Pc problems\αποριες

Απορία: Πριν το καλοκαίρι πήρα κάρτα RAM 2GB για το σταθερό μου για να μπορέσω να βάλω τα windows 7.Όταν όμως κοιτάω στις ιδιότητες μου δείχνει ότι έχω 1,87GB RAM.Να τονίσω ότι δέχεται μέχρι 2GB.Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Tα υπολοιπα χρησιμοποιουνται απο την καρτα γραφικων σου

Εχω ενα προβλημα με τον firefox,καποιες φορες οταν προσπαθω να δω βιντεακια στο youtube δεν τα παιζει,εμφανιζει μια ασπρη σελιδα με κινεζικα και λεει κατι για apache.Τον εκανα επανεγκατασταση τον broswer,εκανα update κ το flash player στην τελευταια version μηπως κ προερχεται απο εκει το προβλημα κ λυθει αλλα τζιφος.:-s:-k

HTTP/1.1 200 OK
Date: Sun, 14 Feb 2010 18:02:14 GMT
Server: Apache
X-Content-Type-Options: nosniff
Content-Encoding: gzip
Set-Cookie:

Kαθαρισε μια τα cookies και ξαναπροσπαθα

Ναι και γω ειχα το ιδιο προβλημα (μου δειχνε 2.5 gb αντι για 3), και οταν εβαλα σκληρο sata2, κατευθειαν αναγνωρισε ολοκληρες τις ram. Οποτε αυτο θα σου λυσει το προβλημα, η αναβαθμιση του σκληρου σου που εχεις το λειτουργικο.

κ για λυσε μου μια απορια…η onboard καρτα γραφικων απο που παιρνει μνημη τωρα; Μηπως λεω μηπως…μαζι με δισκο κ εβαλες κ καρτα γραφικων;

Οχι φιλε, αν και εχει η μητρικη onboard vga, χρησιμοποιω την pci (ati radeon 5850: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515731&u=POWERCOLOR-RADEON-HD5850-1GBD5-MDHG-1GB-PCI-E-RETAIL )
αλλα με το που ενεργοποιησα μια λειτουργια στα bios (surround view λεγεται) κατευθειαν μου ξαναβγαλε 2.5 gb ram αντι για 3.
Οποτε μαλλον ακυρο αυτο με τον σκληρο.

ξεκολλησε η οθονη του laptop . . βοηθεια 8O8O

help…!!! (i need somebody…:?)

καθε φορα που παω να δω ενα βιντεο με μεγαλη αναλυση τρωει τρελο κολημμα…
σαν την χελωνα παει…
οτι βιντεο και να ειναι αυτο…(λοστ hd, youtube hd)

και σε ολα τα player…:?

τι παιζει αραγε…??

θεμα codecs φαινεται.
Σβησε οτι codecs εχεις, κανε ενα καθαρισμα με ccleaner (junk files και registry) και επειτα βαλε το klite codec pack, standard εκδοση.

http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm

Αν το κολλημα το τρως ειδικα σε h264 βιντεο, τοτε “αγορασε” το coreavc. Προκειται για το καλυτερο codec.

ok…θα το κανω…thanx

εχω πολυ μικρο επεξεργαστη… 1,29 :?
παιζει ρολο…???

χελόου !

η ανάλυση της οθόνης μ αλλάζει από μόνη της ! την έχω στη μεγαλύτερη επιλογή π δίνουν τα βιστα και αυτή κάθε φορά αλλάζει στην μεσαία επιλογή *. δν μ δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα , απλά πρέπει να ξαναφτιάξω τα εικονίδια στην επ. εργ. κάθε φορά από την αρχη . #-o

• να τονίσω πως συνήθως αλλάζει όταν μπει το screensaver ή όταν βλέπω βίντεο σε πλήρη οθόνη .

οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη .:smiley:

Τι κάρτα γραφικών έχεις?

βάζω στο quote όλα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστη από προηγούμενο ποστ μ στο θρεντ .

INTEL coreI5-750 2.66 GHZ LGA 1156
MOTHERBOARD : GIGABYTE GA-P55-US3L
VGA : ASUS EN9800GT / DI / 1GD3 1gb
δίσκους WD10ears 1 TB caviar green SATA2
WD1500 HLFS velociraptor 150 GB 10000 RPM SATA2
RAM : CORSAIR TR3X6G 1333C9 XMS3 DD3 6 GB

αν θυμάμαι καλά (:p) έχω 64-άρια βιστα ultimate

Κατέβασε τον επίσημο driver από εδώ κάνε restart το pc μετά την εγκατάσταση και δες άμα κάνει πάλι το ίδιο.

Ρε παίζει να υπάρχουν bot msn accounts και να σε προσθέτουν και να μιλάνε στο ξεκάρφωτο?

Εκτός αν με ψαρώνει κανας μαλάκας :stuck_out_tongue:

Μπορούν να ισχύουν και οι δύο περιπτώσεις.

Δεν ξεχνάμε πως δεν ανοίγουμε link/αρχεία που μας στέλνουν άτομα τα οποία δεν γνωρίζουμε, αλλά και από που έχουμε στην friend list πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.

Παίζει. Και συνήθως είναι “γκόμενες” που θέλουν σάημπερ σεξ.

Cybersex bots ftw :stuck_out_tongue:

Χαχ ε ναι απ τον τρόπο που μίλαγε μποτ ήταν. Και λογικά άν συνεχίσεις την “κουβέντα” σου δίνει κάποιο λινκ ωστε να “γαμήσεις” αλλα στην πραγματικότητα γαμιέσαι. Ριπνοοβ απο λινκ που χω πατήσει δεν παίζει να 'ναι γιατί δεν τα πατάω ποτέ εννοείται. Λογικά απο κάπου έχει ψαρευτεί το μσν ακάουντ μου πχ απο φόρουμ,mail lists κλπ…