για να τα μετατρέψεις σε 192 δεν πρέπει πρώτα να είναι παραπάνω…??
τι εννοείς παραπάνω?όσα έχω είναι στην πλειοψηφία 320 και 256.
α οκ…απλά έλεγα μήπως ήθελες να κάνεις κανένα κόλπο αλλά χουντινι και να μετατρέψεις ένα φτωχό mp3 σε 192…
πάσο.
καλή δουλειά…
κατέβασα το πρόγραμμα.που πάω τώρα για να κάνω τη μετατροπή?
Άμα κάνεις δεξί κλικ στην playlist στα τραγούδια που θες να μετατρέψεις θα το βρεις.
στο format converter λες?:-k
Ναι αυτό, ψάξου και λίγο.
και τα 192 σε ποιο format είναι?
κάπου στα options μπορείς να βάλεις mp3 και cbr στα 192.
βρήκα ένα LC-AAC Encorder v 1.3, όπου γίνεται να το μετατρέψεις σε 192.
ελπίζω να είναι το σωστό.
Παιδιά αν τυχόν κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί rss κ atom feeds, θα ήθελα να τον ρωτήσω ποιον aggregator χρησιμοποιεί. Εγώ είμαι με τον RSSOwl, αλλά είναι πολύ βαρύς και λέω να δω τίποτα άλλο. Καμιά πρόταση;
google reader, σε όποιο pc και να πας ανοίγεις έναν browser και τα έχεις όλα μπροστά σου.
Σε αυτή τη φάση υπάρχει από πολύ καιρό και ο Mozilla Firefox Portable.
Ξέρετε κανέναν καλό μετατροπέα(converter) FLAC σε mp3?? Γκουγλαρα αλλά δεν βρήκα κανέναν της προκοπής… α, και να είναι free ε!
Ευχαριστώ πολύ! Για να το δούμε κι αυτό
μολις εβαλα ubuntu στο laptop του αδερφου μου, το οποιο καβατζωθηκα χαρη σε καποιες συγκυριες για καποιο διαστημα
πως μπορω να ενεργοποιησω τα εξτρα πληκτρα του keyboard (ρυθμιση φωνης), το usb ασυρματο ποντικι και webcam (που παλια δουλευε αλλα κατι πατησα στο τερμιναλ ωστε να το ενεργοποιησω για skype και τελικα δεν δουλευει ουτε στο cheese)
οποια βοηθεια δεκτη
εξωτερικός σκληρός ή εσωτερικός + θήκη? έχω καεί μια φορά με έναν τιγκαρισμένο 500άρη εξωτερικό και το σκέφτομαι…
Εγω θα σου προτεινα εξωτερικο, αλλα οχι τιποτα ‘MyBook’ και γενικα κατι δισκοι σαν τοστιερες.
Τα μικρα τα seagate πιστευω ειναι μια χαρα.
αυτόν εδώ παρήγγειλα και είμαι σε φάση fingers crossed.
βασικά πήγα για θήκη + εσωτερικό επειδή είδα κάτι προσφορές στο πλαίσιο, αλλά μέχρι να πιάσω γραμμή τέλειωσαν όλα και ξενέρωσα.