Η wikipedia τρομπάρει σε μένα μόνο ή και σε άλλους?
Μόνο σε σένα.
Μλκ ριπ με τρομάζεις τι γρήγορο reply ήταν αυτό
Βασικά είμαι bot σταλμένο από το μέλλον απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Όταν κατεβάζω .rar αρχεία, πολλές φορές αυτά εμφανίζονται “άδεια”, δηλαδή ενώ έχουν τον όγκο του αρχείου που θα έπρεπε, στο unrar τα δείχνει άδεια. Τι μπορεί να παίζει; Έχει να κάνει και με την έκδοση του winrar ή όχι;
Απορια:Εχω ενα πυργο που του εχω κανει προσφατα format και του εχω εγκαταστησει καποια παιχνιδια οπως:battlefield 2,battlefield 2142,crusader, κ.α.Πριν το format τα παιχνιδα αυτα επεζαν μια χαρα αν και το pc κολλαγε.Τωρα το pc ειναι μια χαρα.Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι τα παιχνιδια παιζουν κανονικα για 5-10 λεπτα και μετα κολλανε…Αν μπορει καποιος…να βοηθησει…
Τσεκαρε:
- θερμοκρασιες
- καρτα γραφικων
Γενικα περνας τους τελευταιους drivers, ενα bios update πιστευω καλο θα εκανε.
καταρχας…ειναι πυργος του 06-07.ειχα NVIDIA GEFORCE 6500.καποια στιγμη μου καηκε η μητρικη και μου εβαλαν μια ASUS(αν εννοεις αυτο…)τοτε τα παιχνιδια παιζανε…αλλα μετα το format αστα…που μπορω να κατεβασω drivers?και που κανω update bios???και τι εννοεις με το να τσεκαρω την θερμοκρασια?:-k
Drivers κατεβαζεις απο το site της nvidia.
Bios update αν δεν ξερεις να κανεις αστο.
Οσον αφορα τις θερμοκρασιες, μπαινεις στο bios κατα την εκκινηση του pc(πατωντας το κουμπι del), και απο κει κοιταζεις τις θερμοκρασιες.Οταν ειναι να το τσεκαρεις αυτο, καλο ειναι πιο πριν το πισι σου να ηταν σε full λειτουργια, ωστε να δεις ποσο ζεσταινεται η cpu & η vga.
οκ θα το τσεκαρω και θα σου πω…
ειμαι στο bios setup utility…τωρα πως μπορω να κοιταξω την θερμοκρασια που λες???
pc health ή κάτι τέτοιο τέσπα. Δεν είναι το ίδιο σε όλους τους υπολογιστές.
εμενα δεν μου το λεει πουθενα αυτο…τι παραπανω γραφει για να μπορεσω να το βρω???
νομιζω πως σε μενα λεγεται system information…
Ε ωραια ψαξε τα μενου σου και πες!
λεει μεσα για AMBIOS:Version,build date///Processor:type,speed,count///System memory:installed size,usable size…ποιο απο ολα αυτα ειναι???(ολα αυτα ειναι μεσα στο system information)
΄δεν λεει πουθενα για θερμοκρασια…
Αποκλειεται να μην λεει.Ψαξε καλα.
πως λεγεται η θερμοκρασια στο pc σου ??? temperature (νομιζω)???
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βρηκα…CPU TEMPERATURE:45 C/113.5 F
Τωρα???