Pc problems\αποριες

Τι εννόεις καφετέρια?

Αυτο που φτιαχνει καφε :stuck_out_tongue:

Να βαλεις μια σαπια (φτηνη) καρτα γραφικων δεν μπορεις? Η εστω να παρεις οτι hardware λειτουργει και να το βαλεις σε αλλο pc.

χαχαχα έβαλα σε λάθος σημείο το “ι”#-o
καφετιέρα εννοούσα…

χαχαχ

Θα το κοιτάξω αυτό που λες, αλλά δε ξέρω…

Το ότι κολλάει το σύμπαν τελευταία όταν πάω να δω live streaming έχει να κάνει μόνο με τη σύνδεση μου η παίζει να είναι και θέμα του υπολογιστή μου; ρωτάω γιατί ενώ μου φαίνεται καλή η σύνδεση χθες όταν πήγα να δω τον αγώνα της Ελλαδας με ΗΠΑ σε live streaming γαμηθηκε να κολλάει και μου έσπασε τα νεύρα.

Απο ρουτερακι τι εχεις?

Από καρέκλα για το pc τι έχεις; 8)

450 ευρώ μου ζήτησαν στο πλαίσιο για αλλάγη μητρηκής στο λάπτοπ μου

:lol3::lol3::lol3::blow::blow::blow:

Ε την ατυχία μου ρε πούστη.

Τέσπα

Με 500 παίρνεις καινούριο.

Εννοείται πως και δε πρόκειται να το φτιάξω. Όντως είδα εκεί κάποια λάπτοπ (και τοσίμπα μάλιστα) από 450 μέχρι 570. Φυσικά και θα πάω σ’ άλλο μαγαζι, αλλά κι εκεί θα υπάρχουν λογικά. Καλές ευκαιρίες φάνηκαν

το σέρβις του πλαισίου είναι για τον πούτσο καβάλα. γενικά το σέρβις στην ελλάδα είναι για γέλια, αλλά αυτοί το χουν ξεφτιλίσει.

είχα πάρει ένα iriver μια εποχή που απ την αρχή ήταν ψιλοπροβληματικό (κακώς δεν τους το γύρισα με την πρώτη μαλακία). κόλλαγε σε κάτι φάσεις εκεί που έπαιζε μουσική και έπρεπε να του κάνω ρησέτ. άρχισε να το κάνει ολοένα και συχνότερα, μέχρι που σε κάποια φάση άρχισε να κάνει νερά και η οθόνη. εν τω μεταξύ εγώ είμαι παντελώς ψείρας με τα πράματα μου και το mp3 player δεν είχε πάθει το παραμικρό από εμένα. το πάω για σέρβις κάνα χρόνο αφού το χα αγοράσει και τους λέω θα ρωτήσουνε την αντιπροσωπεία πόσο πάει η επισκευή, να πάρουν να με ενημερώσουν και αν θέλω, να προχωρήσει η επισκευή. περνάει μήνας, κανένα νέο. περνάει κι άλλος, @@. τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε πως έχουν πρόβλημα με την αντιπροσωπεία και κάτι άλλες αηδίες. εν ολίγοις, μετά από 3μιση μήνες με πήραν για να μου πουν να περάσω από κει. πάω και μου λένε ότι η ζημιά είναι 70 ευρώ (το χα πάρει 105) και πως δεν την καλύπτει το πλαίσιο γιατί προήλθε από κακοδιαχείριση δική μου : |. τους έστειλα στο διάολο κι απο τότε:

α) δεν έχω ξαναγοράσει τπτ από πλαίσιο.
β) παίρνω φτηνά mp3 players που παραδόξως (?) κρατάνε περισσότερο από τα φιρμάτα. μάλιστα, ένα που πήρα τζάμπα κράτησε 2μιση χρόνια μέχρι να το χάσω στη φυσαρμόνικα διπλού λεοφορείου (:S), ενώ αυτό που χω εδώ και 1μιση χρόνο μου κόστισε 20 ευρώ και δεν έχουν χαλάσει ακόμα ούτε τα ακουστικά του…

Καλοι μαλάκες…

Καλά έκανες!

Σήμερα μάλλον ήταν και η τελευταία φορά που πάτησα κι εγώ στο πλαίσιο.

Όσο γι’ αυτά που λες για το mp3 περί φιρμών και μη, ισχύουν. Ωστόσο ομολογώ πως έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από ένα ipod touch (πως σκατά λέγεται) που πέρασε σε μένα από τη μάνα μου. Πραγματικά τρία χρόνια ζει και τέτοια μπαταρία δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιου είδους συσκευή

Πλαίσιο μόνο για αναλώσιμα πλέον κι απο δω. Ερασιτέχνες.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανά μέρος που να μπορώ να πάω το χαλασμένο αυτό πισι και να μπορώ να πάρω κανά φράγκο?? (Ή ανήκει στη φαντασία μου το μέρος αυτό)

Ούτε να το βλέπω δε θέλω, αλλά αν μπορώ και να επωφεληθώ θα’ ναι καλό

Ενα απο αυτά τα thompson που έδινε η forthnet

Ισως να φταιει και αυτο.

Γενικα τα μετρια ρουτερ δεν ειναι για πολλα πολλα.

Μπορει να φταιει και η γραμμη σου, ποτε δε ξερεις.

Παιζει να σε κλεβει ολη η γειτονια.Υπαρχει προγραμματακι που σπαει ολα τα thompson με το default key τους,ακομα και να εχεις αλλαξει κωδικο απ’οτι νομιζω.Κι εγω το χρησιμοποιουσα,εκλεβα απο 2 γειτονες.

Προυποθετει ολη η γειτονια να σκαμπαζει μια, που με βαση τη δικια μου, μπαμπαρια.

Ε νταξει 2-3 ατομα να κλεβουν και να κατεβαζουν απο κανα τορρεντ,παει.Και δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να το χρησιμοποιησεις,δινεις στο προγραμμα την ονομασια του δικτυου που σου βγαζει(ThompsonDE34B0 ξερω γω) και σου βγαζει το κλειδι αμεσως.

Δοκιμασε βασικα να αλλαξεις το ονομα του δικτυου που εμφανιζεται μεσω wireless,βαλε Mitsos.

Βασικα να απενεργοποιησει το SSID