πάντα μου άρεσε η ατμόσφαιρα εδώ μέσα.
και για να προλάβω τους white knights, με τον dude έχουμε φασωθεί κιόλας.
είδες? μια χαρά το είπα…!
νομιζω όχι
συγκεκριμένα-> thompson TG 585 v7 (whatever the fuck that is)
Ντάξει η ίδια σειρά είναι. Αυτό by default δεν ζητάει pass για να μπεις στη σελίδα, οπότε του κάνεις reset από την τρυπίτσα που έχει.
Aν πάλι ζητήσει pass δύο πράγματα παίζουν. Είτε πέτυχες λάθος τρύπα (και έτσουξε :p) είτε έχει κολλήσει οπότε το αφήνει εκτός ρευματος για 2-3 λεπτά και μετά πάλι reset.
Να και μια μαλακια που μολις ανακάλυψα. Ενω υπαρχει τρυπίτσα για reset δεν λειτουργεί. Ω ναι δεν έχω κάνει λάθος… τρύπα ( ). Δεν γίνεται reset ειναι σα να έχει κολλήσει μέσα το κουμπί, υπαρχει περίπτωση να μου δημιουργει αυτή η μαλακία προβλημα; :-s (ναι είμαι άσχετος αλλα αυτό μάλλον το έχετε ήδη καταλαβει :roll: )
μπορεί να χει σπάσει τι να σου πω. δοκιμασες να το πιέσεις και δεν ένιωσες να υποχωρεί? Αν ναι αστο εκτός ρευματος καμιά ώρα μήπως και αλλά αυτή είναι μπακάλικη λύση, δεν σημαίνει ότι θα πιάσει σίγουρα.
Το να σου δημιουργεί αυτό πρόβλημα στην ταχύτητα πάντως δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό.
προσπαθώ εδώ κ 2 μέρες να ανεβάσω τις ανθολογίες στο megaupload ( έχω κ λογαριασμό, όχι premium ) φτάνει στο 100% κ μετά από κανά 10 λεπτό μ λέει error uploading file … τις πταίει ? :-k
Τι μέγεθος έχει το αρχείο?
και γω ειχα προμπ, με το Mediafire βρηκα τηνυγειαμου
το αρχείο είχε μέγεθος 134 mb. αλλά οκ , το πρόβλημα λύθηκε .
Απορία για ipod: Γιατί ενώ όλα τα tags είναι μια χαρά και η σειρά των κομματιών σωστή στο i-Tunes όταν περνάω τραγούδια στο ipod αλλάζει η σειρά τους(μέσα στο ίδιο album); Και πώς διορθώνεται αυτό;
Σίγουρα έχουν σωστό track number?
μηπως τα χεις
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
αν τα εχεις διχως 0 μπορστα απο 2-9 υτα 1Χ θα μπαινουν πριν απο αυτα
νομιζω δλδ
Αυτό το κομμάτι ας πούμε στο pod το βγάζει τελευταίο.
@awake Δεν φτάνει καν μέχρι το 10 κοίτα την φωτογραφία που ανέβασα
και εμενα μου το κανει αυτο
επισης μπλεκει 2 αλμπουμ και το αποτελεσμα ειναι καπως ετσι:
shine on you crazy diamond -pf
Life’s Greatest Fool-gene clark
welcome to the machine-pf
Silver Raven-gene clark
κλπ κλπ
μου εχει σπασει τα νευρα η μλκ :blow:
Υπάρχει ένα 50 μέτρα απο το σπίτι μου.Πολύ καλό μαγαζί.Μπορείς να δώσεις ασ πούμε ενα παιχνίδι και να πάρεις ένα άλλο (μεταχειρισμένο).Και ναί θα στο πάρει νομίζω γιατί θα χρειαστεί όλα τα εξαρτήματα μέσα.
Υπάρχουν βέβαια και 3 Kaiser σε όλο το κέντρο.Το ίδιο ακριβώς…
[SIZE=“6”]ΕΠΕΙΓΟΝ![/SIZE]
πως μετατρέπω τα mp3 σε ποιότητα 192 kbps?
Μπορείς με την pro έκδοση του winamp, το foobar και χιλιάδες άλλα προγράμματα.
Γιατί συγκεκριμένα σε 192?
γιατί έχω επιφορτιστεί να δημιουργήσω τη μουσική βιβλιοθήκη του ραδιοφώνου της σχολής μου, και τα mp3 πρέπει να είναι μόνο σε ποιότητα 192.
κατεβάζω την pro έκδοση του winamp και αν έχω απορίες θα επανέλθω.