δηλαδη υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα???
Εγω ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι και χτες το μεσημερι απο την αρχη της βδομαδας.
Σερνοταν το συμπαν.Σημερα ειμαι μια χαρα παντως
οκ…ελπιζω να ειναι ετσι…(αν και με την γκαντεμια που με δερνει μαλλον δεν ειναι…#-o)
ξερεις ποτε περιπου δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα…?
και επισης και αυτο που λεει το παλικαρι θα ηταν χρησιμο…
μπλιεεε θελει ναχεις τα 03 απο πριν
θενκς ενηγουεη
Εναλλακτικά για όσους δεν έχουν το ελληνικό 2003
- Ξεκκινάς την εγκατάσταση του αγγλικού, αποεπιλέγεις τα πάντα εκτός από τα proofing tools, και συνεχίζεις την εγκατάσταση
- Εγκαθιστάς το Greek MUI ή τον ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο για το 2003.
- Εγκαθιστάς το Office 2007
μολις βρηκα αυτο…
http://rapidshare.com/files/94698638/MS_Office_Proofing_Tools_2007_incl._SP1_Greek.rar
αν δεν επιτρεπονται συγγνωμη…:oops:
Σχωρεμένος:p
Στείλε πμ στους ενδιαφερόμενους
Ασε που θελει μονο πρημιουμ γιουζερς.
ενηγουεη, εχουμε φιλους χοχοχ
οκ… το εκανα… αλλα την τυχη μου…δεν υπαρχουν διαθεσιμα slots (ή ετσι μας λεει)
εχω που εχω τα νευρα μου απο το προβλημα με την ταχυτητα του ιντερνετ…(την βλεπω την γειτονισα να ακουει slipknot για πολυ ωρα…:lol::p:) )
Παιδες καλησπερα! Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω της Sound Blaster Audigy 1. Παλια μου αγαπη! Εκανα προσφατα φορματ το πισι κ ψαχνω να βρω το Creative Surround Mixer. Αλλα στο ιντερνετ βρισκω μονο το updates κ πουθενα το κανονικο. Κ καθε φορα που παω να το κανω install μου λεει ,λογικα φυσικα, οτι πρεπει να εχω την κανονικη εκδοση για να βαλω απο πανω το update. Εχει κανεις κανενα link να μου δωσει, αν γνωρζει, για να μπορεσω να κατεβασω την κανονικη εκδωση του surround mixer;
Forthnet
:thumbdown::thumbdown:
δεν ξερω γιατι εχεις κανει αυτο το post αλλα εδω και μια εβδομαδα η forthnet τουλαχιστον στη λαρισα που ειμαι η ταχυτητα εχει πεσει υπο το μηδεν :cold: κατω απο τα 3/4…:!:
μου εχει σπασει τα νευρα και καποιος θα την πληρωσει…:wacko::lightsabre:
Ολοι εχουμε πεσει γιατι κοπηκαν κατι οπτικες ινες λεει…
http://www.incubatec.com/status/2009/11/
Edit:Απ οτι ειδα πρεπει να το χουν διορθωσει!
Παντως και γω στην Αρτα με φορθνετ εχω πεσει τις τελευταιες μερες!
ναι,οκ… το ειπε και ενα παλικαρι νωριτερα…
… αλλα γιατι αυτες οι εταιριες που τις πληρωνουμε μια χαρα δεν μπορουν να το πουν αυτο το γαμονεο στο site τους…???
γραφει τα παντα εκτος απο αυτο που ειναι σχετικο με την υπηρεσια που παρεχουν…[-X#-o
Εκανα αυτο το ποστ ακριβως για το λογο αυτο, για να εκφρασω την αγανακτηση μου που πληρωνουμε για εως 24 και τελικως δεν μπορουμε να δουμε ουτε ενα βιντεο στο youtube γιατι σερνεται το συμπαν.Η εικονα με τις χελωνες αυτο υπονοει…
Παντα υπαρχει η σκεψη να φυγω και να παω στον Οτε αλλα μεχρι στιγμης απο οικονομικης πλευρας το θεωρω οτι ειναι ακριβος.
Δοκιμασα να κατεβασω απο apple και nvidia δεν ξεπερναω ουτε τα 100…::?
Εγω με HOL παντως στο Speedtest χτυπησα 14-15Mb/s.
Ειχα να κατσω στο pc απο το Σαββατο οποτε δεν ξερω τι επαιζε
τις προηγουμενες μερες.
ουτε 100…??? αυτα ειναι… και εγω σε nvidia την μια μερα κατεβαζει με 300 και σημερα το αλλο κουφο…αρχιζει με 1 mb/s και σε 20 δευτερα φτανει στα 100 και μετα στα 30 … κβ/σ εννοουμε…
αν ειναι δυνατον…
πριν 10 μερες κατεβαζα τορρεντ 500 κβ/σ μαζι με rapidshare 400 κβ/σ και εβλεπα και μια χαρα απο youtybe χωρις κανενα προβλημα… και τωρα αμα κανω κατι απο τα δυο ταυτοχρονα… το χαος…
κριμα… εβαλα πριν ενα μηνα την συνδεση και ειμουν ικανοποιημενος… τωρα ειμαι θυμωμενος…
παντως για οτε και εμενα ακριβα μου φαινεται…:?
επισης αυτα τα speedtest ειναι για σφαλιαρες… με το ενα λεει οτι εχω απο 6-10 και το αλλο που ειναι και της forthnet μου λεει 2…!!! φαντασου…
μου λεει και κατι τετοια που εγω δεν εχω και πολλες γνωσεις και δεν ξερω τι ακριβως δειχνουν…:
There were 9 packets retransmitted, 7 duplicate acks received, and 11 SACK blocks received
The connection stalled 2 times due to packet loss
The connection was idle 3.42 seconds (26.30%) of the time
This connection is network limited 99.95% of the time.
Contact your local network administrator to report a network problem
Contact your local network admin and report excessive packet reordering
Excessive packet loss is impacting your performance, check the auto-negotiate function on your local PC and network switch
και 5 λεπτα απο το post κατεβασα απο nvidia με 1.2 … 100 megabyte σε κατι δευτερολεπτα…!!!
τι στο καλο…??
λες να ειδαν το κραξιμο που ριχνουμε…?? :lol::p:)
:-k
μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο…:
[SIZE=“4”]This connection is network limited 99.88% of the time.[/SIZE]
το λεει οταν τσεκαρω την ταχυτητα του internet
οπως και αυτα…
There were 60 packets retransmitted, 282 duplicate acks received, and 298 SACK blocks received
…[-X