Pc problems\αποριες

στο youtube κάθε φορά που πάω να δω videaki πριν καν βγεί η εικόνα…

μου εμφανίζει “an error occured,please try again later”

αυτό από χθες…ένας γνώστης ας βοηθήσει

thx.:(:tomato:

εγώ όταν εμφανίζει αυτό πατάω ανανέωση (F5) και συνήθως όλα είναι οκ μετά .
παρεπιπτόντως ! :offtopic: έπρεπε να το ποστάρεις στο τοπικ τεχνολογία , pc problems / απορίες ! :wink:

Δεν ειναι τιποτα αυτο,το βγαζει ελαχιστα λιγο πριν αλλαξει και φορτωσει το επομενο βιντεο.Μην σε ανησυχει.

Ρε μάγκες για να σας ρωτήσω κάτι.
Κατεβάζω βίντεο από το YouTube και μετά προσπαθώ να τα γράψω σε DVD,το κάνω αλλά στην συνέχεια δεν παίζουν.Τα κάνω και μετατροπή σε AVI.
Προσπαθώ να τα παίξω σε DVD Player αλλά τίποτα.Όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει και εμένα τον αδαή.

προτείνω να κατεβάσεις το vdownloader (για κατέβασμα από youtube ) και να εγκαταστήσεις το vlc media player . για σίγουρα αποτελέσματα . :smiley: με το πρώτο πρόγραμμα μπορείς να κατεβάσεις διάφορες μορφές αρχείων από το youtube (mp3 , avi , mpg … ) :slight_smile:

Από τα YouTube κατέβαζα με ένα DownloadHelper(κάπως έτσι).Όπως και να έχει τα βίντεο τα έχω ακόμα αποθηκευμένα,και στην συνέχεια χρησιμοποιούσα ένα Super για μετατροπές κτλ κτλ.
Δηλαδή να ξανακατεβάσω τα βίντεο που θέλω με το πρόγραμμα που μου προτείνεις και στην συνέχεια να τα μετατρέψω ή απλά να πάω κατευθείαν στην μετατροπή με το πρόγραμμα που προτείνεις;

απλά ξανα-κατέβασε τα με το vdownloader και αναλαμβάνει το ίδιο τη μετατροπή των αρχείων . κατέβασε το κ θα δεις τι εννοώ .

Βασικα,και το DownloadHelper που εχεις,κανει convert.Εστω οτι εισαι στο youtube στο βιντεο που θελεις να κατεβασεις.Πανω αριστερα στην toolbar που ειναι το εικονιδιο του προγραμματος,θα πατησεις το βελακι και σου εχει την επιλογη download and convert.

Edit:Επειδη εχω γραψει μια χαρα dvd με βιντεο κατεβασμενα απο youtube που τα εχω μετατρεψει και στο Super(αυτο που εχεις κανει κι εσυ δηλαδη) το προβλημα μηπως ειναι αλλου;Το dvd player σου υποστηριζει τετοιο format βιντεο;Εννοω,μπορει να τα εχεις γραψει ως Data DVD και οχι σαν DVD video.

Υπάρχει περίπτωση να βάλω δύο σκλιρούς σε έναν υπολογιστή??θα δουλεύουν σαν ένας ή χωριστά?

Εννοειται οτι μπορεις να βαλεις.Ξεχωριστα θα δουλευουν.Μαλλον αυτο που λες σαν ενας εννοεις το raid αλλα δεν σου χρειαζεται κατι τετοιο.

Όταν προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο αρκετά μεγάλο από τορρεντς, μου βγάζει αυτό

Π.Χ.

Γιατί; Το ίδιο γίνεται κ σε παιχνίδια που συνήθως είναι αρκετά μεγάλα.

Λογικά το αρχείο έιναι πάνω απο 4GB και το σύστημα αρχείων του δίσκου που αποθηκεύονται ειναι FAT32 που δεν τα υποστηρίζει. Οπότε αν έχεις άλλο σκληρό δίσκο που να είναι σε NTFS τα αποθηκεύεις εκεί αλλιώς γκουγκλάρεις πως να μετατρέψεις το ήδη υπάρχον σε NTFS. Εκτός αν δεν έχεις χώρο στο σκληρό ε:p

κάτι πρέπει να παίζει με το format του δίσκου NTFS/FAT32 κλπ . περίμενε λίγο ακόμη κ θα σε βοηθήσουν οι κομπιουτεράδες του φόρουμ … :slight_smile:

Ντάξει άκυρο, απλά το ξανακατέβασα κ δεν το έβαλα στον εξωτερικό σκληρό αλλά στον C: και τώρα κατεβαίνει κανονικά. Μετά απλά θα το κάνω Copy. Θενκς για την αστραπιαία γρήγορη απάντηση πάντως.

Ας κάνω κι εγώ το ντεμπούτο μου εδώ:

Τις τελευταίες μέρες το pc κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις. Και μάλιστα όταν γίνονται συγκεκριμένες λειτουργίες:

• Αν ανοίξω δύο pdf ταυτόχρονα.
  • Όταν μπω στο chat του facebook από mozilla. Στο Google Chrome δεν το έχει κάνει.
  • Όταν ανοίξω κάποιο βίντεο online από quicktime.
  • Και, τελευταίο και καλύτερο, όταν ανοίγω youtube! :?

Hint 1: Έκανα την αναβάθμιση του τελευταίου adobe flash player που ζήτησε ο mozilla.
Hint 2: Έχω windows… Xp!
Λέτε να παίζει καμία συμβατότητα με τις τελευταίες ενημερώσεις;
Μη μου ζητήσετε να βάλω τα windows 7 please. Δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει το (παλιό) pc.
Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να λυθεί με format ή τσάμπα θα το κάνω;

Thanks in advance!

Κατεβασε καποιο προγραμμα που ζμπροχνει στα ορια το pc σου, τρεξε μια δοκιμη και πες μας αν θα σου κλεισει ή οχι.

Υποπτευομαι τροφοδοτικο.

Επισης παιζει να φταινε οι θερμοκρασιες, καθως το flash γενικα ειναι γτπ, και ανεβαζει την λειτουργια του επεξεργαστη στο 100%, οποτε ζεσταινεται τιγκα, και κανει επανακινηση.

Οποτε τσεκαρεις και αυτο, οταν κανει ρεσταρτ, μπες στο bios και δες τι θερμοκρασιες εχει ανεβασει η cpu και το συστημα.

Κανεις τα παραπανω και εδω ειμαστε παλι.

Τα άλλα πάνω κάτω τα καταλαβαίνω αλλά τα pdf κάπου με δυσκολεύουν. Κοίτα καλή η κίνηση να κάνεις την αναβάθμιση του φλας στο μοζίλα. Κακή η κίνηση να χρησιμοποιείς 2 browsers. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς τον ένα από τους 2. Τώρα θα σου έλεγα να κάνεις μια επανεγκατάσταση ή μια αναβάθμιση στον φλας που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου. [Διαφέρεις από αυτόν που έχεις ως plug-in στον μοζίλα] Και κάτι άλλο…λες ότι το πισί σου τρέχει ΧΡ. Τι Service pack του έχεις βάλει;

Έντιτ: Μάκιντος…λέει ότι μόνο σε αυτές τις ενέργειες τρώει φρίκη…και όλες οι ενέργειες αυτές χρησιμοποιούν τον flash player…

Θενκς κορίτσια, θα τσεκάρω και θα ενημερώσω.
Παίζει ρόλο βέβαια ότι είναι παλιό το μηχάνημα, τώρα θα βγάζει προβλήματα συνέχεια, δε θα σηκώνει προγράμματα κτλ…

Mπορεί κάποιος να μου πει , πως αλλάζουμε τις ετικέτες σε μια γραφική αναπαράσταση στο Excel ? … To xω παλέψει αλλά πάντα μόνο την πρώτη μπορώ να αλλάξω … Office 2007 έχω …

Ο υπολογιστης σβηνει απο μονος του ανα τακτα χρονικα διαστηματα.Τι λετε να συμβαινει???:frowning:

Please!!! Οποιος μπορει να απαντησει!!!