τι μαλάκας ήμουνα, αν είχα κάνει κ ένα φόρματ και τα είχα όλα στην τρίχα
Δοκίμασε στο shortcut του παιχνιδιού να κανεις δεξι-κλικ ιδιότητες και εκεί που λέει προορισμός μετά τα εισαγωγικά άφησε κενό και πρόσθεσε -sw ή -windowed.Δοκίμασε αν παίζει με κάποια απ τις δυο παραμέτρους.