Pc problems\αποριες

πόσα χρόνια τό’χεις?

1.5 περίπου

μμμ περίεργο… είναι καινούργιο σχετικα

εγώ έχω ένα acer 6 χρόνια τώρα.
και ακόμα αντέχει…
Κάποτε κι εμένα μου έκανε έναν περίεργο θόρυβο… κάτι σαν κρχρκχρκχρκχρκχρχκρ…
αλλά μάλλον το κούραζα πολύ… δεν ξέρω… δεν έδωσα σημασία…

ακόμα ζει πάντως…

πρεπει ο σκληρος σου να αρχιζει να τα φτυνει

καλου κακου κανε backup τα δεδομενα σου

Ποοο ρε πούστη μου μη μου λες τέτοια…:cry:

ρε πόσο τον παίρνουν τελικά τα τουρμπο x από πλαίσιο

καλα μην το λες…
η κοπελα μου εχει εδω και 2 χρονια σχεδον τουρμπο χ … 14 την ημερα ανοιχτο και παει σφαιρα στα παντα…
και αθορυβο…

Τουρμπο εξ εχω εγω σταθερο κ ο πατερας μου λαπτοπ. Καστομ καταστασεις. Κ ειναι αψογα! Δεν εχουν παθει τιποτα!

Αλλα ο θορυβος μπορει να ειναι ή δισκος οπως ειπε ο Ασυφταος ή σκονη οπως ειπε ο Ντεθστερ ή προβληματικο ανεμιστηρακι οπως θα σου πω εγω. Οπως κ να εχει ομως αν ειναι τουρμπο εξ δεν θα προσπαθησεις τιποτα μονος σου κ θα το πας καπακι στο πλαισιο να στο τσεκαρουν αυτοι κ δεν θα σου παρουν φραγκο κ θα εχεις κ το πισι σου πισω σε 4 ωρες!

Τωρα ντεθστερ οσο για το σεσουαρ που ειπες ελπιζω να μην σοβαρολογουσες γιατι αυτο ειναι φειλ, οχι οτι παθαινει κ τιποτα σοβαρο, αλλα το σεσουαρ ακομα κ στην κρυα του σκαλα βγαζε αρκετα ζεστο αερα για να κανει ενα στρομα σκονης να κολλησει πανω στις ψυκτρες, ανεμιστηρακια κτλ. Οχι τιποτα τραγικο, αλλα αμα το κανεις συνεχεις ετσι, το στρομα θα μεγαλωσει κ μετα…στο Βυλαμπαχο ακομα τριβουν! [Παθον κ μαθον, τραστ μι!] Κ ουτε να φανταστεις ποτε να αρχισεις τα φου φου κ φου μπροστα στον υπολογιστη σου για να τον ξεσκονησεις γιατι την γαμησες. Το καλυτερο ειναι αν εχεις κομπρεσερα αερα να φυσας με αυτη αλλα οχι με μεγαλη πιεση γιατι εχει 2 κακα…χαλαει τα μοτερακια στα ανεμιστηρακια κ δημιουργει σταγονιδια. Οποτε ή το πας σε ενα ειδικο γιατι αυτοι εχουν κομπρεσερες αερα μηδενικων σταγονιδιων ή παιρνεις ενα μπουκαλακι πεπιεσμενου αερα απο ενα μαγαζι με σηδερικα/εργαλεια ή κανεις αυτο που σου ειπα με την κομπρεσερα μονος σου. δατς ολ! Ελπιζω να βοηθησα… :slight_smile:

Μονο τα ανεμιστηρακια καθαριζω εγω και αυτα με μπατονετες.

Αυτά είναι φλωριές. Ηλεκτρική σκούπα και ξεμπέρδεψες.

μπράβο ρε! δεν το’χα σκεφτεί αυτό… ο μόνος τρόπος να καθαρίσει το ανεμιστηράκι…

K αμα εισαι φετιχιστης κ θελεις να βλεπεις την μητρικη να λαμπει, παιρνεις μπατονετα με οινοπνευμα κ την κανεις λαμπικο!

Δεν αστειευόμουν για την ηλεκτρική σκούπα. Έτσι το καθαρίζω το πισι.

αυτή η εντολή αφορούσε παλιές εκδόσεις.
πες τι έκδοση έχεις και τι κάρτα
γενικά
http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Karmic#Reconfigure_xserver-xorg
αλλιώς search στο ubuntu forum

ειχα κατεβασει το msn live πωςτολενε τεσπα και το διεγραψα.Τωρα το ξαναθελω και κατεβασα το binary file αλλα το αναγνωριζει ως εγκατεστημενο και δεν με αφηνει να το ξανακατεβασω.Καμια ιδεα;

ρε αν το κάνεις με την ηλεκτρική παίζει κ να σου καεί το ανεμιστηράκι … θέλει τρόπο . αν γυρνάει το ανεμιστηράκι καθώς το καθαρίζεις μάλλον έχεις κάνει πατάτα.#-o

δν είναι φτιαγμένα να γυρνάνε σαν έλικες ελικοπτέρου …

Προφανώς τον κλείνεις τον υπολογιστή για να τον καθαρίσεις.

εννοείται κλειστός . βγαλμένος κ από την τροφοδοσία ήταν κ κάηκε το ανεμιστηράκι … μιλώ εκ μπύρας :drunk: …:stuck_out_tongue:

Προφανώς κλειστός, εσύ πως κατάφερες και το καψες δεν ξέρω.

σού είπε, μιλάει εκ μπύρας:lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε εσεις μια χαρα ειστε…δεν σας το εχουν σφουγκαρισει ακομα γι’αυτο μιλατε!!