χαχαχα δεν ξέρω πως γίνεται αυτό… δεν ξέρω καν τι εννοείς με το θήκη… κλπκλπ
αυτό είναι που φοβάμαι… πόσο άμεσο μέλλον… γιατί σήμερα έπαθα ένα σοκ όταν άρχισε τις ιστορίες…
Και κάποιος άλλος πάντως αυτό μου είπε… να πάρω καλύτερα καινούργιο…
Αλλά το έχω αγαπήσει κι ας έχει παλιώσει… είναι acer και είναι σούπερ!
Ναι, με το nero, κάνεις τη δουλειά σου. Νομίζω wave editor το λένε. Διαφορετικά, το audio grabber, είναι καλό προγραμματάκι για τέτοιες και παρόμοιες δουλειές.
S.O.S. Σήμερα ξύπνησα και βρήκα ένα μεγάλο αριθμό αρχείων μου στο κάδο αχρήστων χωρίς να τα έχω βάλει εγώ εκεί. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει -να άλλαξε κάποιος άλλους θέση σε αυτά δύσκολο εώς αδύνατο, δεν υπήρχε κάποιος λόγος).
Πυραμιδη μην ακους την παλιαδερφη τον απο πανω.
Λοιπον κατ’αρχας δεν ειναι καδος αχρηστων αλλα καδος ανακυκλωσης :lol:
Μπορεις με δεξι κλικ στα διεγραμμενα αρχεια να δεις ακριβως ημερομηνια κ ωρα που διεγραφησαν.
Γεια σας παιδια…λοιπον δειτε την παρακατω φωτογραφια και θα σας εξιγησω το προβλημα που εχω…
[B]λοιπον παω να αλαξω τον κωδικο μου παταω στο πρωτο κενο μεσα και δεν γραφει…δεν βγαζει καν την καθετο που σε αφηνει να γραψεις…παταω και στα υπολοιπα αλλα τιποτα…το πληκτρολογιο ειναι κομπλε και το ποντικι…το προβλημα ειναι οτι δεν μπορο να γραψω…οποιος ξερει τι φτεει…ας κανει ενα reply για να το φτιαξω…
μμμ βλέπω ότι λέει Operating system: Windows 95/98/2000/XP/2003/NT
Κι εγώ εδώ είμαι σε Vista… λες να κάνει?
Α, και τί θα πεί: The program is a freeware and does not contain any form of malware, including but not limited to: spyware, viruses, trojans and backdoors.