Pc problems\αποριες

ναι και ναι .

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Belkin-Wireless-Usb-Adapter-54Mbps-F5D7050NT.htm

Όχι δεν κατάλαβες…το UDF είναι για μονοκόμματα αρχεία πάνω από 2 γίγα και όχι ένας φάκελος που θα περιέχει 2 γίγα δεδομένα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Π.χ. αν πάς να γράψεις μια HD ταινία που έχει κατεβάσει σε ένα αρχείο κ είναι λέμε τώρα 3γίγα, δεν θα μπορείς να το γράψεις με απλό πρωτόκολλο εγγραφής. Αυτά για το UDF.

Τώρα η μόνη εξήγηση που μπορώ να σου δώσω για τον λόγο που δεν διαβάζει το DVD αυτό είναι οτι μπορεί η ακτίνα του λείζερ πλέον να έχει αποδυναμωθεί κ να μην μπορεί να το διαβάσει. Αυτό συνήθως συμβαίνει μετά από καιρό σε dvd που έχουν γραφτεί με μεγάλη ταχύητητα. Γι’αυτό σε ρώτησα με πόσο το είχες γράψει. Γιατί αν το είχες γράψει x16 ας πούμε, λογικό είναι να μην το διαβάζει τώρα που έχει “γεράσει”…

καλα…το ξερω πως η απαντηση θα ειναι τοσο γελοια ευκολη οσο η γελοια -σκετο- ερωτηση…αλλα…πως ιν χελ οταν παταω “αρχειο”---->“νεα καρτελα” θα κανω να εμφανιζεται το γοογλε(δεν εννοω σαν αρχικη οταν μπαινω δηλαδη…)κατι πειραξε το ξαδερφακι μου…γαμωωωω…να τα εχεις τακτοποιημενα και μετα να ερχεται κανα μικρο και οτι να’ναι!!!:x:evil::evil:

εμενα (στο πισι του αδερφου μου) παλι δεν μπαινει το μσν
το απεγκατεστησα και το ξαναεβαλα και παλι αλλα παλι το ιδιο προβλημα
και παταω να δω που ειναι μεσω του μσν και μου λεει στην ΙΡ!!!
ξερει κανεις τι φταιει?
η πως το φτιαχνω?

Το NOD μπλοκάρει το μσν. Πιθανές ρυθμίσεις?

βγάλε το nod και βάλε avg:p

Τι του λες ρε του παιδιου

1ον http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=nod32+blocks+msn&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=256918867bb58160

κατσε διαβασε, ενα σερτς βαριεσαι να κανεις τεμπελαρε

2ον βαλε λινουξ :stuck_out_tongue:

για το δεύτερο του το είπα:lol::lol:

δεν εχω νοντ
αλλα αβιτζι!!!

Eυχαριστω το καταλαβα!!! Το θεμα ειναι οτι σιγουρα το εγραψα σε ταχυτητα 4x και σε DVD δεδομενων μονοκομματο αρχειο 2γιγα τουλαχιστον μαζι με επιπλεον 1γιγα φωτογραφιες κι αλλα βιντεο κι ενω μου εβγαλε αυτο το UDF εγω συνεχισα επειδη δεν το γνωριζα.Μετα ομως το διαβαζε κανονικα.Ισως βεβαια να ειναι κι αυτο με το λειζερ που λες…Μηπως γνωριζεις κανενα προγραμμα ωστε να μπορεις να ανακτησεις αρχεια που επρεπε να γραφτουν σε συστημα UDF?:-k

8/10 συμπιεσμένα αρχεία που κατεβάζω είτε είναι ένα part είτε περισσότερα από ένα όταν τα αποσυμπιέζω βγαίνουν corrupted.!.!.! Απεγκατέστησα Winrar και το ξαναέβαλα και τζίφος, το ξανάσβησα και έβαλα 7-zip και πάλι τζίφος. Ξανάβαλα πάλι winrar και πάλι τζίφος :? Τα αρχεία δεν έχουν πρόβλημα γιατί τα έχουν κατεβάσει και άλλοι και δουλεύουν κανονικά. Καμιά ιδέα?

Δεν είναι απίθανο να κατέβασες corrupted(<-μπαντάρα) αρχεία. Δες ποια part έχουν πρόβλημα και ξανακατέβασετα.

Θενξ ριπνοοβ, ξανακατέβασα και κομπλέ. Απλά κατεβάζοντας τα αρχεία και μετά βλέποντας οτι είναι corrupted νόμιζα (και ακόμα δεν καταλαβαίνω ακριβώς) οτι το αρχείο έχει ανέβει ενώ έιναι ήδη χαλασμένο. Γιατί με το που τα κατέβαζα και βγαίναν corrupted λέω στα καπάκια σε φίλο να τα κατεβάσει και του είναι κομπλέ. Οπότε η απορία είναι γιατί στα σκατά γίνονται corrupted? :? :stuck_out_tongue:

Κάπου είχα δει ένα θεματάκι για το πώς να φτιάχνεις τα corrupted νομίζω (σ’χωράτε με αν λέω πίπες).
Αν το βρω θα ποστάρω.

Υπάρχει η λειτουργία μέσα από το winrar “repair archives” (alt+R)

Το γιατί κατεβαίνει corrupted είναι μεγάλη ιστορία. Απλά ακόμα και για 1byte διαφορά με το original αρχείο το winrar σου βγάζει λάθος.

έχω ένα παιχνίδι αυθεντικό . θέλω να κατεβάσω το κρακ του για να το παίζω χωρίς cd . ποιο σαιτ προτείνετε ;

http://www.gamecopyworld.com/

τενκιου !:smiley:

να μην ανησυχώ για ιούς , σκουλήκια , κατσαρίδες κλπ , ε ;

Παλιά που το χρησιμοποιούσα δεν είχα πρόβλημα. Η πιο αξιοπιστη για μένα λύση είναι να κατεβάσεις το κρακ από κάποιο τορεντάδικο που εμπιστεύεσαι.