Pc problems\αποριες

Οτι είναι freeware (δωρεάν) και δεν περιέχει ιούς κτλ.

Nαι το κατάλαβα γενικά αλλά με ανησύχησε το “but not limited to:” για αυτό ρώτησα…
ΤΗΑΝΚS ΠΑΙΔΙΑ!

Anyway… το κατέβασα… για να δούμε…

Edit: ΟΚ! PROBLEM SOLVED!

Mια ερωτησούλα. Όχι πολύ σοβαρή, αλλά μ’ απασχολεί.

Πείτε ότι κατεβάζω ένα δίσκο.

Πως γίνεται τα κομμάτια του δίσκου να παίζουν συνεχόμενα (σαν playlist ένα πράμα), και όχι να χρείαζεται να επιλέγω το κάθε κομμάτι κάθε φορα

Ακριβής διαδικασία αν γίνεται γιατί το ψάχνω καιρό

Απλα θα τα βαλεις με την σειρα μεσα στον player…αν λες αυτο…

Δηλαδή δεν γίνεται άς πούμε πατώντας το πρώτο κομμάτι του φακέλου να παίξει ολόκληρος ο δίσκος μετά?

Πρέπει να κάνω αναγκαστικά κάτι στον player?

Ρωτάω γιατί σ’ έναν άλλο δίσκο που κατέβασα μαζί με τα τραγούδια, από κάτω απ’ το τελευταίο είχε την επιλογή playlist, και πατώντας πάνω τα παιζε όπως σου πα

(Ή καλύτερα ξέρετε αν γίνεται να φτιάξει κι εγώ αυτή την επιλογή Playlist στον φάκελο?)

Αχα τωρα καταλαβα! Το εχω δει σε πολλα torrent-ο-αλμπουμς.

Αυτο μπορεις να το κανεις απλα φτιαχνοντας μια λιστα των κομματιων του δικσου με το προγραμμα που ακους μουσικη και να την αποθηκευσεις μεσα στο φακελο του αλμπουμ. Ετσι οταν την κλικαρεις στην ουσια ανοιγει την λιστα, δηλαδη παιζει ολο το αλμπουμ.

Μπορεις να πατησεις αναπαραγωγη ολων αρκει ο φακελος να εχει οριστει απ τις ιδιοτητες ως φακελος μουσικης.Μπορεις επισης να φτιαξεις για καθε δισκο playlist μεσα απο το player.Βαζεις ολα τα κομματια του δισκου στη σειρα και πατας να δημιουργηθει playlist.Πες ποιον player χρησιμοποιεις να σου πω και συγκεκριμενα πως γινεται.

Κ αυτο…

ok thanx guys!!!

Καλα ρε γιατι ζοριζεστε?επιλεξτε ενα player και βαλτε το να σκαναρει το φακελο και να τα βαζει στη βιβλιοθηκη του…μετα απλα θα ανοιγεις τον player και απο εκει θα κανεις search, θα βαζεις οτι album η τραγουδι θες να παιζει…ταξινομημενα ομορφα και ωραια…

εγω για διαφορους λογους χρησιμοποιω το itunes αν και ειναι βαρυ, αλλα πολυ πιο βολικο απο οσους εχω δοκιμασει…

Κ εγω αυτο…πιστευω οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους players…

Λοιπον…εχω μια συναυλια σε μορφη vob που θελω να ανεβασω youtube…για να την χρησιμοποιησω στο ulead ωστε να κοψω τα κομματια πρεπει να της αλλαξψ μορφη…αφου την κανω convert ομως χανεται ο συγχρονισμος εικονας ηχου…καμια βοηθεια?

Εφόσον ακούς μουσική με το Winamp, θα κάνεις το εξής. Βάλε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, στην playlist με τη σωστή σειρά, και πάτα εκεί που λεεί save list, ονόμασέ την όπως θές - τίτλο άλμπουμ θα έλεγα εγώ - και σώστην στο φάκελο του άλμπουμ. Κάθε φορα που θα πατάς αυτο το αρχείο που μόλις έσωσες θα φορτώνεται όλο το άλμπουμ, και εφόσον δεν έχεις επιλόγη κανα random etc, εισαι μια χαρά !

Αυτο βέβαια μπορεις να το κάνεις γενικά, πχ, εγω φτιάχνω μια λίστα με 100 τραγούδια post την όνομάζω όπως θέλω και το αρχείο το βάζω στην επιφάνεια εργασίας, και όταν θέλω να ακούσω Post, είμαι ένα κλίκ μακριά.

:wink:

εχω 2 dvd απο τα 56 μου με bootleg υλικο…
οταν τα βαζω στο player κανει restart το Pc…8O:?

ιος…?

:-k

στο winamp π χρησιμοποιώ εγώ απλά βάζεις τα τραγούδια με Drag’n’drop (τα επιλέγεις κ τα σέρνεις πάνω στο πρόγραμμα) στην playlist , πατάς το κουμπάκι ριπίτ ή το ‘r’ αν δν κάνω λάθος και παίζει το άλμπουμ μέχρι τον αιώνα τον άπαντα .8)

ρε σεις έχουμε καμία εξέλιξη για warezakias & gamato ?:-s

To gamato το γάμησαν.

ενταξει…
τα κοβω…
το thegreekz δεν μπαινει…:?
αν εκλεισε και αυτο αντε γεια…
:frowning:
EDIT:τελικα μπαινει μετα απο ωρες…εχει φοβιθει το ματι μας

οποτε ξαναρωτω

εχω 2 dvd απο τα 56 μου με bootleg υλικο…
οταν τα βαζω στο player κανει restart το Pc…

ιος…?:-k

μήπως πρόβλημα με τροφοδοτικό? Κατέβασε μια λάιβ διανομή linux για να τσεκάρεις ότι δεν είναι πρόβλημα hardware. Αλλιώς μπορεί να είναι κάποιο πρόγραμμαΜε λίγο search βρήκα κάποιον που είχε πρόβλημα με το DVDdecrypter,

Ελπίζω να βοήθησα.

nice…
ευχαριστω…:slight_smile:

βοήθειααα !
αγόρασα σήμερα ένα πισι π είχα παραγγείλει από η-σοπ (κομμάτι-κομμάτι) και όταν το πήρα σπίτι για να περάσω τα παραθύρια δν μπορούσα να το ξεκολλήσω από την αρχική οθόνη του CMOS . δεν δούλευε το φ12 για να μπω στο boot selection . όταν πατάω το DEL για να μπως στις επιλογές του ΒΙΟΣ βγάζει το μήνυμα “prepare to enter setup” και ότανα απατάω το ΕΝD για να μπω στο q-flash μου βγάζει παρόμοιο μήνυμα . μια φορά κατά τύχη μπόρεσε κ μπήκε στο setup toy BIOS αλλά τπτ πέρα πό αυτό . δοκίμασα με αποσυνδεδεμένα όλα τα USB με κ χωρίς σιντί μέσα στα drives αλλά δν έγινε τπτ διαφορετικό . είναι πρόβλημα του hardware , motherboard , toy hard drive ή κάνω εγώ κάπου λάθος ;;

ο υπολογιστής ήρθε συναρμολογημένος αλλά χωρίς λειτουργικό και έχει τα εξης χαρακτηριστικά .
INTEL coreI5-750 2.66 GHZ LGA 1156
MOTHERBOARD : GIGABYTE GA-P55-US3L
VGA : ASUS EN9800GT / DI / 1GD3 1gb
δίσκους WD10ears 1 TB caviar green SATA2
WD1500 HLFS velociraptor 150 GB 10000 RPM SATA2
RAM : CORSAIR TR3X6G 1333C9 XMS3 DD3 6 GB

ΧΕΛΠ αι νηντ σαμ-μπάντι …:frowning:

οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη !!! :smiley: