Pc problems\αποριες

__Δοκίμασες να κάνεις μία αναζήτηση με το όνομα του αρχείου να δεις πού αλλού μπορεί να στο έχει αποθηκεύσει (εφόσον όντως το έχει κατεβάσει); Ή να τσεκάρεις τα prereferences του firefox να δεις μήπως έχει αλλάξει η προεπιλογή του πού τα κατεβάζει; Ακόμη, μπορεί μόνος σου να το έχεις αλλάξει καταλάθος (π.χ. να ζήτησες ένα αρχείο ή μια φωτό να αποθηκευτεί κάπου αλλού και να τα πηγαίνει όλα πλέον εκεί), βρες μια οποιαδήποτε φωτό στο ίντερνετ, πάτησε δεξί λινκ και same image as για να δεις αν πας να αποθηκεύσεις κάτι ΠΟΥ ΠΑΕΙ να στο αποθηκεύσει…

__Αυτά, δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό… (και δεν ξέρω γιατί μπορεί να μην εμφανίζει μόνο τα rar αρχεία -αν δεν είναι απλα κάτι από τα παραπάνω… εκτός αν υπάρχει τσεκαρισμένη επιλογή να μην εμφανίζεται σε όλους ή κάποιους χρηστες/λογαριασμούς του υπολογιστή ένας συγκεκριμένος τύπος αρχείων αν και υπάρχουν, να είναι κρυφά δηλαδή… αλλά αυτό το κόβω λίγο απίθανο να το έκανες κατά λάθος -δεν ξέρω αν γίνεται πλέον στο λειτουργικό που χρησιμοποιείς).

__Καλή τύχη. :slight_smile:

Στα Temp το αποθηκεύει μόνο του. Πάντως όλες οι επιλογές σωστές είναι ούτε hidden files ούτε τίποτα. Θα κάτσω να σκαλίσω μήπως βρω τίποτα. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

Ρε γαμώτο ούτε αυτό γίνεται. Το έκανα και δε ξεκινά το downloading. Μου’ χουν σπάσει τα νεύρα ρε πούστη μου. Τα πάντα που κατεβαζω είναι από mediafire σχεδόν

Αν σου βγαζει μηνυμα service temporary unavailable η κατι παρομοιο, παει να πει οτι τα Links πεθαναν.
Κραταει πολυ λιγες μερες ενα αρχειο στο mediafire να ξες και επισης το resume δεν επιανε καλα σε σχεση με τα αλλα file host, οποτε καλυτερα να ψαχτεις για megaupload.

Εχεις χαμηλη ταχυτητα το μεσημερι-απογευμα, αλλα βραδυ-πρωι εισαι τερμα (happy hours leech λεγεται αποσο θυμαμαι, επειδη πλεον μπαινω με premium).

Αν θες, στειλε μου ενα link απο mediafire να δω αν μπορω να βοηθησω. Χρησιμοποιω το Mediafire (μαζι με yousendit) κατεξοχην για τη δουλεια μου.

Δοκιμασε αυτο καλυτερα αντι για το default του ff

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/201/

Λοιπόν αγόρασα ένα νέο λαπτοπ και όταν πατάω να δώ ένα βίντεο στο youtube μου λέει
να κατεβάσω το Adobe Flash Player πατάω επάνω του το κατεβαζω και δεν γίνεται τίποτα.Τι πρέπει να κάνω για να δώ βιντεο στο γιουτουμπι??:lol:

:lol::lol: lol ρε

πατα στο google download Adobe Flash Player

Άμα έχεις ακόμα πρόβλημα πες.

οκ ευχαριστω για την βοήθεια το έφτιαξα.

Λοιπον εχω ενα προβλημα!Ο υπολογιστης μου χτες αρχισε ξαφνικα να γεμιζει η οθονη με οριζοντιες τρεμουλιαστες γραμμες και κολλησε!Εκανα restart,οι γραμμες συνεχιζαν να εμφανιζονται και μαλιστα ο υπολογιστης δεν εφτανε στο σημειο που διαλεγεις χρηστη αλλα λιγο πιο πριν εμφανιζε μαυρη οθονη!Στο δευτερο restart διαλεξα ασφαλη λειτουργια η οποια λειτουργισε κανονικα,παντα με τις γραμμες στην οθονη!Εκανα restore στην χθεσινη μερα και εφτιαξε για λιγο!Για μιση ωρα ολα κανονικα αλλα μετα παλι τα ιδια!Κανω restore στην προχθεσινη μερα τιποτα!Κανω restore στην δευτερα και παλι λειτουργει κανονικα για 2-3 ωρες αλλα τωρα παλι τα ιδια!Και τις δυο φορες που επιασαν τα restore εκανα update και scan με το antivirus και δεν βρηκε κανενα ιο?Ξερει κανεις τι να κανω?Μηπως φταει το Hardware!

Πες αντιο στην καρτα γραφικων σου.

Tο πρωτο πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο.Αλλα αν ειχε καει δεν θα εφτιαχνε,εστω προσωρινα,ο υπολογιστης με τα restore και νομιζω οτι δεν θα ανοιγε ουτε σε safe mode.Σιγουρα ειναι αυτο??Εγω φοβαμαι μην ειναι κανας ιος και χασω τα αρχεια μου.Αν ειναι καρτα γραφικων την αλλαζω και δεν τρεχει τιποτα!Απλα θελω να σιγουρευτω!Εχω μητρικη πλακετα Αsus Maximus Formula…λες αν παω και ξεβιδωσω την παλια καρτα γραφικων μου(GeForce 4)και την κολλησω να δω αν παιζει να καψω τιποτα?

Εννοειται θα κανεις δοκιμες με αλλες καρτες.Κατι αντιστoιχο που χα παθει εγω πριν απο χρονια παντως εφταιγε η vga.

Το θεμα αυτο με τις γραμμες εμφανιζοταν συχνα πυκνα στο νετκαφε οταν δουλευα (καλες εποχες ξενοιασιας και gaming :stuck_out_tongue: ).

Αλλαξε πρωτα καλωδιο της vga και δοκιμασε το και στην αλλη υποδοχη αν εχεις στο tower, και αν οχι, καρτα γραφικων bye bye :frowning:

η ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

πανηγυρίζω όσο δεν πάει λέμε.

έχω ένα εξωτερικό σκληρό maxtor 2+ χρόνια.

γενικά με τα mp3s μου ήμουν (και θα συνεχίσω να είμαι τελικά όπως φαίνεται) πολύ άρρωστος. τα προσέχω όσο δεν πάει, εξώφυλλα σε συγκεκριμένο μέγεθος, tagz πολύ στάνταρ κ.τ.λ… γενικά πέφτει πολύ κούραση. τα φτιάχνω από το 2004 και λίγο πριν το περασμένο πάσχα που μου χαν μείνει λίγα για να φερμάρω ακόμα, οπότε είπα πως θα κάνω back up όταν γυρίσω.

ο σκληρός είχε δώσει κάτι σημάδια όταν ξάφνου μια μέρα χάθηκε ένας φάκελος (των iron maiden για την ακρίβεια). είπα “δε γαμιετ, θα τον ξαναφτιάξω” και συνέχισα τη ζωή μου. μετά έκανε κάτι όμορφα κόλπα του στυλ να βάζω να παίξει ο Χ δίσκος και να μου παίζει τον Ω ξέρω γω. μυστήρια πράματα. μια και δυο και τρεις, πήρε ανάποδες σε μια φάση και μια μέρα που μπαίνω είχαν εξαφανιστεί όλος ο φάκελος της μουσικής και οι μισές ταινίες (οι περισσότερες κάτι πανάρχαιες κατεβασμένες κομματάκι κομματάκι από rapidshare). αποφάσισα να μεταφέρω ότι προλαβαίνω από ταινίες και σειρές πριν τα φτύσει τελειώς, αλλά δυστυχώς συνδεόταν και αποσυνδεόταν κάθε μισό λεπτό, οπότε πήρα τα τέτοια μου. ε από ένα σημείο κι έπειτα, δεν του έκανε καν κούκου.

στην αρχή είπα τροφοδοτικο. δοκίμασα κάνα δυο άλλα, γιοκ. πρόσφατα πήρα εξωτερικό σκληρό seagate που χει ακριβώς ίδιο τροφοδοτικό, τπτ κι από κει, οπότε σίγουρα δεν έφταιγε αυτό. ε η απόφαση να ανοιχτεί ο δίσκος πάρθηκε… έψαξα στο ιντερνετ για πράγματα που πρέπει να προσέξω κι άρχισα το χειρουργείο. έλεγα μήπως είχε πάθει τπτ το κομμάτι που συνδέει την τροφοδοσία με τον σκληρό, αλλά φαινόταν οκ. έβγαλα τελείως τον σκληρό και πήρα να τον δοκιμάσω σε εξωτερική θήκη, αλλά τζίφος και πάλι. η πλακέτα όμως του δίσκου ζεσταινόταν πολύ και ψιλομύριζε. πήγα τελικά να τον δοκιμάσω στο tower ενός φίλου και με το που πατάγαμε να πάρει μπρος το μηχάνημα, έσβηνε μόνο του. βραχυκύκλωνε η πλακέτα προφανώς… άρχισα να ψάχνω για πλακέτες, δοκίμασα 3-4 από seagate αλλά τζίφος και πάλι.

τελικά ψάξε ψάξε βρήκα και παρήγγειλα μια “ίδια” πλακετούλα και σήμερα για πρώτη φορά εδώ και μήνες είδα με τα μάτια μου το 14 GB free of 468 GB. όλα εκεί, τα πάντα.

αυτά συνοπτικά, νιώθω πολύ τυχερός :’).

Πω πω, ήσουν πράγματι τυχερός !

Καλώς τον δέχτηκες ξανά τον σκληρό σου λοιπόν. :slight_smile:

Μεγάλη φρίκη όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια.

Πάντως [B]backup [/B]είναι η μαγική λέξη…

προμπλεμ!!!

πήρα ενα dvd rom γιατι το προηγούμενο χάλασε προφανώς και δεν μου το αναγνωρίζουν τα windows(7)
παω control panel/system/device manager μου το βγάζει με θαυμαστικό και το κανω ti update drives τι disable/enable δεν γίνεται τιποτα…

για πείτε καμια ιδέα!!!

Μπες στο official site της εταιρείας που το αγόρασες και κατέβασε τους τελευταίους drivers.

οχι ρε συ δεν εχει drivers…(αλλα drivers για rom πρώτη φορά το ακούω…)

:frowning:

__ΠΩΠΩ!! 8O :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

__Πραγματικά ΧΑΡΗΚΑ… βλέπεις είμαι παθός… έχω έναν σκληρό, ο οποίος δεν επανήλθε ποτέ, το μόνο που σηκώνει (αφού το πήγα σε 1-2 μέρη) είναι hardware επέμβαση, αλλά (πήγα στους καλύτερους) ζητάνε 500 ευρώ στο νερό… Ετσι για να ξέρεις πόσο γλύτωσες.

__Η “πλάκα” με 'μένα είναι ότι κάηκε με διαφορές λίγων ημερών ΚΑΙ ο σκληρός του λάπτοπ (αυτό που χάλασε ήταν εξωτερικός και είχε ότι και το λάπτοπ), οπότε ήταν διπλό φέιλ! Πάει ο ένας, πάει και ο μπακ-απ και χωρίς να δώσουν σημάδια!

__Ευτυχώς, επειδή είμαι το ίδιο άρρωστος με τα mp3 μου (άααααπειρες εργατοώρες, μιλάμε για ΜΟΝΟ τα καλύτερα εξώφυλλα που υπάρχουν, και με ακρίβεια, αν έχω την σπέσιαλ εντίσιον, τότε μπαίνει ΜΟΝΟ εκείνο το εξώφυλλο όχι της κανονικής έκδοσης, ΤΕΛΕΙΑ tags -μέχρι και συνθέτες-συντελεστές του δίσκου, lyrics, τα πιο πολλά είναι αυστηρά στα 320 ή lossless, δικά μου ριπς με το καλύτερο πρόγραμμα και ειδικές ρυθμίσεις για βέλτιστη αντιγραφή και συνεργασία μεταξύ επεξεργαστή και dvd driver κλπκλπ), αυτά σώθηκαν, χάθηκαν άλλα (ταινίες, κείμενα, εικόνες) πράγματα γιατί αρκετά τα χαζοέσωσα ή τα είχα σε cd/dvd back-up… Αλλά ακόμα κάθεται και περιμένει σωτήρα (είχε πει η ΓΑΜΩlacie ότι θα μου το αντικαταστήσει και για να ζητήσει συγνώμη θα μου φτιάξει και τον παλιό και θα μου το στείλει και αυτό, αλλά μετά με έγραψαν στα #$@%*@ τους και δεν έχουν απαντήσει ξανα σε μέιλ -ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LACIE)…

__Οπότε ΣΕ ΝΙΩΘΩ! 8)