Pc problems\αποριες

To καταραμένο msn, πρέπει Αναγκαστικά να έχουμε την καινούργια έκδοση…[-X[-X
Μπορεί να μου πει κάποιος πως εμφανίζω το windows live δίπλα στο ρολόι, όπως ήταν και το παλιό???εκεί στη γραμμή εργαλείων…

Now playing: Depressive Age - Hills Of The Thrills
via FoxyTunes

Αυτό γιατί είναι κακό? :-k

Προφανώς θα υπάρχει κάποιο κενό ασφαλείας or something…

επειδή το είχα δει σε άλλα pc μου την έσπαγε τρελά το όλο κλίμα, και γενικά το interface…θα μου πεις μια συνήθεια είναι, αλλά δεν ξέρω.

Πάντως εδώ και ώρα προσπαθώ να το βάλω κάτω στη γραμμή εργαλείων, αλλά δεν τα έχω καταφέρει…

Now playing: Depressive Age - Port Graveyard
via FoxyTunes

Angel πατα δεξι κλικ στη μπαρα κατω και μετα Ιδιοτητες>Περιοχη Ειδοποιησεων>Προσαρμογη και επελεξε το msn ή οποιο προγραμμα θες να εμφανιζεται οταν ειναι ενεργο

το έψαξα αυτό αλλά δεν εμφανίζετε το εικονίδιο…το κάνω uninstall και μετά ξανά install, μπας και έχει φάει κανά κόλλημα η χαζομάρα…

Now playing: Depressive Age - 03. Way Out
via FoxyTunes

Μsn problem αλλα αλλης φυσης.
Μεχρι πριν κατι μερες ειχα την εκδοση 8.5 και κλικαρωντας στο email inbox ανοιγε αυτοματα το
inbox μεσω explorer.Πλεον στην νεα εκδοση θελει καθε φορα Login και ανοιγει μεσω Mozilla.
Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα θελει να γραφεις το email και τον κωδικο σου και δεν μπορουμε
να κανουμε αποθηκευση γιατι ειμαστε 2 ατομα που το χρησιμοποιουμε.

Είναι για το Πι Ομικρον Υψιλον Ταφ Σίγμα Ομικρον το καινούργιο.
Ακόμα δεν έχω βρει άκρη και μάλλον θα φταίνε τα windows 7, αν και πάλι δεν νομίζω…

Now playing: Shinedown - What a Shame
via FoxyTunes

Sorry για το double post, αλλά βρήκα πως να βάλετε το εικονίδιο του msn στο system tray.
απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω link.

Λοιπον, εχω ενα πολυ ομορφο trojan στο pc μου και λεγεται Oliga. Το θεμα ειναι οτι το AVAST δεν μπορει να το διαγραψει και μαλλον ουτε καποιο αλλο antivirus. Τωρα το να κατεβασω κανα removal exe δεν με πολυψινει γιατι δεν ξερω και τι σκατα θα ειναι αυτο που θα κατεβασω :?
καμια ιδεα?

trojan remover

Δοκιμασε AVG ή Nod32

Ούτε το Nod32 αφαιρεί trojan. Είμαι παθών.

Δεν δοκιμασα αλλα απο οτι διαβαζω σε φορουμ κτλ κτλ δεν του κανουν και τιποτα τα antivirus. Δεν το ψινω να κατεβασω και να βαλω αλλο antivirus κιολας :?
Παντως ο συγκεκριμενος trojan ειναι Password Stealing Trojan οποτε αν μπει κανενας στο rocking με το account μου και spamαρει δεν θα ειμαι εγω ορκιζομαι :lol::stuck_out_tongue:

Superantispyware ?

Spybot εχω και του εκλασε :stuck_out_tongue: κατεβαζω trojan remover που ειπα ο αποπανω, για να δουμε :slight_smile:

Το λαπτόπι μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε να τσεκάρω τον C για consistency. Να ανησυχήσω?

Καντου ενα check disk.

Έκανα και δεν βρήκε τίποτα περίεργο. Απλά το έχω γύρω στα 2 χρόνια και με έχει πιάσει ένας φόβος ότι άνα πάσα στιγμή θα τα φτύσει.

Format :slight_smile:

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“5”]problem[/SIZE][/SIZE][/FONT]
Λεει το μπιττορεντ κατι για firewall και τετοια και δεν πολυκατεβαζει τορεντ αν κατεβασει θα κατεβασει σα χελωνα.εχω 8 mbps τα πιανει και μου λενε οτι φταιει μαλλον το αντιvirus.πρεπει να χαμηλωσω την προστασια.Εχω το nod32 ξερει κανενας να μου πει πως να το κανω???