Pc problems\αποριες

μα βλεπω το βολιουμομετρο να κατεβαινει.

θαρρω πως φταιει το νεο κημπορντ, που εχει στο πλαι ενα τζιτζιφριντζι που ανεβοκατεβαζει το βολιουμ σαν τατσπαντ, και κανει αυθαιρεσιες.

λογικα το νεο κιμπορντ εχει τεχνολογια μπλουτουθ στο ασυρματο και παρεμβαλλονται οι συχνοτητες η κατι τετοιο, σωστα?

ποιες συχνοτητες μωρε :expressionless: και γιατι να μου κατεβαζει το βολιουμ αλλη συχνοτητα;

Τι λειτουργικο εχεις ;

windows 7

Αληθεια εχεις βαλει ντραιβερς για το πληκτρολογιο; Ενα τετοιο πληκτρολογιο με διαφορα φρου-φρου κ αρωματα, θελει παντα τους ντραιβερς του για να λειτουργει 100%. Επισης τσεκαρες αν οι ντραιβερς ειναι συμβατοι με windows 7;

λογικα τακανα μονο του :expressionless:

ενδεχεται ναναι αυτο το προβλημα…

βεβαια, αποτοτε που εκανα ρησταρτ δεν το κανει. οποτε τζαμπα σας μπρηζω χιχιχι

Μωρε εσυ καλου κακου βαλε το cdακι κ περασε τους ντραιβερς κ τα προγραμματακια που εχει μεσα για να λειτουργει το πληκτρολογιο σου 100% σωστα κ ας μην στο ξανακανει… :wink:

παπαρια εφτιαξε τελικα.

Δεν ειχε σιντακι που λες μανατζερ. Με το που βαζω το usbακι κανει ινσταλλ νντραηβερζ και οκ. Αμα παω στα προπερτις μου λεει πως ειναι up to date, και τα εκανα uninstall και παλι ινσταλλ και τιποτα. Παλι μαλακιες μου κανει.

Το θεμα ειναι πως δεν το κανει συνεχεια. Αλλα μονο σου, σε ακυρες φασεις. Και πολυ σπαζομαι σου λεω, πολυ σπαζομαι.

Λες να ειναι προβληματικο το πληκτρολογιο; Σε αλλο πισι το εχεις βαλει;

τελικα δεν εφταιγε το πληκτρολογιο, γιατι τοβγαζα και παλι τις ιδιες μαλακιες εκανε

Εκανα απλα ενα system restore της προηγουμενης βδομαδας και σαναφτιαξε… ελεος.

open office filos.free program.

κατεβασα κατι απο rapidshare χωρισμενο σε 4 zip φακελους.Για να λειτουργησει μου λεει πως πρεπει να γινουν merged.Μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω αυτο ή ποιο προγραμμα να κατεβασω για να το κανει το ιδιο;

Αν τα αρχεια εχουν επεκταση 001,002 κτλ τοτε χρειαζεσαι το hjsplit. Αν ψαξεις στο goolge θα σου βγαλει να το κατεβασεις, ειναι free προγραμμα.

Η απλά μπορείς απλά να κάνεις extract μόνο το ένα και θα κάνει τα υπόλοιπα μόνο του:wink:

Now playing: Edguy - Save Us Now
via FoxyTunes

Οχι ρε παιδια…απλα αν τα επιλεξει κ τα 4 κανει δεξι κλικ κ “Αποσυμπιεση…” επιλεγεις το μερος που θες να τα κανεις extract ξ ειμαστε οκ…

Αληθεια, Winrar εχεις ή 7zip;

ηταν αυτο που ειπε ο angeldeath,ευχαριστω για την βοηθεια guyz!

Που βρίσκω το recovery partition του φορητού μου? :oops:

Προγραμματάκι για να μετατρέπω ένα locked pdf αρχείο σε κείμενο?

Φρεεδομ γκουγκλαρετο και ολο και κατι θα βρεις.

Εδω το εμεσεν μου ενω ειμαι συνδεδεμενος και εγω βλεπω οτι ειμαι συνδεδεμενος στους αλλους εμφανιζεται οτι ειμαι εκτος συνδεσης. Ξερουμε τι παιζει?