Portforward και λοιπά έχεις κάνει;
koita uparxei ena themataki me ta portforward. to palepsa alla den ta katafera.Baudtec modem exw phra k ston 1242 ote alla den exoun idea.mou lene oti afou poianei ta 8 mbs den paizei problem para mono me to antivirus.
Παιδες ο υπολογιστης μου αργει παρα πολυ ιδιαιτερα τοταν ανοιγει.Πρεπει να περιμενω κανα 5λεπτο.Δνε παιζει θεμα γεματου δισκου γιατι εχω 12 gb ελευθερα,τι λετε να φταιει?
ποσο ραμ εχεις?
και εγω ειχα κάποτε παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε οτι έτρεχα καμια 20 προγράμματα στιν ραμ…για τσεκαρετο μπας και ειναι αυτο
Πως βλεπω την ραμ?
ΕΠισης αυτο συμβαινει το πρωτο 20λεπτο μετα ειναι ολα μια χαρα και τρεχουνε.
Μολις αρχισει και τρεχει κανονικα τσεκαρε ποσα προγραμματα τρεχουν στο task manager.
Λογικα θα ειναι γυρω στα 1738 (αντε το πολυ 2000).Κοιτα να σβησεις μερικα
και εγώ ερώτηση.
έχω στα windows 7 το μtorrent, αλλά όταν πάω να ανοίξω ένα τορρεντ, δεν μου εμφανίζει το παράθυρο που σου λέει ποια αρχεία θες να κατεβάσεις.
Στις ιδιότητες το έχω όμως τικαρισμένο.
τι λέτε να φταίει??:-k:-k
Now playing: Iced Earth - Melancholy (Holy Martyr)
via FoxyTunes
παιδια μπορει καποιος να απαντησει…??
εχω βαλει καλωδιο απο το modem στο pc αλλα ειναι 15 μετρα και ειναι πανο σε ενα αλλο καλωδιο απο air-condision…δεν γινεται αλλιως… επηρεαζει το μηκος ή η επαφη που εχει με το αλλο καλωδιο…???
και κατι αλλο…
πως μπορουμε να δουμε το καθε τι, ποση ταχυτητα τρωει απο την συνδεση μας???
σορρυ αν ειναι περιεργες οι ερωτησεις… :-s
Στην πρωτη ερωτηση η απαντηση ειναι οχι δε παιζει ρολο.Αν στο κανει μονο τωρα να ξερεις οτι κι εδω το νετ τον παιρνει σημερα το απογευμα.
Στη δευτερη ερωτηση κατεβασε το Netlimiter.Noμιζω οτι κανει τη δουλεια που θες
οκ ευχαριστω… παντως h forthnet εδω και μια εβδομαδα με εχει πρηξει…
Eδώ και καποιες μερες εχω το εξης περιεργο προβλημα:Όταν προσπαθω να μπω στο ηλ. ταχυδρομειο μου(YAHOO) μου ανοιγει μια σελιδα και μου ξαναζηταει να γραψω τον κωδικο εισόδου μου. Αυτη η διαδικασια συνεχιζεται και ειναι αδυνατο να δω τα μειλ μου αν και γραφω σωστα τους κωδικους, με ξαναγυρναει συνεχως να τον ξαναγραψω και αυτο επαναλαμβανεται διχως τελος.
Ειναι ακομα πιο περιεργο αν σκεφτειτε οτι συνδεομαι κανονικα στις υπολοιπες υπηρεσιες της (Προχειρο, επαφες, ημερολογιο) αλλα ειναι αδυνατο να ανοιξω το ταχυδρομειο μου. Διεγραψα το ιστορικο μπας και εφτεγε κατι αλλ τιποτε.
Τι μπορει να φταιε;
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don’t want to become a premium member, you might want to try again later.
Αυτό από rapidshare…ξέρετε τι παίζει???:-k:-k
Now playing: Primal Fear - Mind Control
via FoxyTunes
Απλα τιγκαρει ο σερβερ απ τους πολλους free users και δεν σε αφηνει να κατεβασεις…Δοκιμασε αργοτερα:wink:(Ή γινε premium:p)
Βασικα παιζει να ναι και πουστια του ραπιντσεαρ σε ωρες αιχμης ωστε να κοβει κοσμο για να τους τραβηξει στο πρημιουμ περισσοτερο…
καταλαβού…οπότε υπομονή…danke
δεν μπορω να κατεβασω απο πουθενα το soulseek. δλδ οταν το ανοιγω και παταω αναζητηση δεν βγαζει ποτε αποτελεσματα. help:-s
Τσέκαρε πρώτα αν είσαι connected.Δηλαδή στο μενού πάτα Connection και εκεί connect.Την πρώτη φορά σου βγάζει να διαλέξεις όνομα και κωδικό.Αν είσαι ήδη connected πήγαινε Options->General Options και πάτα Test firewall and router settings.Αν σου βγάλει port closed τότε πρέπει να κάνεις port forward στο router σου τη συγκεκριμένη θύρα(δες εδω:http://portforward.com/)
να σαι καλα. θα το παλεψω
Ξερει κανεις πως να βαλω ελληνικο λεξικο στο Word 2007. Για ορθογραφιες κλπ;
παιδια μπορει καποιος να βοηθησει…?
πριν σπασω το pc, και κρεμαστω με το καλωδιο του ποντικιου…? (αν και πολυ θα ηθελα να κρεμασω μια περιεργη γειτονισσα που μενει απεναντι…#-o)
εδω και ενα μηνα ειπα και εγω να βαλω αυτο το “internet”(ξερετε… αυτο με το σιροπι απο πανω…)
επελεξα forthnet και τις πρωτες 20 μερες ολα πηγαιναν μια χαρα…
δεν ειχα καμια διακοπη ουτε κανενα προβλημα…στο download κατεβαζα με 1.1 mb/s
ακομα κατεβαζα ταυτοχρονα απο rapidshare, απο torrent και φορτωνε και αμεσως video απο youtube…ολα αυτα μαζι χωρις να τρωει κανενα κολλημα…
απο τοτε και μετα οχι απλα επεσε… εφαγε τα μουτρα της η ταχυτητα…δεν μπορω να κατεβασω πανω απο 300 kb/s (και μονο απο τορρεντ σε αρχεια που κανουν seed 300 ατομα…) και αυτο με τα χιλια ζορια. εκνευριζομαι γιατι ετσι εχω και προβλημα με αγωνες που βλεπω live και γενικα δεν υπαρχει νοημα να τις πρωτες 20 μερες να ειμαι μια χαρα και τωρα τα 2/3 της ταχυτητας που ειχα να εχει πεταξει…
τι να φταει ή τι μπορω να κανω…?
ξερω οτι μπορει να ειμαι λιγο ακυρος αλλα δεν ξερω και πολλα απο συνδεσεις και ολα αυτα…:oops:
Το προβλημα ειναι γενικο (οχι μονο στην Ελλαδα) λογω κομμενων καλωδιων.
Μην αγχωνεσαι θα επανελθει