Pc problems\αποριες

Έ; :roll:
Δεν λειτουργεί τίποτα στο Pc χωρίς drivers… Απλά συνήθως δεν χρειάζονται γιατί υπάρχουν στο cd των windows όταν τα κάνεις install…

Επειδή τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για τα 7 κανε ένα check να δεις αν είναι master ή slave… Είτε με το jumper που έχει πίσω το dvd-rom είτε με το καλώδιο ide. Αν έχεις και άλλο dvd το ένα πρεπει να λειτουργεί σαν master και το άλλο σαν slave.

you are passion ή είσαι παθών? :stuck_out_tongue:

κάτι μου θυμίζεις :lol:

πάντως, αν δεν ήταν θέμα πλακέτας, δεν έδινα λεφτά για recovery, πολύ απάτη η μπίζνα αυτή ρε φίλε :/.

__Χαχαχα, παθών ήθελε να γράψει αλλά τον παρέσυσε το πάθος του! :lol: :stuck_out_tongue:

__Μα ναι, γι’ αυτό κι εγώ δε τα έσκασα… Να μου πούνε 700 ευρώ γιατί άλλαξαν π.χ. μία πλάκέτα; Ντροπή… Ας έλεγαν θα το τσεκάρουμε δωρεάν και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος -αν χρειαζόταν να βρεθεί υλικό που δεν κυκλοφορεί και που κόστιζε από μόνο του ακριβά, σύν το ψάξιμο, συν τεχνογνωσία, συν εργατικά… Ε! πόσο πάνω από 100-200 ευρώ να κόστιζε αυτό στην χειρότερη;!

__Τα πήρα και το άφησα έτσι (αφού εξάντλησα όλα τα περιθώρια με την ανύπαρκτη αντιπροσωπεία και την ντροπιαστικά απαράδεκτη μητρική Lacie της Γαλλίας)…

dude τι εκατσες κι εκανες ρε θηριο? καλα εγω δεν θα το εκανα αυτο εμ τπτ…
παντως το recovery και εγω δεν το πληρωνω. ειχα βρει ενα προγραμμα και το εκανα μονος. μου σπασε λιγο τα νευρα αλλα πηρα οτι ηθελα.

Για πες λίγο το πρόγραμμα… Έχω κάτι παρόμοιο με εξωτερικό σκληρό…

Γρήγορα στο παιδί κάποιος. Να σωθούν τα ανθόλοτζυ.

Δεν είναι δικός μου ρε…

Λεεεπόν, όλα άρχισαν όταν μια μέρα έγινε μια διακοπή ρεύματος. το πισι ήταν ανοιχτό αλλά στο sleep. όπως ήταν λογικό, έκλεισε εντελώς. πατάω λοιπόν το κουμπάκι για να ανοίξει, ανοίγει το μπλε λαμπάκι κάτω στον πύργο. ανάβει όμως και η οθόνη και αντί να νιώσει, γραφει ένα “NO SIGNAL FOUND” και ξανακλείνει. πατάω κάτω το κουμπάκι το μικρό για να κάνει restart, δεν νιώθει όμως. τέλοσπαντων με τα πολλά, τσέκαρα και τα καλώδια από πίσω, τον έκλεισα, τον ξανάνοιξα, αλλά πάλι το ίδιο. τον αφήνω ανοιχτό λοιπόν για 3-4 μέρες και τσέκαρα κάθε μέρα αν δούλευε.( πατούσα κουμπιά στο πληκτρολόγιο). την 4η μέρα ως δια μαγίας, άρχισε να δουλεύει κανονικότατα!! αυτό το συμβάν έγινε πρίν από 1,5 βδομάδα περίπου.

Γυρνάω λοιπόν εχθές το μεσημέρι, και είναι κλειστός εντελώς (ενώ το προηγούμενο βράδυ το είχα αφήσει στο sleep, και χωρίς να έχει γίνει διακοπή). ξανά το ίδιο πρόβλημα!! αυτή την φορά όμως δούλεψε το ίδιο βράδυ.

any ideas?

Τροφοδοτικό? :-k

Ετσι φαινεται

ενα αρχείο MOV07698 για παράδειγμα πως ανοίγει???

Γιατί με media player δε μου το ανοιγει, ούτε με quicktime, ενω με vlc εχει μονο ηχο.

Το MOV07698 απο μονο του δεν λεει τιποτα.Τι καταληξη εχει?

Δοκιμασε media player classic

βασικα δε βλέπω κάποια κατάληξη

και στο type λεει απλα movie clip

Πρέπει να ενεργοποιήσεις το show extensions for known file types.

πως??

το γράφεις στο google και διαλέγεις το αποτέλεσμα ανάλογα με ποια windows έχεις.

συν Αθηνά και χείρα κίνει

http://lmgtfy.com/?q=show+extensions+for+known+file+types.

το εκανα, μου εμφανισε διπλα το .mpg αλλα δε μου ανοιγει και παλι

Πανε στο σαητ του vlc και κατεβασε plugin για τα mpg αρχεια.

μήπως αυτό π έχεις κατεβάσει είναι μέρος ενός μεγαλύτερου αρχείου :-k ? δες το λίγο καλύτερα από εκεί π το κατέβασες . υποπτεύομαι πως μαζί με άλλα κομματια συνθέτουν ένα μεγαλύτερο αρχείο . ο διαχωρισμός σε μικρότερα “πακέτα” παίζει να εχει γίνει από το Hjsplit . λέω … παίζει να μην έχω κ δίκιο .