Pc problems\αποριες

Τσέκαρε τη θερμοκρασία του υπολογιστή, αν είναι υψηλή, είναι πιθανόν να φταίει αυτό.

Πως το κανω αυτο? Ας μου πει οποιος ξερει!!!

Το ανεμιστηρακι του επεξαργαστη λειτουργει κανονικα οπως και του τροφοδοτικου…

Μπαίνεις στα bios του υπολογιστή σου και το τσεκάρεις. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω googlαρε το να δεις πως ανάλογα τον υπολογιστή σου.

Βασικά σκάει ο τζίτζηκας ρε παιδί μου στο δωμάτιο που έχεις το πισι;
Μήπως το έχεις χωμένο κάτω από κανένα γραφείο και στριμωγμένο;
Πότε καθάρισες το εσωτερικό του τελευταία φορά από σκόνες;

Βάζω δύσκολα τι να κάνω…

Πανω απο 1 χρονο περιπου εχω να καθαρισω το εσωτερικο…:roll:

Αφου μπω στα bios ποια ειναι η φυσιολογικη τιμη που πρεπει να εχει ο επεξεργαστης?

Αυτό εξαρτάται. Η βασική λογική είναι όσο πιο χαμηλά τόσο το καλύτερο.

Αλλά ο επεξεργαστής πρέπει να έχει μάξιμουμ θερμοκρασία 40-45 [σε φάση επεξεργασίας] και το σύστημα σου να έχει γύρω στους 10-12 βαθμούς κάτω από τον πυρήνα…

Τσέκαρε και πες.

ΟΚ Ευχαριστω πολυ!!!

Εκανα μια απότομη κίνιση με το ποντίκι κλικάροντας στην γραμμή εργαλειών,και ξαφνικά βρέθηκε στα αριστερά…

ΠΛΙΖ πείτε μου τι να κάνω να την βάλω πάλι κάτω,γιατι μου χάλασε και τα εικονίδια η π*τ@ν@ που τα είχα σε εικόνα με γραφιάκι κλπ…

εδιτ nemermind το έκανα τώρα

ψιλοακυρο αλλα ενιγουειζ…

ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΓΙΟΥΤΟΥΜΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ???

Ναι

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

ωραια.

θα κανω φονο.

λοιπον.

εχω τον εξωτερικο σκληρο. ο οποιος ειναι τοσο σκληρος, που εχει ολη τη μουσικη μου μεσα. οκ; οκ.

Εχει επισης και ενα αρχειακι που ειναι το λινκ της μουσικης αυτης, με το itunes γενικα. Το Library.

Το θεμα ειναι, μεταφερω τον σκληρο απο το λαπτοπακι μου που ταφτυσε (αλλη ιστορια αυτη) και τον παω στο ντεσκτοπ του μπρο. Εκει μου ανοιγει το κεντρικο φολντερ του σκληρου με ολους τους φακελους (My Series, My Music, My Παπαριες κλπ), αλλα οταν παω να ανοιξω εναν φακελο μου λεει πως δεν το permission να μπω, και για να εχω, πρεπει να παω στο Security Tab των Properties και να αλλαξω restrictions κλπ.

Καλα αυτα, το κανω, οποτε μπορω να μπω πιο μεσα σε εναν φακελο. Στο My Music μου ομως, εχω εναν φακελο για καθε καλλιτεχνη, και εχω παρα πολλους καλλιτεχνες, και το Itunes δε διαβαζει αρχεια που δεν εχει προσβαση. Δηλαδη τα διαβαζει, αλλα δε παιζει και αρα δε μεταφερει τιποτα στο Ipod, και τωρα ειμαι διχως Ipod, και οταν ειμαι διχως Ipod τρελαινομαι. Και οταν τρελαινομαι, γαμησετα.

Θελω να μου καποιος αν ξερει πως μπορω να προσπερασω αυτα τα restrictions γρηγορα για να τελειωνουμε, αλλιως να αρχίσω ενα ενα να κανω το αλλο =/

Φμλ νονδελεςς

Του σατανά είναι αυτά τα itunes, winamp κι’άγιος ο θεός.

μωρε ποιος τα χεζει τα αητιουνς τωρα, τι μουσικη να σωσουμε…

δε μου ανοιγει τιποτα. μου δειχνει τα αρχεια μεσα, και λεει δε μπορει να τα παιξει.

Θα πεθανω, αληθεια.

Απο τι user μπήκες στο pc του αδερφού σου? Ειναι administrator?

Αν όχι, για να ξεπεράσεις τα restrictions το κανεις manually οπως το έκανες, θα πας στο My Music και θα κανεις δεξι κλικ, restrictions κλπ. Και αυτο θα γίνει apply για όλους τους υποφακέλους.

Windows 7 έχει ο μπρο?

Α και θα βάλεις administrator rights! Ισως εχεις βάλει read-only και γι’αυτο δεν μπορεις να τα αντιγραψεις.

ειναι ναι, αντμιν γιουζερ ο μπρο.

αλλα ξερωγω, πρωτη φορα μου το κανει αυτο. Εχω μεταφερει τον σκληρο και σε πισια φιλων και επαιζε απο κει κανονικα. τωρα εφαγε φλασιες και κλειδωνει το αρχιδι.

Το θεμα ειναι πως ταινιες τις παιζει. Τις σειρες λεει δε παιζει και τη μουσικη.

Ισως εχει να πει κατι για το γουστο μου

εδιτ: περαν του τραγικου της καταστασης, νομιζω το χειριζομαι ΠΑΡΑ πολυ καλα

Για δοκίμασε ένα από αυτά

Ειναι σε διαφορετικούς φακέλους, λογικά. Στο αρχικό directory του σκληρού, εκεί που τον ανοίγεις απο το computer, θα τα επιλέξεις όλα και θα κάνεις δεξι κλικ να τα αλλάξεις ΟΛΑ να’χεις admin rights. Και αν ειναι κάτι read only, που θα είναι, βγάλε το τικ που το δηλώνει. Και αν στον χαλάσουν οι συμβουλές μου σόρρυ:lol:

εδιτ: Απο αυτά που λέει ο rip_noob μερικά είναι για linux μόνο, εσύ όπου δεις σημαιούλα να πατήσεις όχι μόνο πιγκουινάκι (πχ Amarok). Με winamp κάντο

αρχιδια.

και ακολουθησα και αυτο κατα γραμμα (http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm) και τιποτα

παω να κλαψω

του ριπ νουμπ δεν ταχω δει ακομα, απλα αυτο που θελω τωρα ειναι να βρω τα αρχεια μου γαμωτο. Ουτε κοπη δε μπορω να τα κανω

χιχιχι, πρεπει να περασω απο ωθοραηζεησιο ενα ενα τα τραγουδια μου.

χιχιχι

ΒΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΛΕΩ ΓΩ

Εγω δεν πολυκαταλαβα τι επαθες γιατι το αιτιουνς δεν μου εχει συμπεριφερθει ποτε ετσι. Μου ειχε σβησει μονο ολη τη library 2 φορες για αγνωστο λογο. Συμπονω ομως
Παρ’ολα αυτα.
Authorization error after moving songs from mac hard drive to external hd

Αν δεν βρεις τιποτα πουθενα υπαρχει και το http://discussions.apple.com/index.jspa (ναι κατι σου πα τωρα, just in case!)