Δες αυτό
μου ρθε αυτο το warning που δειχνεις την παρασκευη και μεχρι να το ψαξω λιγο παραπανω και να κταλαβω τι γινεται ειχα κλασει μεντες8O!γτ μιλαμε για τον χειροτερο ισως trojan που κυκλοφορει(εχει κανει παπαδες οσον αφορα κλοπες συναλλαγων) αλλα την ψιλιαστηκα τη δουλεια μολις ανοιξα το δευτερο pc και μου βγαλε ακριβως το ιδιο…
τεσπα τα χρειαστηκα χιχιχι και τωρα εχω ξενερωσει λιγο με zonealarm,ισως ψαχτω για κατι αλλο,αν βρω το ιδιο αποτελεσματικο firewall
γαμω…
βαζω dvd/game/οτι σιντι νανε στο πισι μου…και δεν το διαβαζει καν…
σηνυθως επαιζε απο μονο του μετα απο 5-6 δευτερολεπτα,ή ανοιγε το setup αμα ηταν κανα game…
και τωρα βαζω οτι νανε και δεν γινετε τπτ…ουτε στο my computer φαινετε κατι…
wtf?
cd drive…πέταμα!
wtf
στα καλα καθουμενα?
το γαμω λαμπακι αναβει οταν βαζω dvd μεσα παντως…!
Πόσο καιρό το έχεις;
2-3 χρονακια :oops:
αλλα ρε πουστη θυμαμαι πριν 1-2 εβδομαδες,εβλεπα κανονικα ντι βι ντι!!!
και τωρα στα καλα καθουμενα?
ξαναλεω πως αναβει το λαμπακι οταν βαζω κατι μεσα,και ακουγεται οτι “το διαβαζει”…
:-s
αυτο βλεπω στο my computer :?
…
τι ήθελες, να σου βγάλει προειδοποίηση ότι θα χαλάσει? να αρχίσει να σαπίζει σιγά σιγά?
Γοδσμακουλίνι τραβάς τίποτα κλωτσομπουνίδια στο τάουερ μήπως? Για ξεβίδωστο και τσέκαρε μήπως έχει ξεκουμπωθεί κανα καλώδιο απ’ το ντραηβ ξέρωγω.
μην ανοίγω θρεντ τώρα.
αν υπάρχει κάποιος χριστιανός (ή με) που έχει βρει κάπου στην αθήνα tdk dvd+r double layer, παρακαλώ να με ενημερώσει.
θενξ.
Να ρωτήσω γιατί συγκεκριμένα tdk?
Αναβοσβηνει το λαμπακι?Εχεις daemon tools ενεργοποιημενα?
κοίτα, tdk χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (στα dvd5) και δεν έχω πρόβλημα, οπότε όταν είπα να αγοράσω double layer, προτίμησα αυτά πάλι. 10 έγραψα, όλα μια χαρά βγήκαν…
δυστυχώς τα dvd τα αγόρασα στα χανιά, στην αθήνα δε βρίσκω εδώ και καιρό. τελικά, επειδή τα είχα ανάγκη πήρα κάτι philips. το πρώτο κάηκε, το δεύτερο παίζει / δεν παίζει.
ακούω τη γνώμη σου.
Εγώ είμαι φαν της Taiyo Yuden από την εποχή των cd. Πολύ καλή ποιότητα και ποτέ δεν έχω αντιμετώπισει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν βγάζουν dual layer dvd.
είχα δώσει 12 ευρώ για το δεκάρι cakebox, θενξ πάντως.
Μιας και το φερε η κουβέντα τα Prime τα θυμάται κανένας? Πριν 4-5 χρόνια έγραφα σε τέτοια και ήταν ότι καλύτερο έχω δει και απο συμβατότητα κλπ. Τα χω χάσει όμως!
Και εγω εχω σχεδον το ιδιο προβλημα, μου διαβαζει πλεον μονο τα DVD + R και οχι τα DVD - R, μονο με ειδικο προγραμμα τα ανοιγω…
Εχει προβλημα το cd-drive δεν εξηγειται αλλιως…
ok αρκετά ασχοληθήκαμε με τα παραπάνω προβλήματα.
Ακούστε τώρα: υπάρχει τρόπος να βάλω ένα ταημερ στο πισι να κλείνει μόνο του μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα;