Φιλε Dude εχω ακριβως τον ιδιο εξωτερικο δισκο και μπορω να σ πω πως ειναι εξαιρετικος , τον εχω και εγω για περιπου ενα χρονο και δεν εχει δημιουργησει το παραμικρο(ακομα τουλαχιστον)και στα θετικα ειναι εκτος της τιμης του και του 1 τεραμπαιτ οτι εχει και την ιδιοτητα οταν τον εχεις ανοικτο και δεν τον χρησημοποιεις να υπολειτουργει για να μην καταναλωνει τζαμπα ρευμα αρκετα καλος πιστευω:)
Υ.Γ Οταν ειχε πρωτοβγει ,τυχαια την ιδια μερα ειχα παει πλαισιο να παρω εξωτερικο, τον τσιμπησα με κλειστα ματια οταν ειδα τι εχει και ποσο κανει την αλλη μερα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα:lol:
Μιας και πιάσαμε συζήτηση για σκληρούς δίσκους ας αναφέρω και εγώ το προβληματάκι μου. Έχω έναν WD 1ΤΒ εξωτερικό. Και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει προβληματάκια σε φάση να τον “χάνει” ο υπολογιστής και να τον “αναγνωρίζει” μετά από ένα δευτερόλεπτο πάλι. Μάλλον είναι σε “δεύτε τελευταίον ασπασμών” mode , ελπίζω όμως να μην την πάθουμε έτσι σύντομα.
έχω έναν εξωτερικό WD “my passport” 320 gb , αν δν κάνω λάθος , εδώ κ 4 κ κτ χρόνια . πέρα από κάτι μικρο-κολλήματα σε άκυρες φάσεις για τα οποία μάλλον ήταν υπεύθυνος ο υπολογιστής μου κ όχι ο δίσκος δν μ έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα , άσε π έχει πέσει καμια δεκαριά φορές από σκάλες κλπ .