Pc problems\αποριες

Μηπως δεν εχεις κανει subscribe σε καποιο filter ?

οχι βεβαια, μια απλη μετατροπη ειναι.

απο ntfs σε fat32 κανεις format (δηλαδη χανεις τα αρχεια σου)

απο fat32 σε ntfs ειναι ανωδυνο και γρηγορο

ναι οκ format λεγεται και αυτο αλλα δεν σβηνεις τον δισκο

Τι εννοείς; :stuck_out_tongue:
Έκανα ό,τι έκανα και με το παλιό πισι στο οποίο δούλευε. Στα φιλτραρισμέα στοιχεία έχει πχ τις διαφημίσεις του ροκινγκ κλπ αλλά στην πράξη δεν τις κόβει

Δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ με κανεναν browser,εκτος του firefox.Ουτε msn μπορω να μπω.Μου λεει οτι δεν βρισκει proxy server κτλ.Με προπαγανδιζει το ιδιο μου το pc.Τι μπορει να φταιει?

Στην αρχή όταν το κάνεις install, σου λέει να κάνεις subscribe, συνήθως είναι το easylist USA κάπως έτσι, τώρα σου προτείνει το easylist English.

Αν δεν το βρεις:
adblock-preferences-filters-add filter subscription

ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα να κάνεις edit video???
(εκτός απο το movie maker)

Adobe Premiere…

φχαριστω!!:smiley:

Πως μπορω να δω αν καποιος μου κλεβει ιντερνετ???:-k

Κλειδώνεις το ασύρματο και είσαι ήσυχος.

Κλειδωμενο το εχω απλα θελω να το ελεγξω για παν ενδεχομενο

Τι μορφή προστασίας έχεις? Αν έχεις WPA δεν παίζει να σε κλέβουν, εκτός αν είναι τίποτα WEP. Μπες στην σελίδα του ρουτερ σου λογικα θα λέει ποιοί users (αν όντως σε κλέβουν) είναι συνδεδεμένοι εκτός από εσένα.

ΟΚ και WPA εχω και ειδα τους user και δεν ηταν καποιος εξτρα
Thanks!!!

Έχω πρόβλημα με το μσν μου… με δείχνει συνέχεια οφφ… κι ας είμαι μέσα γαμώτο, και να έχω επιλέξει είτε “busy”, “away”, είτε “available”…
έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση “Windows Live Essentials”…
αλλά πάλι έχω πρόβλημα…

τι φταίει??? τι να κάνω??? δεν μπορω΄ να το φτιάξω με τίποτα…

σβήσε τον asyftao από φίλο σου.

:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα!
λες αυτός να με γκαντεμιάζει???

ξερει κανεις ενα ευκολο προγραμμα για να κανω split mkv αρχεια?
η εστω να υπαρχει καποιος οδηγος που να εξηγει πως γινεται?
χωρις να το μετατρεπει σε αλλη μορφη και να χανει σε ποιοτητα…

λοιπόν , χτες κατέβασα μια ταινία (mkv) 8 γίγα με τορρεντ , όταν την έβαλα να παίξει με το vlc μ έβγαζε γκρίζα οθόνη . εγκατέστησα το BSplayer και η ταινία έπαιζε , ωστόσο η εικόνα έκανε συχνά νερά , σε σημείο π σε εκνεύριζε . σε αυτό οφείλεται το source material ή κατέβηκε “με λάθος τρόπο” . το πισι π την κατεβασα είναι παλιό κ κολλάει πάρα πολύ . αν κατεβάσω την ίδια ταινία με λινκ από web-hosting sites ( π το κάθε λινκ είναι 100-150 mb λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα ? ) . το λέω γτ έχω ακούσει πως όσο μεγαλύτερα είναι τα αρχεία σε ένα τόρεντ τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα απώλειας δεδομένων και ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό είναι τα πολλά “μικρά” rar .

λίγη βοήθεια ? ευχαριστώωωωωω !

αυτη η ταινια που προφανως ειναι το live των big-4 στην βουλγαρια θα σου κολλάει αν εχεις μικρες δυνατότητες στο pc οπως και στο δικο μου…

ειναι 720p…οποτε δυσκολεύεται αρκετα…

εγω οτι και βιντεο να βαλω με μεγαλη ανάλυση κολλαει συνεχεια…:?

κοιτα αν δουλευει εκεινη την ωρα ο επεξεργαστης στο φουλ…