Pc problems\αποριες

Εχω Τελλας και εδω και κανα 5 μέρες εκτός οτι σέρνεται, κόβεται συνέχεια. Δεν ασχολούμαι άλλο, οτι θέλει κάνει ο καθένας με τις συνδέσεις αι σίχτιρ πια.

και εμενα κοβεται για λιγο…

Και εγω με τελλας χαλια εντελος.Αλλαξα ομως τα dns και βελτιωθηκε αρκετα.Αν θες δοκιμασε…
Πήγαινε στις ιδίοτητες/properties, της κάρτας δικτύου σου, εκεί επέλεξε το tcp/ip ή το tcp/ip IPv4 αν έχεις vista + και επέλεξε ιδιότητες.

Εκεί στο κάτω μέρος του νέου παραθύρου λέει αυτόματη απόδοση DNS και χρήση των παρακάτω, επέλεξε το 2ο και δώσε για διευθύνσεις. 194.177.210.210 και 8.8.8.8

μπορείς να πεις που στα περίπου είσαι στην καλαμαριά,ε γειτονάκι?lol
θέλω να τσεκάρω την δικιά μου ταχύτητα αν έχει κανα πρόβλημα κλπ!

Εγώ με τα ίδια λεφτά που θα έβαζα Φόρθνετ 24αρα, έβαλα Κόνεξ 8αρα! Κ ούτε πέφτει, ούτε σέρνεται πάντα όταν μπορώ να τα πιάσω χτυπάω 800αρια-886αρια κ όλα πάνε σφαίρα! Νιώστε ρε…ο οτέ σε σχέση με τις άλλες εταιρίες είναι τεράστια δύναμη…!

Με διαφορα οτι στον ΟΤΕ πληρωνεις το παγιο και ειναι ακριβο.:stuck_out_tongue:

κοίτα τα λεφτά άμα το σκεφτείς πάνω κάτω τα ίδια είναι. Στον (π)οτε πληρώνεις κάθε 2 μήνες, ενώ στις άλλες εταιρίες κάθε μήνα. Απλά είναι η αξιοπιστία κάθε φορά και ανάλογα που μένεις, άλλες εταιρίες είναι καλές και άλλες όχι.

Now playing: Edguy - Out Of Vogue
via FoxyTunes

στη forthnet που ειμαι εγω στο δυμηνο πληρωνω…
και με υπολογισμους ειναι πιο φτηνα απο οτε…
αν και δεν ξερω τωρα τι παιζει με τις νεες τιμες στον οτε…

Με κάλυψε ο Angel με την απάντηση του. Ρε ΚΙΜΙ μην πέφτεις στην παγίδα αυτής της γραργάρας που κάνουν όλη την ώρα για το πάγιο, γιατί αν το ψάξεις λίγο παραπανώ θα δείς οτι ο οτέ είναι με ελάχιστη διαφορά πιο ακριβός κ αν σκεφτείς οτι η σταθερότητα κ η αξιοπιστία της γραμμής είναι σε άλλα επίπεδα, τότε δεν το σκέφτεσαι κ πολύ να βάλεις οτε.

Σε συμφέρει να βάλεις άλλη εταιρία μόνο αν είσαι μέσα στο ιδιόκτητο δίκτυο της. Όμως πρέπει να προσέξεις γιατί άλλο να πας σε περιοχή που το ιδιόκτητο δίκτυο είναι φρεκτοπερασμένο κ άλλο να πας σε μια περιοχή που απλά η όποια εταιρία έχει αγοράσει ένα παλιότερο δίκτυο του οτέ για να το θεωρεί ιδιόκτητο.Τότε η γραμμή σου θα είναι ένα χάλι. Δεν ξέρω πως θα μάθεις τι παίζει με το δίκτυο της εταιρίας που θέλεις να βάλεις στη γειτωνία σου. Κ πάλι αν πάρεις σου λέω εγώ τώρα Φόρθνετ 24αρα σε περιοχή που δεν έχει δύκτιο η Φόρθετ το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν μια 2αρα από τον οτε να την περνάνε μέσα από πολλαπλασιαστές κ σε εσένα σου έρχεται μια 24αρα που θα σου πιάσει το πολύ 600 κ θα είσαι όλη την ώρα “πέφτει-δεν πέφτει”.

Αυτά είχα να πώ…

Σε όλες τις εταιρίες πληρώνεις ανά δίμηνο, τα τιμολόγια του ΟΤΕ είναι ακριβότερα από οποιαδήποτε άλλης εταιρίας και όσο για το θέμα αξιοπιστίας και σταθερότητας χμ… ξανασκεφτείτε το.

Εγώ που έχω on κάθε μήνα έρχεται ο λογαριασμός.
Τώρα πχ από ότι έχω καταλάβει στην περιοχή μου πχ τα παιδιά που ξέρω, όσοι έχουν on είναι μια χαρά, ενώ όσοι έχουν forthnet όχι. Τώρα δεν ξέρω παραπάνω πράγματα.

Now playing: Dark Fortress - Cohorror
via FoxyTunes

Κοίτα…εγώ έχω ADSL Κόνεξ απο το 2002-2003. Όσο στην Αμαλιάδα που μεγάλωσα, όσο κ στο Ηράκλειο 2 χρόνια τώρα δεν ξέρω τι πάει να πεί πέφτει το ίντερνετ στο άσχετο. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που στο θέμα ιντερνετ/υπολογιστές δεν έχει μεσάνυχτα. Δεν ξέρω τι πάει να πεί να πέφτει το ίντερνετ.

Eχεις 8αρα η οποια ειναι 22,50? το μηνα αν δεν κανω λαθος,+το παγιο της γραμμης 14,50? περιπου χ2,βγαινουν 74? το διμηνο.

Στη forthnet πληρωνει καποιος για 24αρα 19,5? το μηνα ,δλδ 39 το διμηνο,δεν υπαρχει παγιο, οτι η forthnet ειναι ενα ματσο χαλια ας πουμε και εχει τα περισσοτερα προβληματα απο ολους τους ISP αυτο ειναι γνωστο νομιζω,ειδικα για οσους παιζουν online παιχνιδια ειναι καταστροφη γιατι τα ping ειναι στο θεο.

Που θελω να καταληξω,σαφως ο ΟΤΕ ειναι ανωτερος σε αξιοπιστια,σε υπηρεσιες,σε εξυπηρετηση σε σχεση οχι μονο με τη forthnet αλλα και με τους περισσοτερους ιδιωτικους παροχους,αλλα ειναι ακριβος ,επομενως δεν ειναι μικρη η διαφορα.

Πληρώνεις αυτή την παραπάνω διαφορά που δεν είναι μικρή οκ. Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Κ τώρα 30 ευρώ παραπάνω είναι θέμα αλλά αν θέλεις να έχεις ποιότητα στο ίντερνετ σου τα δείνεις όπως κ να’χει…

βασικά… κι εγώ κόνεξ έχω… (των 2 lol).
γενικώς δεν πέφτει… μόνο την τελευταία βδομάδα μου κάνει κάτι περίεργα… αλλά απ’ο,τι άκουσα όλα τα δίκτυα έχουν πρόβλημα τελευταια… δεν ξέρω…
Ναι, το πάγιο είναι κομματάκι ακριβό… και δεν μπορώ να πω ότι “μιλάω” και τοσο πολύ στο τηλέφωνο…
αλλά επειδή έχω διαβάσει “προσφορές” απο άλλες εταιρίες, και έχω προσέξει ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα… το συμπέρασμα είναι 1>> οτε και πάλι οτε!
Γιατί στην τελική: Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

Η αληθεια ειναι μια… ο πΟΤΕ ειναι ο πιο σταθερος και πιο αξιοπιστος σιγουρα, αλλα και ο πιο ακριβος παροχος. Τωρα απο τους εναλλακτικους ειναι λιγο τζοκερ αν θα σου βγει καλη η γραμμη η οχι. Θα ελεγα μακρια απο forthnet σιγουρα παντως αν ειναι να επιλεξετε εναλλακτικο. Make your choice :stuck_out_tongue:

Εγω που εχω HOL ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως.
Στα 18 ‘κλειδωνει’ και εχει ελαχιστα προβληματα γενικοτερα.

Πολυ κομπλε εισαι! Εγω εχω κανει αιτηση στην ΟΝ (απο πΟΤΕ) και περιμενω να ενεργοποιηθει η γραμμη μου, για να δουμε τι θα κανουμε!

και γω με ΗΟL χωρις προβληματα :smiley:

Αν μπορει κανεις να βοηθησει να μου πει καποιο προγραμμα που να διαβαζει αρχεια απο DVD-R που θεωρουνται κατεστραμμενα.Εγραψα κανονικα ενα DVD-R (Δεδομενων) της TDK πριν μισο χρονο και δεν μου το διαβαζει τωρα παρολο που στην εγγραφη εβγαλε ΟΚ και το επαιζε κανονικα τοτε.Τι συμβαινει? :-k Εν τω μεταξυ το DVD δεν εχει ουτε μια γρατσουνια.#-o