Όπα ρε Χατζηνικολάου
γράφεις εκεί που θες να μπει 0387 και αμέσως μετά πατάς ταυτόχρονα alt+αριστερό βελάκι+X
Όπα ρε Χατζηνικολάου
γράφεις εκεί που θες να μπει 0387 και αμέσως μετά πατάς ταυτόχρονα alt+αριστερό βελάκι+X
εδω επρεπε να το ποσταρω εξ αρχης…κατεβασα το hitman:blood money…κανω εξτρακτ…και μου βγαζει iso αρχειο…το ανοιγω και αυτο…και εχω αυτον τον φακελο.και δεν ξερω τι να κανω…βοηθεια αν ξερει καποιος!
Μήπως είναι για playstation αυτό που κατέβασες?
δε το χα σκεφτει… και τωρα π βλεπω το ps2 εκει κατω.παιζει .
οπως τα λεει ο rip_noob
τελικα ειναι για πσ 2…το γραψα σε ντιβιντι.και παιζει κανονικα…αλλα ειναι ολα στα ισπανικα
Eπιγόντως βοήθεια. Γράφω από έναν υπολογιστή που λογικά σε λίγο θα κλείσει, και που ο,τι δείχνει η οθόνη είναι σαν ηλεκτρονικό παίχνιδι καραβιού (γραφικά). Καθως ήμουν στο pc και όλα ήταν κανονικά ξαφνικά γίνεται μπλε η οθόνη, κι εβγαλε το μήνυμα:
“hardware malfunction”
Parity Check / Memory Parity Error
The System Has Halted
Τι παίζει? Τι κάνω?
Ελπίζω να μη κατάλαβα καλά, ότι ο υπολογιστής μου πέθανε, γιατί θα’ χω φάει χοντρή ήττα.
όποιος ξέρει κάτι παραπάνω να πει
Καρτα γραφικων dead8O
Ναι έτσι μου’ παν και 2 φίλοι μου με τους οποίους μίλησα.
Κι επειδή μιλάμε για λάπτοπ, την κάτσαμε.
Γιατί ρε πούστη μου
μάρκα?
Χαίρομαι που μου κάνεις αυτή την ερώτηση.
Turbo-X, πολύ ακριβό, αγοράσμενο πριν από 2 χρόνια (Σεπτέμβρης 2008 ), Το’ χω πάει τρεις φορές στο πλαίσιο (2 με εγγύηση), μία χωρίς και τώρα δεν έχω εγγύηση. Παράδειγμα προς αποφυγήν παίδες. Αισθάνομαι πλέον ότι εκείνη τη μέρα το αρχιδάκι που είχαν για υπάλληλο με είχε δουλέψει κανονικοτατα μιας και πήγαινα γι’ άλλο pc. ΝΑ ΜΟΥ! (μούτζα)
Το sony vaio της μάνας μου υπάρχει απ’ το 2006, χωρίς φορματ, χωρίς επισκευή και κανει αξιπρεπώς τη δουλειά του.
1ον δεν δίνεις πολλά λεφτά για laptop
2ον δεν παίρνεις κάτι που γράφει πάνω turbo-x
Γενικά μακρυά απο τις μη-μάρκες. Ειδικά στα laptop/netbooks να εμπιστευεστε τα μεγάλα ονόματα, γαμω τα ολιγοπωλεια.
Κι εγω εχω αθλια εμπειρια απο Turbo-X, μια αηδια laptop που φορτωσα στον πατερα μου και ησυχασα.
Βασικά εγώ είμαι καθαρά της άποψης, ότι πληρώνεις παίρνεις. Και εγώ vaio έχω και μια φορά έκανα format για να βγάλω τα windows και να βάλω linux. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από το 2007. Μακριά από turbo-x, innovator κλπ όπως λέει και ο rip. Καλύτερα να πάρεις τα εξαρτήματα και να τα συναρμολογήσεις εσύ, παρά να το δώσεις σε αυτούς. Είναι μέγιστη κοροϊδία. Αλλιώς μετά πας σε έτοιμους που έχουν και ένα όνομα, μπορεί να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσεις και ποτέ την εγγύηση…
Edit: Τώρα είδα ότι λες για laptop…Ένας φίλος μέσα σε 3 χρόνια άλλαξε 2 turbo-x.
Όταν πήγε να αγοράσει το δεύτερο του είχα πει να πάρει ένα vaio, ένα asus βρε αδερφέ γιατί δεν θα χρειαστεί την εγγύηση. εε αιώνια διαμάχη και να μου λέει πως τα vaio έχουν ένα χρόνο εγγύηση ενώ τα turbo-x μπορούν να φτάσουν και τα 3. Του έλεγα χαρακτηριστικά ότι δεν θα χρειαστείς την εγγύηση του vaio…
@rip: 1)μην ανησυχείς, δε θα ξαναδόσω (για πάρα πολλούς λόγους. Γιατί αποκλείεται τους επόμενους μήνες να έχω τόσα, γιατί τσαντίστηκα, γιατί σίγα τη χρήση που κάνω εγώ με το pc, γιατί για μένα δεν αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά (αλληλένδετο με το προηγούμενο επιχείρημα), γιατί προτιμώ να σκάω αλλού τα λεφτά μου. Θα παρω κάτι αρκετά φτηνό (προτάσεις δεκτές)
@angel_death: vaio έχω χρησιμοποίησει πολύ και είναι “εγγύηση”
Να αλλαξεις την καρτα γραφικων δεν παιζει?
Απ’ ότι μου παν, επειδή είναι λάπτοπ, δε γίνεται. Θα το ρωτήσω πάντως
Μπορείς να αλλάξεις, αλλά δεν συμφέρει, καλύτερα να τα δώσεις και να πάρεις κάτι άλλο, έστω μια καφετέρια πραγματικά…