too much information :p:p:p
Στα ελληνικά αν γίνεται και για εμας τους άσχετους :lol::lol:
too much information :p:p:p
Στα ελληνικά αν γίνεται και για εμας τους άσχετους :lol::lol:
Βαζεις 192.168.1.254* στον chrome σου, και στην καρτελα του wireless εχει μια επιλογη που λεει ssid.Το βαζεις off.Ετσι οποιος κανει search για δίκτυο(και εσυ μεσα), δεν θα βρισκει το δικο σου, αλλα για να συνδεθει πρεπει να ξερει το ακριβες ονομα του δικτύου.
*οπου 254 μπορει να ειναι 1 ή 245 δε θυμαμαι
Λοιπόν σε αυτό είχα ξαναπάει για κάτι άλλο και είχα πρόβλημα. Μου έβγαζε αυτό που βλέπεις στην φώτο. Έδινα τον κωδικό μου που μου είχαν δώσει αρχικά από την forthnet αλλά τίποτα με έκλανε κανονικά. Είχα πάει ακόμα και στην forthnet μήπως έγινε τίποτα με τον κωδικό αλλά ήταν οκ. Εκεί ωστόσο μου είπαν πως λειτουργεί κανονικά (εδιναν τον κωδικό μου και έμπαιναν). Εν ολιγης what the fuck. Περιτό να πω πως μέχρι και τεχνικό είχα φωνάξει από της forthnet αλλά ακόμα τον περιμένω εδώ και κάτι μήνες (πέσαν τουλάχιστον 6-7 τηλέφωνα για αυτο το πράγμα). Τώρα που τα γράφω όλα αυτά βασικά αναρωτιέμαι τι σκατά κάθομαι ακόμα στην forthnet :-k
admin
12345
Δοκιμασε αυτα.
nothing :dunno:
κανε ένα hard reset να τελειώνεις…
Και αυτό το είχα κάνει παλιά όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα… αλλά και πάλι nothing. Δεν ξέρω δυστυχώς δεν είμαι και πολύ γνώστης και δεν έχω και κανέναν εδώ δίπλα μου που να γνωρίζει να έρθει να το δει. Αν μπλέξεις με τεχνικούς και ειδικά της forthnet… κλαφτα.
Speedtouch έχεις?
Thompson
ξάφνου εμφανίστηκε στο πισί ένα μπουρδελάκι που λέγεται Security Tool.
antivirus και καλά, κάνει σκαν και στα βρίσκει όλα γαμημένα. μάλιστα δε σε αφήνει να ανοίξεις κανένα application, γιατί είναι infected λέει και θα σου πάρουν τους κωδικούς της πιστωτικής!
μου γάμησε την ψυχολογία το κωλόπραμα. του’κανα system restore και συνήλθε, να μη σας συμβεί ποτέ παιδιά
γκαντεμης και ετσι?
και το speedtouch tompson είναι
ιός είναι, ψάξε να δεις από που το κόλλησες γιατί μου κάνει πολύ εντύπωση.
είχα και γω κολλήσει ένα παρόμοιο 2 φορές. Την πρώτη φορά (πριν 2 χρόνια) ειδικά, ήταν λες και βρισκόσουν στην κόλαση. Μόλις άνοιγαν τα windows σου πέταγε 25 σελίδες με το site που έχει το antivirus, σου άνοιγε το “antivirus” και έκανε ΑΥΤΟΜΑΤΑ scan και εκτός των άλλων δε μπορούσες να ανοίξεις Task Manager όταν πατούσες Ctrl + Alt + Delete γιατί ο ιός εκτελούσε και χρέη administrator και δε σε άφηνε. Επειδή δεν ήθελα να κάνω format γιατί έπρεπε να σώσω τα κέρατα μου, πήγα σε safe mode και προσπάθησα να βρω τα αρχεία, αλλά τζίφος. Για system restore ούτε λόγος. Είχε γαμηθεί εντελώς ολο το pc και ακόμα κι αν έκανες system restore ο ιός ήταν μέσα. Τελικά πάτησα στο search *.exe βρήκα τα αρχεία που εγκαταστάθηκαν τις τελευταίες μέρες και τα διέγραψα. Το χα κάνει και τη δεύτερη φορά. Βοηθάει πολύ.
Ειχα κολλησει παρομοιο ιο που σου πεταγε διαφημισεις για antivirus.Σου ελεγε ξερωγω αυτο ειναι μολυσμενο κατεβασε αυτο για να το βγαλεις(αγνωστο προγραμμα),ενω AVG,Avast κτλ δεν εβρισκαν τιποτα.
Αν κανεις Install to MSN plus! και δεν δεις ενα κουτακι π σου λει ξεκαθαρα οτι κανεις install και spyware την π…
σώπα ρε, ιός είναι! πωπω με έσωσες μαν, ήμουν έτοιμος να πληρώσω 70 δολλάρια που έλεγε για full προστασία.
Μη γίνεσαι κακός.
μπράβο ρε γάτε. εγώ στο είπα γιατί στις μοναδικές περιπτώσεις που χρειάστηκε να το βγάλω από υπολογιστή, ο ιδιοκτήτης δεν ήξερε που παν τα τέσσερα από ιντερνετς και πισιά. παίζει και να είσαι το πρώτο άτομο που χρησιμοποιεί πάνω από μήνα υπολογιστή που το κολλάει, τζιτζι ρε τενεκεδένιε παντογνώστη.
τουλάχιστον το 'βγαλα μόνος μου ρε μπαγλαμά και δε σου κλάφτηκα για βοήθεια, άρα δε πιάνω πού είναι το πρόβλημά σου.
όσο για το πού το κόλλησα, βλέπω πολλές ΤΣΟΝΤΕΣ.