Ειναι με πριζα, σωστα; Βγαλ’ την και ξαναβαλ’ την. Κι εγω ειχα παθει κατι παρομοιο και οταν το εκανα αυτο, ολα καλα.
Το έχω κάνει αυτό.Φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια…
Τι να σου πω; Το κανει καιρο αυτο; Μηπως εχει ζεσταθει;
Εδώ και μια βδομάδα περίπου.Και παλιότερα μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα,αλλά όταν τον είχα στείλει για να τον ελέγξουν δεν βρήκαν τίποτα(κολλούσε κάθε τρεις και λίγο και κόλλαγε όλο το σύστημα).Δεν νομίζω πάντως να έχει ζεσταθεί,τον αφήνω κλειστό σχεδόν τη μισή μέρα.
Eχω ενα αρχειο mkv και τους υποτιτλους σε srt.
Mε ποιο προγραμμα τα κανω dvd?
πως φορτωνεται ο υποτιτλος?
Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου μιας και έχω να κάνω μετατροπή πολύ καιρό
Στις επιλογές αριστερά αφού φορτώσεις το βίντεο δεν είναι?
παιζει και να βρηκα ακρη
Ειτε μετονομαζεις το srt να εχει ακριβως το ιδιο ονομα με το Mkv (tolki.mkv tolki.srt), ειτε κανεις add subtitle channel στο mkv Που φορτωσες.
Επισης προτεινω και το dvdflick, το οποιο ειναι free σε σχεση με το convertx
http://www.dvdflick.net/
PROBLEM!!!
Θέλω να βάλω ενα game,το οποίο λέει στο κουτι οτι θέλει 10γβ,ενώ όταν το εγκαταστώ είναι 3γβ το game και 15γβ το patch.Τώρα αυτά δεν χωράνε στο πισί μου για 2γβ.
Εχω ένα φλασάκι και σκεφτομε αν το βάλω στον υπολογιστή να δουλέψει ως επέκταση του σκλιρού δίσκου και να χωρέσουν όλα μια χαρά.Θ α δουλέψει ή αν πάνε τα μισά αρχεία στον υπολογιστή και τα αλλα μισα στο φλασάκι θα γινει τις πουτ**ς και δεν θα παίζει?
θα γινει τις πουτ**ς και δεν θα παίζει
Συν οτι θα σερνεσαι λογω usb.
Απο περιέργεια και μόνο θέλω να μάθω ποιο game είναι 3 ΓΒ και το patch του είναι 5πλάσιο (15 ΓΒ).
Επίσης καλό είναι να μην τιγκάρεις το PC σου και να αφήνεις ελεύθερο χώρο γύρω στο 10 % του συνολικού μεγέθους του σκληρού σου δίσκου αλλιώς αρχίζει σιγά - σιγά να σέρνεται.
το WoW είναι ρε…εκει που πάνε όλα καλά,μου πετάει ξαφνικα το patch,ε λέω πόσο θα είναι 5gb? πατάω και λέει οτι δεν έχω αρκετό χώρο,βλεπω λέει οτι θέλει 15gb free…#-o
Καμια άλλη λυση?
λογικά θα ειναι το game μαζι με το patch…δεν εξηγείται αλλιώς…
αποκλείετε,αφού μόλις τελειώσει το install του game και το ‘τρέξεις’,σου λέει να κατεβάσεις το patch,το οποίο το κατεβάζεις και απο το site,και που είναι πάλι 15gb,πρέπει να είναι ετσι επειδή ηπάρχουν 2 expansions και αυτα σου προσθέτουν και μια περιχή στο map,άρα για να μπορείς να επικινονείς με τους παίκτες που έχουν το expansion πρέπει όλοι να είναι συντονισμένοι σε ένα patch.ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
Ο εξωτερικός σκλιρός θα έχει ίδιο αποτέλεσμα με το usb?
Καλό θα ήταν να αποφύγεις τον εξωτερικό σκληρό γιατί 99 % θα σέρνεται το παινχίδι. (αφού τα USB έχουν χαμηλότερη ταχύτητα ανάγνωσης απο τα SATA)Η μόνη λύση που εγώ βλέπω είναι ξεσκαρτάρισμα του σκληρού σου δίσκου που είναι φορτωμένο το WoW.
Δεν είναι τόσο απλό.Το pc είναι απο το 98,και ξεκίνησε λογικά με w98.Πρόπερσι το αναβάθμισα σε xp.Το πρόβλημα είναι οτι τα εξαρτήματα είναι παμπάλαια και καταρχάς όλα είναι ΑΤΑ.Ο σκλιρός δίσκος είναι 20gb…λολ και να κάνω format για τέταρτη φορά στην ιστορία του pc μου,δεν θα χωρέσει πάλι.Γιαυτό είπα για το usb.
Εδώ και 1μήνα ψάχνω για σκλιρό δίσκο μεταχειρισμένο γιατι καινούργιο ATA δεν θα βρώ,που να είναι το πολυ 50gb,έτσι θα βοηθήσω και λίγο τον υπολογιστή και θα βάλω το παιχνίδι που θέλω
Δεν είναι όμως εύκολο να βρώ αυτό το πράγμα.
Εκτός αν υπάρχει πατέντα να βάλω 2 σκλιρούς στον υπολογιστή γιατι έχω έναν παλιό 20gb κιαυτός.
Α,παρεπιπτόντως.Αν κάποιος έχει σκλιρό δίσκο ΑΤΑ για πούλημα άνω τον 25gb παρακαλώ pm me.(σιγά μην έχει κανέις )
…________
…,.-??..~., .............................,.-?...................................?-., .........................,/...............................................?:, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:?........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....?~-,_..............................,:`........../ .........../(_....?~,_........?~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......?=,_.......?-,_.......,.-~-,},.~?;/....} ...........((.....*~_.......?=-._......?;,,./`..../?............../ ...,,,___.`~,......?~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-? ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==
……,-%…`
…,
Ρε φιλε, σοβαρα τωρα, με τι σκεπτικο θα προσπαθησεις να τρεξεις το WoW σε τετοιο pc;
Αντε μαζεψε κανα μηνιατικο και πανε αγορασε ενα της προκοπης.
What are the system requirements?
OS: Windows XP / Windows Vista (with latest Service Packs) / Windows 7
Processor:
Minimum: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
Recommended: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
Memory:
Minimum: 512 MB RAM (1GB for Vista users)
Recommended: 1 GB RAM (2 GB for Vista users)
Video:
Minimum: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM Such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
Recommended: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM Such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better
Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
Παντως μην πτοεισαι, μπορεις να παιξεις ναρκαλιευτη και πασιεντζα ανετα. Εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες υπαλληλων αυτα τα παιχνιδια :lol::lol::lol::lol: