Την τελευταια βδομαδα με εκαναν add 2 botakia, λογικα απο λιστες κλπ θα ειναι.
βαλτε ubuntu ρε!
και θα ξεχασετε τα widows
(ειμαι ο awake των λειτουργικων:p)
τα κερατα μου…
ανοιγω το pc και σε 3 λεπτα κλεινει μονο του…:?
EDIT…: ολα οκ…
πααααλι καλα…
ηρθε η ωρα για ποκερ…
Με εχουν πριξει τα κολομποτακια:D
τωρα ομως θελω βοηθεια…:roll:
χαλασε το ανεμιστηρακι απο τον επεξεργαστη…
το εβγαλα και εβαλα αλλο που ειχα ευκαιρο…
ενα ανεμιστηρακι που γραφει [SIZE=“4”]FAN2[/SIZE]…
ειδα πως πρεπει να εχω [SIZE=“4”]CPU_FAN[/SIZE]
παιζει τοσο ρολο…?
και προς τα που πρεπει να παει ο αερας…?
γιατι προς τα εξω δεν τρελενεται κιολας…:-k
αν και τσεκαροντας τις θερμοκρασιες δεν μου δειχνει κανενα προβλημα…
αν μπορει καποιος…
ειμαι λιγο ακυρος σε θεματα υπολογιστη…:roll:
Δεν εχει σημασια τι λεει πανω απλως να εφαρμοζει στην θεση που υπαρχει.
Πολυ απλα βαζεις την μερια με τα γραμματα ή την καλη (οπως θες πες την)
προς τα σενα και οχι προς τον επεξεργαστη.
ευχαριστω πολυ…
παντως ευτηχως καταλαβα οτι μας αποχαιρέτησε το ανεμηστιρακι…
θα ειχε γινει ο επεξεργαστης φλαμπε…
οχι τιποτα αλλο, αλλα εδω εχει και μιση ντουζινα Live να γινουν…
δεν υπαρχει χρημα για υπολογιστες και αηδιες…
βεβαια φτανει να ειμαστε καλα στην υγεια μας…
ετσι καλε θεουλη…?
ΕΤΣΙ…??
:roll:
Τι συρσιμο ειναι αυτο γ@μ@ τη forthnet…τραγικη κατασταση…ουτε ενα βιντεο στο youtube,εχει χαρη που ο οτε ειναι πανακριβος αλλιως…
Εισαι πολυ μακρια απτο dslam;
Εγω ειμαι απο το 2007, τοτε που πρωτοβγηκε δηλαδη η adsl της forthnet, 24ρα και καλα, αλλα ζητημα να επιανα μεχρι 600 kb/s.
Ειμαι 3.5 χιλιομετρα απο τον κομβο (καλαμαρια) και ειχα και πολλα προβληματα με συχνες αποσυνδεσεις (Online gaming ξεχνα το, χρηματιστηριο ξεχνα το) ωσπου δηλωσα βλαβη, ηρθε ο τεχνικος, βρηκε βραχυκυκλωμα των γραμμων στην πολυκατοικια, το εφτιαξε, Πηρε τηλεφωνο στα κεντρικα για να μου ανεβασουν την ταχυτητα, και πλεον ειμαι στα 15 mbps σταθερος, χωρις ουτε μια αποσυνδεση (δηλαδη λιγοστος ο θορυβος του attenuation)
Αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 1,5 mb/s και το ιδιο αρχειο κατεβαινε με την ιδια ταχυτητα και το βραδυ (ολες οι ταινιες του jackie chan σε high definition, 44 gb)
Αλλα μιας και προκειται να μετακομισω σε λιγο καιρο, μαλλον θα αλλαξω σε oteglobe και γω, λογω του οτι με forthnet πιανω χαλια ping σε γερμανικους servers για το game που παιζω φανατικα (call of duty 4)
Μιας και το έθεσες, κι εγώ έχω υψηλό ping σε γερμανικούς server στο call of duty, αλλά έγώ έχω hol 6αρα.
Αλλά δεν κατάλαβα σε τι φταίει η forthnet για το ping σου σε γερμανικούς servers.
Ρε σεις, το pc μου τις τελευταιες μερες σβηνει απο μονο του Over-temperature κ ετσι, και πρεπει να κλεισω απο πισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και να το ξανανοιξω για να αναψει. Εχουμε καμια λυση για αυτο;
Επισης, μια απορια. Ο πατερας μου στο μαγαζι του γαμηθηκε το pc του με ολα τα αναγκαια για την δουλεια(εμποριο, αποθηκες κτλ) και δεν ανοιγαν τα windows και το πηγε στο πλαισιο και του πηραν 80! ευρω για να του κανουν φορματ αλλα πρωτα του αποθηκευσαν τα αρχεια σε DVD. Φορματ και γω μπορουσα να του κανω απλα τα αρχεια του θα τα σβηνα. Δηλαδη αυτοι εκει τι κανανε και του τα κρατησανε; Βαλανε τον σκληρο σε αλλο pc και μπηκαν απο κει και τα αντεγραψαν; Ε ρε πουστη μου να το ξερα οτι θα του περναν 80 ευρω γαμωτο θα του περνα εγω τον σκληρο σε μενα και θα το κανα. Εκτος φυσικα και αν κανανε κατι αλλο. Η απορια ειναι αν κανανε κατι αλλο εκτος απο αυτο που ειπα
Axel, πρεπει οι γραμμες της oteglobe να μην κανουν πολλα redirect προς τους εξωτερικους hosts.
Στον team modified ( http://www.teammodified.de/ ), τον γνωστο γερμανικο promod με τα skins δηλαδη, παιζω απτο σπιτι με 140, ενω σε γειτονα μου, που εχει connx παιζω με 50.
Στον ελληνικο 222 αστο, πιανω 250, το ξεχναμε αυτο. Ελληνικο community σε promod δεν προκειται να δω ποτε μου με αυτη τη γραμμη. Ειχαμε καποτε τους inspot, κλεισαν και αυτοι.
Αιονιε, το τιμολογιο της ΠΛΑΙΣΙΟ service για να σου κανει backup τον σκληρο, ειναι 50 ευρω! Οταν λεμε backup, ναι πολυ καλα καταλαβες, δεξι κλικ copy, δεξι κλικ paste.
Ε τωρα τον πατερα σου αν καναν και κανα restore με κανα virtuallab data recovery, ε τοτε να μην τον χρεωσουν και αλλα 30 ευρουλακια; Σιγα, τι ψυχη εχουν μπροστα στην τοση προσπαθεια;
Δεν πειραζει, απο δω και μπρος, ξερεις.
Για δοκιμασε αυτο
Αν σου βγαλει κανα μηνυμα οτι για να σπασει τον κωδικο, πρεπει να το αγορασεις, στειλε μου πμ για να σου πω.
ωραίο πρόγραμμα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατί δε χρησιμοποιώ το δικό μου pc και μου το “απαγορεύουν”…
ξέρεις άν υπάρχει άλλος τρόπος??
πάντως το κράτησα το λινκ που μού’δωσες…thanks!!!
αν το rar Που κατεβασες ειναι διαδεδομενο, δηλαδη καποια ταινια, επεισοδιο, αλμπουμ κλπ, καντο search στο google οπως ακριβως γραφει το filename πχ magiaimellissa.rar
μπας και βρεις τον κωδικο σε κανα φορουμ.
Δηλαδη τον τραβηξανε φορματ ΠΡΩΤΑ και μετα χρησιμοποιησανε virtuallab data recovery(γιατι αμα δεν τον τραβαγες φορματ δεν εμπαινε καν στα windows); Τοσο απλο; Ουτε καν να ξεβιδωσουν το πισι να βαλουν το σκληρο σε δικο τους και να κανουν απο κει το copy paste? For fuck sake δηλαδη.
Ε ενταξει, ειναι ευνοητο οτι ανοιξαν το κουτι, βγαλαν τον σκληρο και τον συνδεσαν σε δικο τους pc.
Διαδικασια του ενος λεπτου maximum.
Πραγμα το οποιο δεν δικαιολογει τα οποια πτυχια τους ή την οποια ειδικευση τους στην πληροφορικη ή και στην μηχανολογια του η/υ… Δυστυχως, εχουμε καταντησει να περνουν τοσα λεφτα για κατι που δεν χρειαζονται καν τις γνωσεις που μαθανε σε σχολες/πανεπιστημια. Αυτο ειναι μια αλλη συζητηση φυσικα
τωρα τελευταια σερνετε η συνδεση μου…
οποιος εχει κον εξ εχει κανα παρομοιο προβληματακι τις τελευταιες μερες?