Οχι, απλα πρεπει να βρεις την επιλογη που δινει το authorization σε εναν φακελο, και όλα τα αρχεία και subfolders του. Eκεί είναι, στο security tab που θα σου ανοιξει στα authorizations εχει αυτη την επιλογη, αν θυμαμαι καλα με ενα τικ.
για δες…
ενα παραδειγμα ρε παιδι μου
αυτα εδω ειναι τα προπερτης ενος δίσκου των 3.
και δειχνει καθαρα πως ολα τα subfolders κλπ θεωρητικα πρεπει να χει Full Access απο το User Account Byron…
μπαινοντας ομως μεσα στο φακελο του δισκου, για να δω τα τραγουδια πουχει μεσα…
το Security Tab του ειναι αυτο. και γαμιεται
θενκς παντως για το χρονο σας, με συγκινειτε :oops:
Παίζει να μην δουλέψει κιόλας, αλλά μήπως έχεις linux? Αν ναι δοκίμασε μπας και μπορεις να τα δεις απο εκεί και κάντα move σε άλλο folder.
edit: ακούς 3; είναι πολύ σωστός όμως!!!
Στο τελευταιο screenshot οταν πατας continue τι γινεται?
με βγαζει εδω:
και μετα πρεπει να προσθεσω τον User “Βyron”
να, ετσι
και μετα μαφηνει να κανω οτι θελω με το τραγουδι…
αλλα δε μπορω να κατσω κανω ολο αυτο για +10κ τραγουδια
Πιθανός λόγος ώστε όλοι οι players (media, itunes, vlc) του pc μου, να κολλάνε και να μου σπάνε τ’ αρχίδια?
το pc σου είναι για πέταμα.
Η ταχύτητα με την οποία απάντησες εκπέμπει μεγάλη σιγουρια
Ολοι ολοι ολοι οι πλεηερς;
Και winamp πχ;
Μαλλον θα το εχεις τιγκαρει πολυ το μηχανημα, γιατι και το δικο μου πισι που ειναι μπρικι μια χαρα ανοιγει itunes, winamp, wmp χωρις να κολλαει.
Λες να φταίει αυτό? Η αληθεια είναι ότι της προάλλες κοίταξα λίγο το τόπικο δίσκο και μου φάνηκε αρκετά γεμάτος
Προφανώς δεν φταίνε τα players αλλά α προορισμός των αρχείων. Σκέφτηκες να αλλάξεις δίσκο;
(Μάλλον θα έχεις τεράστια βιβλιοθήκη αλλά θα είναι καλύτερο να τα κάνεις κόπυ από το να κλαίς αργότερα:p)
Edit: Έχεις λειτουργικό και mp3s στον ίδιο δίσκο;
Nαι και ναι
Τώρα κάνω copy paste τα αρχεία μουσικής/ταινίες σ’ έναν εξωτερικό σκληρό που έχω και μάλλον εκεί θα τα’ χω μόνο. Τι λες εσυ?
Καλύτερα θα είναι. Εγώ θα τον έκανα εσωτερικό βεβαια για να μην έχω την καταραμένη USB και κολάει, αλλά μπορείς να το συνδιάσεις και να τον βάλεις σε sata(άν υποστιρίζει) αλλά πάλι εξωτερικά.(Μόνο που δεν θα είναι Plug and Play)
Kρατάω αυτό, γιατί το άλλο δε το κατάλαβα:p
Sorry είμαι βλάκας.
Ηθελα να πω…
Ο εξωτερικός… …
Oh screw it … απλά κάντο
:lol::lol::lol:
:lol: πιστεψέ με δεν ήταν μόνο αυτό που δε κατάλαβα!
Ενιγουει θα κάνω προς το παρόν αυτό που είπα πριν και βλέπουμε
κανείς πως μπορώ να μπω σε safe mode από notebook acer?
F8???
ναι απλά έτρωγε κολλήματα και έπρεπε να το πατήσω πολλές φορές…
άνω τελεία στο word πώς μπαίνει ωρέ?