dωσε 5 ευρω και παρε νεο πληκτρολογιο που να λειτουργει το f12
Απ οτι βλεπω εδω:http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/mb_manual_ga-p55-ud3l(us3l)-(tpm)_e.pdf εχει πολλες οδηγιες στο κεφαλαιο troubleshooting για το πως να αντιμετωπιζεις τα προβληματα.Εχει επισης και εναν οδηγο για τα μπιπ που ακουγονται οταν ανοιγεις τον υπολογιστη και τι σημαινουν.Πες λιγο τι μπιπ ακους στην αρχη να δουμε τι ειναι.Δεν ξερω αν εχουν ρυθμιστει σωστα οι σκληροι(αφου εχεις δυο θα πρεπει να ορισεις master και slave).Για τη ρυθμιση τους εχει επισης οδηγιες στο manual.
εγω ετσι οπως το ακουω θα σου κανω μια απλη ερωτηση-
εσυ εδεσες το pc?
α)αν ναι σιγουρα εχεις κανει κατι λαθος η καποιο καλωδιο εχει καποιο προβλημα
καλυτερα να τα λυσεις ολα και να αρχισεις να βαζεις ενα ενα απο την αρχη-
motherboard+trofodotiko+hard disk+RAM και μετα προσθετεις ενα ενα τα αλλα…
β)αν οχι τοτε μιλα καλυτερα με τους e-shpaαδες μιας και αυτοι ευθυνονται γιαυτο -(πηρα και εγω Pc προσφατα και του ειπα να το δεσουν - τουλαχιστον οσα κομματια πηρα οποτε μου ειπαν οτι ειναι τεσταρισμενος- και ηταν οντος οκ)
ελπιζω να βοηθησα:-k
το πισι δν το κούμπωσα εγώ αλλά οι “η-σοπάδες” . όπως και να έχει σήμερα θα τους τον επιστρέψω για να δουν οι ίδιοι τι παίζει . ήθελα απλά να δω αν έκανα εγώ τπτ λάθος , αλλά όπως φαίνεται αλλού έχει γίνει λάθος . 8) ευχαριστώ παλικάρια για τις απαντήσεις , ίδωμεν .
κατέβασα κάτι άλμπουμ, και τα τραγούδια τους μου κατέβηκαν σε μια μορφή .m4a και δεν μου το παίζει ο media player… τι παίζει?
Ο ΜΡ δεν εχει τα κοουντεξ για να παξει .m4a . Παιχτα με vlc ή κατεβασε converter να τα μετατρεψεις σε mp3…
Just google it: m4a to mp3 converter
Ωραίος ρε θενξ. Θα το δοκιμάσω τώρα
Προτεινω το vlc, το οποιο παιζει τα παντα. Οποτε καθε φορα δεν θα χρειαζεσαι να μετατρεπεις τα αρχεια, απλως τα παιζεις στο vlc.
ναι μάλλον αυτό θα κατεβάσω γιατί ο converter είναι λίγο σπαζαρχίδης κι επιπλέον μου κοβε και ορισμένα τραγούδια…
Χρησιμοποιούμε μόνο winamp (με classic skin για να μας θυμίζει εποχές napster) που τα παίζει όλα και συμφέρει.
Προβλημα με την ωρα του υπολογιστη. Χανει συνεχως ακομα και αν την ρυθμισω χειροκινητα η την ενημερωσω μεσω ιντερνετ, μετα απο ωρα εχει ξεσυγχρονιστει. Φορητο ειναι το πισι, παιζει να ναι προβλημα μπαταριας?Οχι της κανονικης για τροφοδοσια, της αλλης της μικρης που χει μεσα.
Του πατερα μου το ειχε παθει αυτο το προβλημα παλιοτερα. Κ ΝΟΜΙΖΩ οτι εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο μονο του. Ναι η μπαταρια ειναι αλλα δεν μπορω να σου πω τωρα με σιγουρια τι ειχε κανει για να το φτιαξει. Θα τον ρωτισω οταν επιστρεψει για να σ πω…
Να σ κανω μια ερωτηση εγω…τον αφηνεις 24/7 ανοιχτο;
αλλαξε μπαταρια… και εμενα ετσι εκανε και μολις αλλαξα σταματησε…
:thumbup: Πολυ σωστος. Παλιο καλο winamp. Aκομα το χρησιμοποιω για τη μουσικη μου. iTunes και μαλακιες… Αν και μετα απο καιρο αποφασισα να κατεβασω το καινουργιο skin. Το παλιο το ειχα ψιλοβαρεθει μετα απο τοσα χρονια
windows media player for the win ρε!
Τι λεει ο φλωρος. Πεταχτε τον εξω! :lol:
Μην παλευετε να το παιξετε καλτιλες κ ολντ σκουλαδες ρε. Ημουν κ εγω της winamp σχολης, αλλα οταν ενιωσα την διαφορα με το iTunes το αλλαξα. Ειναι απλα ενα βημα εξελιξης…
Καμια σχεση με καλτιλα. Απλα το winamp και με βολεβει πιο πολυ και ωραιο ειναι
και καλτ!!
Σε λιγο καιρο ξεκιναει η εχει ηδη ξεκινησει η ψηφιακη τηλεοραση,το θεμα ειναι τι γινεται με αποκοδηκωποιητες,αν πρεπει να αγορασουμε νεο που να υποστηριζει MPEG4,μηπως σε καποιες TV ειναι ενσωματωμενο κ δεν χρειαζεται,εχει ψαξει κανεις το θεμα?
DIGEA: Ξεκίνησε η εκπομπή ψηφιακής τηλεόρασης
Η DIGEA θα προχωρήσει σε εκπομπή με το σύστημα κωδικοποίησης MPEG4/H.264/AVC, ενώ η ERT Digital με το πρότυπο MPEG2. Συμβατοί αποκωδικοποιητές θα διατεθούν από εμπορικά καταστήματα.
Στις περισσοτερες καινουργιες μετα απο ενα διαστημα και, ναι ειναι ενσωματωμενοι. Το τσεκαρεις ανετα στο μανουαλ η στο ιντερνετ.