μήπως έχει πρόβλημα το dvd player σου??
Το πιο πιθανο ειναι να μην διαβαζει τα DVD-R και να διαβαζει μονο τα DVD+R…
ΟΧΙ μιλαω για το dvd recorder του υπολογιστη μου!!!
@ Deathster
Eχεις δικιο σε αυτο ολα τα DVD+R τα παιζει κανονικα ακομα και κατι παλια 7ετιας μαρκας Intenso#-o
Eχω ακουσει για dvd players που παιζουν ειτε τον εναν ειτε τον αλλο τυπο αλλα για το dvd recorder του υπολογιστη νομιζω οτι παιζει τα παντα ποσο μαλλον δισκο δεδομενων.:?
Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Δοκίμασε να το παίξεις και σε κάναδυο DVD ακόμα για να δείς αν φταίει το δισκάκι ή το μηχάνημα.
Δεν εχει να κανει αυτο.Εγω αλλαξα dvd recorder και δεν μου παιζει 2 συγκεκριμενα dvd-r
ενω παιζει ολα τα υπολοιπα dvd-r.Τα 2 συγκεκριμενα τα ειχα γραψει αλλου.
Δοκιμασε τα και σε κανα 2 αλλα pc να βρεις τι φταιει.
Έχω τα 7 αυθεντικά. Εαν τα βάλω σε άλλο υπολογιστή, αλλά χωρίς να κάνει updates κλπ θα υπάρχει πρόβλημα?
Δεν νομίζω αλλά καλύτερα ρώτα την Microsoft
Ευχαριστω Deathster και Davidian…
Θα το δοκιμασω και σε αλλα recorders παλια και νεα, ελπιζω καπου να το διαβασει δεν μπορει απο τη στιγμη που γραφτηκε κανονικα χωρις σφαλμα και το επαιζε πρωτα.
Τελικα Deathster τα 2 dvd επαιξαν στα αλλα recorders?:-k
και έρχεται η μέγιστη απορία από όλες!
Αγόρασες τα 7!!!8O8O8O
Now playing: Poem - I will put chaos into fourteen lines
via FoxyTunes
Αφου γαμανε !
και δεν μου έδινες εμένα τα λεφτά:(
Το μόνο πράγμα που έχω από την microsoft είναι ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και αυτά επειδή που τα έφερε ο πατέρας μου. Ποτέ δε δίνουμε λεφτά στον bill gates. κρίμα τα λεφτά.
Εγώ έχω άλλη απορία, σε linux, το software του εκτυπωτή δεν θα λειτουργεί εε???
Απ’ το να σκάω τα διπλάσια σε τεχνικούς καλύτερα μια κι έξω:p
Οχι, θα βρεις open source drivers και θα λειτουργήσει απο κει
Σε εναν υπολογιστη τα δοκιμασα και δεν επαιξαν.Μαλλον δεν ειχαν γραφτει
σωστα.Ποιος ξερει.Τα ειχα γραψει και τα εβαλα στις θηκες τους οποτε
δεν παιζει προβλημα λογω γρατζουνιας και τετοια.Μυστηριο πραμα τα dvd-/+r…
Aυτο ξαναπες το!
Ξερει κανεις τι ειναι το UDF file system?:-k
Ένα γκουγκλάρισμα δηλαδή τόσο βαρετό είναι?
Κοιτάξτε…το θέμα με τα dvd +/- r πιστεύω δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλά έχε στο μυαλό σου οτι όποτε θέλεις να γράψεις ταινία,τραγούδια κ τέτοιου είδους πολυμέσα θα πάρεις ένα “-”. Αν θές να γράψεις προγράμματα, παιχνίδια κ κλπ κλπ θα πάρεις “+”. Αυτό αρκιβώς μου έχει πεί ένας φίλος με μαγαζί υπολογιστών που είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Microsoft για τον νομό Ηλείας, κάτι θα ήξερε…
Κοίτα τώρα. Το Nero ή κ οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα έγγραφης, γράφει τα dvd με ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο [που δεν ξέρω πως λέγεται]. Το UDF είναι ένα άλλο πρωτόκολλο έγγραφης. Η σημαντική διαφορά του πρώτου από το δεύτερο είναι οτι το πρώτο δεν σε αφήνει να γράψεις ένα μονοκόμματο αρχείο που είναι πάνω από 2γίγα, ενώ το πρώτο σε αφήνει. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις να δείς το UDF να σκάει μύτη. Γι’αυτό οπότε έχεις να γράψεις ενα πρόγραμμα σου λέω τώρα που έχει ένα αρχείο πάνω απο 2γίγα κάψτο με UDF.
Τώρα όσον αφορά το θέμα με το DVD κ τα προβληματάκια που σου κάνει. Να σ κάνω 2 ερώτησησεις.
- Πόσα DVD έχεις γράψει από τότε μέχρι τώρα;
- Θυμάσαι σε τι ταχύτητα είχες κάψει το DVD τότε;
Eυχαριστω ManagerNick για την αναλυση σου!
Πρεπει να εχω γραψει δεκαδες DVD απο τοτε δεν θυμαμαι γιατι γραφω και πολλα DVD-RW οποτε δεν μπορω να υπολογισω.Το σιγουρο ειναι οτι το εγραψα σε ταχυτητα 4x και γενικα σε αυτη την ταχυτητα τα γραφω για να μην εχω προβληματα στην αναγνωση μετα.Αλλα απο αυτα που μου εγραψες καταλαβα οτι εγραψα αρχειο πανω απο 2GB μαζι με φωτογραφιες και video απο ψηφιακες μηχανες σαν DVD δεδομενων και οχι UDF…αλλα οταν τελειωσε το τσεκαρα και επαιζε, δεν ξερω τι συμβαινει, υπαρχει τροπος να διαβαστει καπως αλλιως?:-k
θέλω να αγοράσω μια συσκευή για να βρίσκω ασύρματα δίκτυα με τον desktop υπολογιστή μου . τι προτείνετε ? (θα με βοηθούσε ένα λινκ από ησοπ. )
ευχαριστώωω !
Ξερεις οτι υπαρχουν ξεκλειδωτα/ελευθερα ασυρματα δικτυα κοντα σου? Usb θες να ειναι?