Pc problems\αποριες

:thumbdown: μιλάς ρε για το pc μου που σικώνει ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΑΡΑΧΝΗ???
Ε τωρα πέρα απο την πλάκα,το trial wow που μου έστειλε το batlenet μια χαρά έπεζε.
Εχω cod 3 και 4 παρακαλώ πολύ,που έχουν λίγο καλύτερα γραφικά απο το WoW

Mackintosh:

Δωσε μου 5 λεπτα να βρω το προηγουμενο ποστ σου να θυμηθω το προβλημα :stuck_out_tongue:

Καταρχας βλεπω οτι τρεχεις βιστα.Ενας καλος λογος δλδ να κανεις φορματ και να περασεις τα 7!

Αν οχι φορματ, κανε ενα defrag ειτε μεσω windows ειτε μεσω τιποτα freeware προγραμματος.

Μετα δεν ξερω αν στα βιστα στον πινακα ελεγχου υπαρχει διαχειρηση δισκων, με επιλογη καθε φορα στο start up να κανει αυτον τον ελεγχο.

Τσεκαρε και πες.

E αρa βρε αγορινα δεν εχεις pc του 98 αν παιζεις cod4, εκτος και αν το παιζεις με 5 fps :stuck_out_tongue:
Επισης cod3 δεν εχει βγει σε pc, αρα το 2 θα εννοεις. Ναι εκεινο οντως μπορει να παιξεις καμια πιστα με τα graphics στο low.

Εν κατακλειδι, το wow δεν προκειται να το παιξεις ακομη και αν τρεξει. Θα πας για κανα pvp και θα βλεπεις το attack μετα απο κανα 5λεπτο. Που να μαζευτεις και με καμια clan για boss, οπου τα χρωματα και τα εφφε θα καλυπτουν τα 3/4 της οθονης. Θα εκραγει το τροφοδοτικο και θα χεις τη σωματικη ακεραιοττηα σου σε κινδυνο, οχι στο game, αλλα στο δωματιο σου.
Αστο ρε συ, παιξε καμια dota.

Παιδια μηπως ξερετε πως κανω παραγραφοποιηση στο word?εχω μια εργασια και πρεπει να την κανω απο το συστημα :-k

Εννοεις πως να βαλεις κεφάλαια;
Η εχεις ενα χυμα αμορφοποιητο κειμενο και θες να το χωριζεις σε σελιδες;
Επισης, ποια word εχεις;
Tα xp, τα 2003 η τα 7;

τιποτα νταξει το βρηκα μονη μου…
ευχαριστω παντως!:slight_smile:

ειναι δυνατον το company of heroes tales of valor να παιξει σε intel atom???

Λίγο απίθανο μου φαίνεται.

Τι στο διάολο σημαίνει το ότι δεν μπορεί να κατέβει ένα αρχείο γιατί υπερβαίνει το επιτρεπτό μέγεθος στο σύστημα αρχείων;

Γιατί όταν πάω να μπω στον εξωτερικό σκληρό μου λέει οτι απαγορεύεται η πρόσβαση;

Πρωτον, δοκιμασε το σκληρο και σε αλλες εισοδους usb του pc σου.
Συνηθως οι μπροστα απτο pc ειναι πιο αργες η υπολειτουργουν.
Δευτερον κανε ενα δεξι κλικ και πηγαινε ιδιοτητες, εργαλεια και κανε εναν ελεγχο δισκου.
Αν δεν, αστο ξεχνα το σκληρο. Λογικα καπου σου επεσε.

λοιπον…
εδω ειναι ενα link για να δεις live το rock am ring…!!!

το προβλημα μου ειναι οτι κανει ανα κατι δευτερολεπτα buffer…:?
μειωσα την ποιοτητα του βιντεο, εβαλα να δεχεται το pc μου οσες πληροφοριες θελει απο το site, εβησα και οτι προγραμμα ετρεχε απο πισω αλλα και παλι δεν ειδα διαφορα…
μπορω να κανω κατι αλλο…??
αν μπορει κανεις καμια συμβουλη…

χθες ειδα κατι ποπ-ροκ συγκροτήματα και τον slash…
σημερα εχει…:

17.40 Uhr AS I LAY DYING (δεν εχει επιβεβαιωθεί)
18.30 Uhr Zu Gast im TV Bus: Projekt 54
18.40 Uhr GENTLEMAN
19.05 Uhr GOSSIP (δεν εχει επιβεβαιωθεί)
20.20 Uhr STONE SOUR
21.05 Uhr ALICE IN CHAINS (δεν εχει επιβεβαιωθεί)
22.30 Uhr VOLBEAT
0.45 Uhr SLAYER (δεν εχει επιβεβαιωθεί)
1.45 Uhr MOTÖRHEAD

Μήπως έχεις FAT32 σύστημα αρχείων που έχει όριο 4 γίγα;

Δεν παίζει κάτι τέτοιο, στον άλλο σκληρό που μπαίνω λειτουργεί μια χαρά.

Μπορεί. Πώς το βλέπω; Τι κάνω για να το αλλάξω;

Δεξι κλικ και στις ιδιοτητες του δισκου νομιζω μπορεις να το δεις, αναλογως τα win που εχεις.

Αλλιως με ενα προγραμμα partition manager

απο οσο ξερω για να κανεις τον δισκο απο fat32 σε ntfs μαλλον πρεπει να κανεις φορματ.

Οχι μαλλον.

Πρεπει

Τελικά όλα λύθηκαν με ένα υπέροχο φορματ. ευχαριστώ όλο τον κόσμο.

Το adblock δε μου κόβει τις διαφημίσεις παρότι το χω εγκαταστήσει δις. Επειδή το λαπτοπ είναι καινούργιο και δεν έχω τις ίδιες ρυθμίσεις όπως στο παλιό λογικά το κόβει ή το antivirus/firewall (avast!) ή ο firefox. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :stuck_out_tongue: