Το πακέτο RapidPro που ίσχυε μέχρι σήμερα, με 99 μονάδες το μήνα και 30 GB συνολικό download traffic αντικαθίσταται από δύο νέα πακέτα:
Παλιό Πακέτο:
Διάρκεια 30 μέρες
Traffic 30 GB
Storage 10 GB
Τιμή 99 Rapids
Νέα Πακέτα:
Διάρκεια 30 μέρες
Traffic 150 GB
Storage 50 GB
Τιμή 495 Rapids
Διάρκεια 360 μέρες
Traffic 1.800 GB
Storage 50 GB
Τιμή 5499 Rapids
Αυτό σημαίνει ότι από τη Δευτέρα, η ανανέωση του λογαριασμού σας για κάθε μήνα, θα κοστίζει 495 μονάδες αντί για 99 που κόστιζε μέχρι σήμερα, και θα σας δίνει 150 GB όγκο για download, αντί τα 30 που σας έδινε μέσα στο μήνα.
Σα να λέμε θα πληρώνεις τα 5πλάσια για να κατεβάζεις τα 5πλάσια που δε χρειάζεσαι ούτως ή άλλως? Next One Please, υπάρχουν και Free αντίστοιχες υπηρεσίες άμα ξέρεις τα κατάλληλα sites
εχω εναν εξωτερικο σκληρο που συνδεεται με την τηλεοραση
αυτον συγκεκριμενα-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304067
πριν απο μια βδομαδα σταματησε να παιζει στην τηλεοραση :(! ο σκληρος κατα τ’αλλα δουλευει κανονικα στον υπολογιστη! πηρα καινουρια καλωδια ( κιτρινο,ασπρο,κοκκινο μου φαινεται οτι ειναι) αλλα και παλι τιποτα!
Ο google chrome μου βγαζει το εξης μηνυμα σε οποια σελιδα και να μπω
(Όπα! Κάτι πήγε στραβά!
Παρουσιαστηκε προβλημα κατα την εμφανιση αυτης της ιστοσελιδας. Για να συνεχισετε πατηστε Έπαναληψη φορτωσης η μεταβειτε σε αλλη σελιδα
Μαθετε περισσοτερα)
Και στην επαναφορτηση και στο μαθετε περισσοτερα παλι σε αυτο το μνμ με βγαζει…
Κάρτα γραφικών τελικά. Αν και μετά το φορμάτ δουλεύει κανονικά (προσωρινά υποθέτω)
Τώρα το θέμα μου είναι άλλο. Πώς αναγνωρίζει το δεύτερο σκληρό (που έχω όλη τη μουσική);
Παλιά, στη δουλειά, μου ήταν παιχνιδάκι μέσω του Disk Management.
Τώρα όμως το ξέχασα! :?
Τα καλώδια δεν είχαν συνδεθεί καν! :?
Όταν δεν μπορείς να συνεννοηθείς ούτε μες στο σπίτι σου!!!
Ο λόγος είναι ένας ιός, και τώρα αγωνίζομαι να τον βγάλω δοκιμάζοντας antivirus!
To κατεβαζεις και εισαι κουλ.
Κανεις αντιγραφη το λινκ του Mediafire Και αυτοματως τραβιεται στο jdownloader.
Γενικα, απο οποιο file host και αν θες κατεβαζεις με το jdownloader.
Αν εχεις και καποιο prem account, το χωνεις στα settings.
Αν δεν εχεις, τοτε περνας σκριπτ για αυτοματη αλλαγη ip στο τελος του καθε download.
Ενώ o Firefox έχει την επιλογή τα κατεβασμένα αρχεία να τα τοποθετεί στο φάκελο “Ληφθέντα Αρχεία” όταν κατεβάζω .rar δεν τα βρίσκω πουθενά. Καμιά ιδέα;