Σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις σπιτι και παροχο ιντερνετ
χαχαχαχα
αν και εχω προβλημα , να εισαι καλα γελασα…
εχω ενα προβλημα στο καλωδιο πριν το φις στον τοιχο και μαλλον εκει ειναι το προβλημα,…
εισαι νεος συνδρομητης?
εβαλα forthnet πριν απο 1 μηνα και ολα μια χαρα…
και download σταθερα στο 1 μβ/σ και ολα…
ξαφνικα μια μερα ολα πεσαν… και μου βγαζει αυτα που ειπα και πριν στα τεστ…
επιδη το σπιτι ειναι παλιο λεω μηπως φταιει το καλωδιο πριν το φισ στον τοιχο γιατι ο τεχνικος του οτε οταν ειχε ενα προβλημα μας το εκανε με μια απλη ταινια…!!!
γιατι απο οτι καταλαβαινω προσπαθει να λαβει τα δεδομενα αλλα στην πορεια χανονται…!!
δες αν η μπριζα του τηλεφώνου σου ειναι παλιού τύπου(άνοιξε την και δες αν εχει πυκνωτή ενας κίτρινος ειναι… αν εχει ή βγάλτων ή πάρε άλλη…) γίνατε βραχυκύκλωμα… το ειχα και εγω αυτο το πρόβλημα!!
τσεκαρετο…
οταν λεμε ειναι παλιο το σπιτι λεμε οτι ειναι πολυυυ παλιο…#-o
στο σπιτι απλα υπαρχει μονο ενα σκετο καλωδιο και απο εκει συνδεονται internet και τηλεφωνο…ουτε πυκνωτή ουτε τιποτα…8O
μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν ειχα προβλημα…:?
Ποια τα + του Winamp έναντι του Media player?
Thanx!
Δεν ειναι της Microsoft και ειναι πιο ελαφρυ
τον τελευταιο καιρο
στο youtube
τα βιντεο αργουν τρελα να φορτωσουν
ξερει κανεις τι παιζει?
To mininova πάει ;;
Ναι παει και το μινονοβα:(
ελπίζω να μην τα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.Πάντως κρίμα, ήταν νούμερο ένα site.:(
Now playing: Omen - The Axeman
via FoxyTunes
ΣΠΙΟΥΝΟΣ ηταν!
ναι… παει και αυτο… βλεπω το rapidshare να αυξανει τους συνδρομητες αμα κλεισουν ολα τα τορρεντ site …
και μια ερωτηση…:
κατεβαζω bootleg dvd και λεω να τα βαλω σε κανονικες θηκες dvd… θελω να βαλω και εξωφυλλα…
ξερει κανεις ποιες ειναι οι διαστασεις για να βγαλω ενα σωστο εξωφυλλο… :-k
Mε το nero cover designer θα κανεις ευκολα την δουλεια σου.Απλο, ευχρηστο και γρηγορο.
Άμεση Ανταπόκριση…8)
ευχαριστω πολυ necromayhem
δωσε edit στο λαο…
edit…:εχω ενα video 4 giga (METALLICA - Rock and Roll Hall of Fame Ceremony 2009 (HD-1080i)) και σαν καταληξη .ts
αν θελω να το γραψω σε dvd και να παιζει σαν dvd θα γινει αν το βαλω στο φακελο του video_ts του νερο…???
Πρόγραμμα για μετατροπή των Windows XP Greek to English language?
μου φαινεται σου βγαζει μηνυμα μονο του το nero αν μπορει να γραφτει και μετα να παιχτει σαν κανονικο dvd
Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα ; Νομίζω σου ζητάει Σι-ντι…
Υπάρχει, Multi User Interface λέγεται, έχω βρει για όλες τις γλώσσες εκτός απο τα ελληνικά όμως