Pc problems\αποριες

Τωρα πια ολες οι τηλεορασεις βγαινουν με mpeg4,εδω και μισο χρονο…
Εκτος απο κατι στοκ παλιες που τους εχουν μεινει…
Αν αυτη που εχεις δεν εχει mpeg4 τοτε μπορεις απλα να παρεις εναν αποκωδικοποιητη και να κανεις την δουλεια σου…αλλα ξεχνα το κοντρολ της τηλεορασης…

???

Η τηλεόραση θα είναι μια ζωή συντονισμένη σε κάποια είσοδο πχ AV1, και τα κανάλια θα τ’αλλάζεις απο το τηλε-χειριστήριο της καινουργιας ψηφιακής μαλακίας !

τραγικο…
εγω το αγαπαω το τηλε-χειριστήριο μου…κριμα…
αντιο αδικε ντουνια…:p:lol:
thanx… δεν το επιασα με την πρωτη…

Αγόρασα πρόσφατα ένα λάπτοπ, αλλά δεν υπήρχε cd με τα windows, ώστε να το εγκαταστήσω σε περίπτωση format. Σε τέτοιες περίπτωσεις απ’ ότι ξέρω υπάρχει ένα recovery partition στο σκληρό. Στο “Υπολογιστής” φαίνεται μόνο ο c:// και κανένα partition. Πώς μπορώ να δω αν υπάρχει?

Λογικά θα χει κάποιο προγραμματάκι για να φτιάξεις recovery discs.

Δεν νομιζω να παιζει περιπτωση κρυφου παρτισιον. Καλυτερα κατεβασε ενα προγραμματακι κ κανε εσυ…

Να κανω κ εγω μια ερωτηση που αφορα τα πισι.

Ξερει κανεις κανενα netlimiter εκτος απο το NetLimiter και το Du Super Controler, που να ειναι απλο, ελαφρυ κ κυριως να κανει την δουλεια μου σε Windows 7; Γιατι τα 2 που προανεφερα δοκιμαστηκαν κ εχουν αρκετα προβληματα συμβατοτητας.

τα αρχεία .doc με ποιό πρόγραμμα ανοίγουν?

Microsoft Word το γνωστο:wink:Aν ειναι απλα μονο κειμενο χωρις ιδιαιτερες μορφοποιησεις,φωτο κλπ ανοιγουν και με το wordpad.

MS Word 2007 σιγουρα.

α μαλάκια…χώρις word δηλαδή δεν παίζει ε?

word pad

τελικά οι ‘‘η-σοπάδες’’ μου επισκεύασαν το πισι , αντικαθιστώντας την μητρική με μια καινούργια (ίδιο προϊόν) . ‘‘ήταν προβληματική’’

όπως και να έχει το ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΔΙΚΟ μου πισι είναι έτοιμο ! :D:D

με το word του microsoft office.

με open office?

το open office ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία. σίγουρα . τσέκαρε το .

Με το openoffice μπορείς να ανοίξεις όλα τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με το microsoft office.
Εάν δεν θέλεις να εγκαταστήσεις το openoffice επειδή δεν το χρειάζεσαι ή θες απλά να διαβάζεις αρχεία word μπορείς να βάλεις το word viewer που είναι δωρεάν (link)

Επείδη βιαζόμουν εκείνη την ώρα να βγάλω κάτι φώτοτυπίες κατέβασα το οπεν οφις… Παρ’ όλα αυτά θα το κοιτάξω κι αυτό. θενξ

η πισαρα μου χαμηλωνει το βολιουμ μονο του :expressionless:

αυτο πρωτη φορα το ακουω

μηπως τα επαιξαν το ηχεια σου ω-ρε?