Pc problems\αποριες

Ναι σε κατι τετοιο αναφερομουν και εγω.

Επισης, νομιζω πως ιδιο δισκο σε μικροτερη χωρητικοτητα εχει η ντεντ μεμοριζ, να μας πει εντυπωσεις.

Α και αν εχεις κανα εσωτερικο που σου περισσευει, στο πλαισιο εχουν συσκευη που απλα κοτσαρεις απανω τον hdd και δουλευει σαν εξωτερικος.

25 ευρω εχει.

αυτό σκεφτόμουνα στην αρχή. σκληρό δεν έχω, έναν 40άρη μόνο : P.

τέσπα, αν γίνει μλκια κ μ αυτό, δεν ξαναπαίρνω εξωτερικό.

Eχω εξωτερικο της Western Digital εδω και 5 χρονια χωρις να μου δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.

εγω προτεινω παντως να μην παρεις WD

Φιλε Dude εχω ακριβως τον ιδιο εξωτερικο δισκο και μπορω να σ πω πως ειναι εξαιρετικος , τον εχω και εγω για περιπου ενα χρονο και δεν εχει δημιουργησει το παραμικρο(ακομα τουλαχιστον)και στα θετικα ειναι εκτος της τιμης του και του 1 τεραμπαιτ οτι εχει και την ιδιοτητα οταν τον εχεις ανοικτο και δεν τον χρησημοποιεις να υπολειτουργει για να μην καταναλωνει τζαμπα ρευμα αρκετα καλος πιστευω:)

Υ.Γ Οταν ειχε πρωτοβγει ,τυχαια την ιδια μερα ειχα παει πλαισιο να παρω εξωτερικο, τον τσιμπησα με κλειστα ματια οταν ειδα τι εχει και ποσο κανει την αλλη μερα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα:lol:

ωραίος, μακάρι. απλά φοβάμαι επειδή αυτός που χα ήταν maxtor (δλδ φθηνός seagate) και με πούλησε μάλλον λόγω τροφοδοσίας… :confused:

Έχω ακριβώς τον ίδιο με μισή χωρητικότητα.
Εδώ κι ένα χρόνο δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

εχω τον ιδιο κ εγω κανα χρονο , δεν τον εχω λιωσει αλλα γενικα δεν εχει προβλημα η κατι αρνητικο.

εχω ακομα

1 WD 1 TB
2 seagate 500 GB

κανεις απο τους 4 δεν εχει παρεουσιασει καποιο προβλημα (χτυπα ξυλο) φτου φτου φτου

Μιας και πιάσαμε συζήτηση για σκληρούς δίσκους ας αναφέρω και εγώ το προβληματάκι μου. Έχω έναν WD 1ΤΒ εξωτερικό. Και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει προβληματάκια σε φάση να τον “χάνει” ο υπολογιστής και να τον “αναγνωρίζει” μετά από ένα δευτερόλεπτο πάλι. Μάλλον είναι σε “δεύτε τελευταίον ασπασμών” mode , ελπίζω όμως να μην την πάθουμε έτσι σύντομα.

Παρε τον δισκο και ριξτου μια κλωτσα να στρωσει σου πω εγω αμα τσιναει μετα.

έχω έναν εξωτερικό WD “my passport” 320 gb , αν δν κάνω λάθος , εδώ κ 4 κ κτ χρόνια . πέρα από κάτι μικρο-κολλήματα σε άκυρες φάσεις για τα οποία μάλλον ήταν υπεύθυνος ο υπολογιστής μου κ όχι ο δίσκος δν μ έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα , άσε π έχει πέσει καμια δεκαριά φορές από σκάλες κλπ . :stuck_out_tongue:

Το έκανα και το λαμπάκι του έσβησε. Τι να κάνω τώρα; :-s

:stuck_out_tongue:

έχει κανείς σκληρό Barracuda 7200.10 500GB?

αν ναι, ας στείλει ένα π.μ… χρειάζομαι την πλακέτα του μπας και σώσω τπτ από τον σκληρό, η δικιά μου μάλλον έχει καεί.

δεν ειναι pc problem αλλα πως μπορούμε να μάθουμε τον αριθμό που σε παίρνει κάθε 3 λεπτά με απόκρυψη και δεν σου μιλάει χωρίς να πας στην εταιρία??

*ξέρω οτι είναι άκυρο αλλά έχω κάτι τουμπανισμενα αρχίδια πλέον

Μονο με χαρτι εισαγγελεα

ok…thanx…
πραγματικά έχουν γίνει τούμπανα…
βεβαια δεν το βλεπω να φτανω μεχρι τον εισαγγελέα

Παιδιά, θέλω να αγοράσω επιτέλους ένα laptop. Επειδή όμως δε γνωρίζω τα πράγματα και τις εξελίξεις, θέλω να μου προτείνετε καλά Laptop μέχρι 600 ευρώ.

Το δικό μου. 700 είχε τι διάολο θα χει πέσει :b

ή θα έχει αποσυρθεί, ως είθισται.

ψάξε τοσίμπα με 15άρα οθόνη, 2+ γίγα μνήμη και αν γίνεται ίντελ επεξεργαστή (αν και λογικά στα χαμηλά θα συναντάς amd).

παιδες να ρωτησω κατι!!οσοι χρησιμοποιειτε ζονεαλαρμ,πηρε καποιος ειδοποιηση για πιθανο trojan sto pc σας αυτες τις μερες???