Στην τελική δεν υπάρχει καμία διαφορά. Απλά όταν ξεκίνησε το dvd format απο διάφορες εταιρείες η κάθε μία έβγαζε το “δικό” της πρότυπο και στην αρχή τα μόνα προβλήματα ήταν στην συμβατότητα ανα τις συσκευές. Κλάιν δηλαδή. Γκούγκλαρε το κιολας θα βρείς ενδιαφέροντα αρθράκια.
Και το μόνο που κατάφεραν είναι μερικές συσκευές να μην παίζουν τα -R και να ακούνε τα καντήλια απλά οι εταιρίες…[-X[-X[-X
Now playing: Haggard - In a pale moon’s shadow
via FoxyTunes
λες για αυτο μερικες φορες που βαζω dvd-r να κανει επανεκυνηση το pc…?? :-k
thanx παιδες…
βασικά να προτιμάς τα +R, από ότι έχω καταλάβει και δει, είναι με όλες τις συσκευές συμβατά.
παιδια…μια ερωτηση στα τυφλά μπας και εχει κανεις καμια ιδεα.
Εχω ενα παλιο λαπτοπ της τουρμπο-Χ και γνωριζω οτι εχει προβληματα με μητρικη καθως και με τη μπαταρια.
Το θεμα ειναι οτι μου κανει για να το εχω μονο για νετ.
Το κυριο μου προβλημα,ειναι οτι το 4απινο καλωδιο του τροφοδοτικου ειναι σμπαραλιασμενο.Ειδα τιμες στο νετ και για αντικατασταση ολου του τροφοδοτικου, θα χρειαστω απο 60 εως και 100 γιουρια.
Δεν θελω ομως να τα δωσω καθως με τα παραπανω προβληματα δεν θα ειναι και καμια “λυση των παντων”.
Ξερει κανεις αν υπαρχουν τετοια καλωδια πουθενα στην αγορα?
Μιλαω μονο για το καλωδιο και ρωταω γιατι δεν βρισκω τιποτε αναλογο στο νετ.
αφου ειναι τουρμπο χ γιατι δε πας στο πλαισιο?
λογικα θα εχουν κατι σε φτηνο
γιατι πουλανε ακριβως το ιδιο,ολοκληρο και στην ανωτερη τιμη απο αυτες που εχω βρει.:?
Ερώτηση 1
Για τα DVD , είναι η εξαίρεση ή ο κανόνας να παίζουν στα dvd player μας , αυτα που ειναι Region 1 … Δηλαδή αν δουμε οτι ειναι region 1 , το παίρνουμε ή οχι ?
Ερωτηση 2
Εκει που εψαχνα για τους στιχους του Archetype , μου εκανε παραπομπή στο “imesh” …Έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του ?.. Λεει οτι εχει 15εκ τραγουδια νόμιμα … συνήθως όταν βάζω να παιζει ένα βιντεο , κανει παραπομπή στο youtube , αλλά όταν πάω να το κατεβάσω , ενω λέει “downloaded” στην ουσία δεν έχει κατέβει … Και για τα τραγουδια , μέχρι τώρα , μόνο ένα μπόρεσα και κατέβασα …
Για την πρωτη ερωτηση εχω να σου δωσω αυτο που θα σε βοηθησει αρκετα πιστευω…
http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code
Για την δευτερη ερωτηση δεν μπορω να σε βοηθησω…
παιδες ξερετε κανενα προγραμματακι για να κανω τα mp3 m4a;
για ψάξε για το audio grabber
sorry gia greeklish klp
evala kubuntu sto pc
install meso text mode
otan bootarei vgazei ena out of range i othoni
kano reboot se recovery mode, kano log in sto home mou, grafo tin parkaato entoli
$ sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
alla den ginetai tpt
kamia idea?
το κατεβασα και δεν μπορω να τα κανω m4a.Επειδη τα mp3 πιανουν πολυ χωρο στο walkman θελω να τα κανω m4a ωστε να χωραει περισσοτερα τραουδια.Καμια αλλη προταση;
κάνε τα conversion στα 128kbps, η στα 96… άλλη λύση δεν βρίσκω για εξοικονόμηση χώρου.
128kbps δεν ειναι το default? Λογικα αυτο θα του εχει ηδη.
Μπορεις να βαλεις σε χαμηλοτερα αλλα η ποιοτητα ηχου θα ειναι χειροτερη
Ακου αρχικα πως γινεται να γραφεις ελληνικα απο το Kubuntu…
Πας K-Menu->System Settings->Regional & Accessibility->Keyboard Layout επιλεγεις κ την ελληνικη γλωσσα κ καπου θα δεις πως λεει τον τροπο για να δημιουργησεις το shortcut που θες για να αλλαζεις την γλωσσα κ εισαι οκ.
Στο θεμα μας τωρα, για να εγκαταστησεις ενα προγραμμα πρεπει να κανεις στα Ubuntu/Kubuntu "$ sudo apt-get install ονομα_προγραμματος ". Τωρα το “xorg.conf” οπου στην ουσια ειναι τα libraries του xorg που θες να τρεξεις εσυ [ελπιζω να μην λεω παπαριες τωρα ] ειναι αρχειο που παιζει πολυ στα Xubuntu, δεν το εχω δει ποτε στα Ubuntu/Kubuntu κ δεν ξερω αν μπορεις να το δημιουργησεις. Μαλλον το βρηκες ετοιμο απο καποιο φορουμ κ το εκανες copy-paste. Εγω επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το Xserver, δεν ξερω τι ιδιαιτεροτητες που εχει το προγραμμα για να μπορεσω να σου δωσω αμεση βοηθεια. Ψαξε στα Ubuntu Forums κ κατι θα βρεις. Κ plz…πετα τα Kubuntu…
ανοιξε το gamato αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικός …:?
το pc μου έχει αρχίσει να κάνει πολύ θόρυβο
τι παίζει?
Βγαζεις τα πλαινα καπακια και πιανεις το σεσουαρ.
Αν δεν εχεις πανακι και δωστου να καταλαβει
Edit : Αν ειναι Laptop βαφτο μπλε και η θαλασσα ξερεις που ειναι.
Laptop είναι
Κοίτα θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές λειτουργει ψιλοκαλά, αλλά ο θόρυβος έχει αρχίσει να μου τη δίνει λιγάκι