Pc problems\αποριες

αγορασα αυτο εδω (καλοριζικο) και καθως παω να εγκαταστησω τα Xp μου πεταει μπλε οθονη στην αρχικη σελιδα εγκαταστασης των Windows.

Ξερει κανεις τι πταιει?

Το παθα και εγω με σχετικα νεο λαπτοπ.

Αποτι φαινεται, τα λαπτοπακια που ερχονται απο την μανα με vista/7, στα xp πετανε μπλε οθονη.

Λογικά δεν βλέπουν τον σκληρό δίσκο τα XP και πρέπει να απενεργοποιήσεις το SATA μέσα απ το BIOS. Μπές στο BIOS όταν ανοίγει το λάπτοπ πατώντα F10, πήγαινε system configuration και από εκεί το SATA Native Support κάντο disabled.

Ε και μετά ψάξου στην εγκατάσταση για να γίνει εγκατάσταση SATA drivers.

Ελπίζω αυτό να ήταν ε!:stuck_out_tongue:

Σε μενα μια χαρα εβλεπε τον hdd.

Δεν υπαρχει η επιλογη για σκληρους δισκους.Εχει πολυ “φτωχο” βιος μενου.:frowning:

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=blue+screen+xp+laptop&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8dc5f3b1f8107375

διαβαζε

δε ξερω εγκλεζικα

Βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα:p
Και άμα είναι καινούργιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρεις καθόλου drivers για xp. Τσέκαρε πρώτα αν μπορείς να βρεις drivers. Αλλιώς βάλε windows 7, καλύτερα από vista, και κάπως πλησιάζουν τα xp. Αλλιώς ubuntu να δεις την υγεία σου:p

ακριβως
χωσε ubuntu να βρεις την υγεια σου

(το μονο προβλημα ειναι η ασυμβατοτητα με εφαρμογες των windows αλλα γρηγορα θα βρεις αντιστοιχες των λινουξ)
(α, και δεν υποστηριζουν παιχνιδια αλλα δεν νομιζω να σε πειραζει)

υπαρχει μηπως κανενας να με βοηθησει με το paypal??ειναι αναγκη και εχουν σπασει τα νευρα μου.στις τραπεζες καθονται και ψωλαρουν…

Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως ?

καμια σελιδα με registration codes για παιχνια???

θενκς για το ενδιαφερον,την βρηκα την ακρη.

Άμα κάποιος είναι σε ΤΕΙ πληροφόρικής, και στα εργαστήρια κάνει C++ , τι πρόγραμμα ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται, για να κάνει ότι κάνει στα εργαστήρια στο σπίτι του ; To C++ builder 6 έχει καμια σχέση ή πάπαλά ;

Με το dev C++ λογικά θα την κάνεις την δουλειά σου.

Εμείς το Visual Studio έχουμε οπου έχει ένα σωρό γλώσσες πάνω το οποίο το χω κατεβάσει και σπίτι για practice.

Ναι, έ ; το bulider τι ακριβώς είναι ρε φίλος ; Έχω βρεί και το ένα και το άλλο, αλλά, κάποια είναι 1ΜΒ κάποια άλλα ειναι 1GB, τι σκατά να κατεβάσω δεν ξέρω.

το λινκ ειναι νομιμο ε, μην πατε και μου το σβησετε παλι

Εμεις στα τει χρησημοποιουμε τον Builder.Μπορεις να γραψεις σε C,C++

Ευχαριστώ παιδιά, και για το λίνκ Μάκιντος.