ναι , αυτό κατέβασα , γιατί να το κρύψομεν άλλωστε … :roll:
το πισι από όπου την κατέβασα έχει μικρές δυνατότητες , αλλά το πισι π την παρακολούθησα είναι ΘΗΡΙΟ με τα όλα του . ναι μ ακούγεται πολύ νορμάλ να κολούσε το download-pc , δν κάνει κ τπτ άλλο …
αν σου κολλαει και στο pc-θηριο τοτε δεν ξερω τι να σου πω…:?
όλα τα προβλήματα λύθηκαν !
απλά έπρεπε να το μετατρέψω σε διβιδι με το convertxtodvd . για κάποιο λόγο το mkv δν έπαιζε σωστά . τώρα το έχω σε iso κ παίζει μια χαρά !
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιώ το λαπτοπ στην πρίζα με τη μπαταρία να φορτίζει; Μου πε κάποιος ότι έτσι η μπαταρία χαλάει και μου μπαίνουν υποψίες για το προηγούμενο λαπτοπ :b
κατα πασα πιθανοτητα να μειωνεται η αποδοση της και μπορει και η διαρκεια της οπως με τα κινητα.νομιζω δηλαδη:)
δν ξέρω αν χαλάει ΚΑΙ το λαπτοπ αλλά σίγουρα πέφτει η απόδοση της μπαταρίας . ένας φίλος το είχε όλη την ώρα στην τροφοδοσία και του χάλασε η μπαταρία . τωρα , αν το βγάλει από την τροφοδοσία αμέσως κλείνει κ το λαπτοπ ( δλδ η μπαταρία τα έχει φτύσει εντελώς ). γιαυτό πρόσεχε .
Ναι αυτό έπαθα με το προηγούμενο λαπτοπ αλλά δεν ήξερα αν έφταιγε η μπαταρία
Γαμώτο και ήδη με αυτό δύο βδομάδες τώρα το κάνω συνέχεια :b
παλι καλα που ειναι 2 εβδομαδες και οχι 2 μηνες:)
Τα φώτα σας.
H μόνη επιλογή που επιτρέπει να πατήσεις είναι το leave. wtf?
Σε σβηνω από επαφη στο msn!
Πηγαινε βρες τον φακελο και πατωντας δεξι κλικ κανε scan & delete.
Μετα απεγκατεστησε Java και ξαναπερνα το.
Tενκιου. Το έσβησα το αρχείο αλλά δεν απεγκατέστησα java, τ’ άφησα έτσι και αν μου δημιουργήσει κανά πρόβλημα θα το κάνω τότε.
Αστειάτορας!
Ενα καλο δωρεαν προγραμμα που να ανοιγει .avi? 8)
codecs χρειάζεσαι. Κατέβασε το k-lite codec pack και με το media player classic θα τα ανοίγεις όλα χωρίς πρόβλημα.
vlc media player ρε άνθρωπε ! και ξενοιάζεις , ούτε να ψάχνεις codec ούτε τπτ .
εναλλακτικά, κάνε και τα 2
το vlc πάντως είναι πάντα απαραίτητο αξεσουάρ, μιας και λειτουργεί αυτόνομα.
Στην εκκινηση πατας F8 και μπαινεις σε saif mode.Κανεις απο κει το σκαν με το antivirus σου και μετα μας λες.
Oh Γκαϊζ θενκς. Καλο αυτο το VLC player
Μαγκες, μεγαλο προβλημα.
Τις τελευταιες μερες με το που ανοιγω το PC μου πεταγονται τουλαχιστον 6 μηνυματα
του στυλ " Runtime Error!
Program: C: Windows: Explorer.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way "
Μετα κατι γραφει για το Rundll32.exe και δεν ξερω τι να κανω.
Το PC μου εχει γινει πιο αργο απο τοτε, ασε που οταν παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασειας μου το βγαζει παλι.
:please: :anyone:
Γιατί αν κάνεις σκάν με το antivirus σε safe mode θα βρεις άλλα αποτελέσματα στο σκάνινγκ; Για πες τα φώτα σου…
Έτσι στο άκυρο άρχισε να στο πετάει αυτό; θυμάσαι αν έκανες καμία εγκατάσταση και μετά άρχισε να το πετάει; Μήπως έκανες κανένα πειραματισμό;
Θα σου πρότεινα πάντως να απεγκαταστήσεις τη java και μετά να την ξαναβάλεις.