Pc problems\αποριες

Αυτό δεν είναι πρόβλημα με το PC μου αλλά με το κινητό μου απλά δεν ήξερα σε ποιο Thread να το ρωτήσω.

Υπάρχει τρόπος ένα κινητό να φαίνεται μονίμως κατηλλειμένο προς ένα άλλο? Πχ καλώ από το κινητό μου κάποιον και μου βγάζει μύνημα κατηλλειμένου, στα καπάκια τον καλώ από το σταθερό μου και βαράει κανονικά και μετά από ένα δευτερόλεπτο(αφού τον έχω κλείσει από το σταθερό μου φυσικά) τον ξανακαλώ και εμφανίζεται ξανά σαν κατηλλειμένο.

Όποιος πει κάποιος ότι μπορεί και να είναι τυχαίο, το παραπάνω παράδειγμα το έχω δοκιμάσει καμιά εικοσαριά φορές για να πιστέψω ότι είναι τυχαίο.

Δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο την εταιρια της συνδρομης σου?

Καμιά ιδέα γιατί το android αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με το router μου? Με άλλα δίκτυα γενικά συνδέετε.

Ποια συσκευη εχεις?

Και ποιο ρουτερ

επειδή έχω σκαλώσει, πείτε μου έναν τρόπο να μετατρέψω όλα τα αρχεία της βιβλιοθήκης μου σε 192 kbps.
όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται…:stuck_out_tongue:

Αυτό της vodafone με android 2,1 και router level one wbr3600

Το wireless το εχεις σε g, n?

Μηπως εχεις βαλει φιλτραρισμα με mac address ή τιποτα παρομοιο?

Ποτε προλαβες και πηρες το κινητο της βοντα? :stuck_out_tongue:

Λεει τιποτα?

To κινητο μια χαρά είναι και συνδέετε παντού. Μόνο στο δικό μου ρουτερ έριξε χυλόπιτα. :stuck_out_tongue:
Το ρούτερ εκπέμπει και στα 2 mode και δεν έχω βάλει μακ φίλτρα.
Δοκίμασα κάθε δυνατό συνδυασμό ασφάλειας, τύπο κλειδιού και κανάλι και απλά δεν…
Τσάμπα το πήρε μάνα μου και το καβάτζωσα. :lol:

Κανε firmware update το router.

τωρα τελευταια,οταν παιζω games για κανα μισαωορο περιπου…κλεινει το pc…
μονο τοτε συμβαινει ομως…
ξερετε τι παιζει?
ψυκτρα?

αν και ειμαι φολα άσχετος μου μοιάζει με πρόβλημα στην κάρτα γραφικων…
σε λιγο θα μπουν οι ειδικοί και θα σου απαντήσουν…:stuck_out_tongue:

*για οποίον ενδιαφέρεται(κανείς δηλαδή) η μαγκιά με το φλασακι που ήθελα να δω ταινιες έτσι και όχι βάζοντας dvd στο player της τηλεόρασης πιάνει μια χαρά…
έχω δει τα κερατά μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…

Λογικά θα ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία του επεξεργαστή σου, και να κλείνει για λόγους ασφαλείας. Ένα ενδεχόμενο είναι να έχει ξεραθεί η θερμόπαστα ανάμεσα σε ψύχτρα/επεξεργαστή και να μην γίνεται σωστή μεταφορά θερμοκρασίας. Δες αυτό. Αν είναι όντως το πρόβλημα, απλά πήγαινε αγόρασε μια θερμόπαστα και τοποθέτησε την. Δεν είναι δύσκολο.

Αμα ειναι desktop τοτε αλλαξε ανεμιστηρακι,αμα ειναι λαπτοπ κανε φου στο ανεμιστηρακι

μου φαινετε περιεργο…γιατι τον επεξεργαστη τον αλλαξα πριν κανα 3 μηνο περιπου…και εβαλα καινουργια παστα :?

Ρε σεις, εχω 2GB RAM και την βλεπω ζοριζεται απειρα τελευταια, δεν πεφτει κατω απο το 60% και ανεβαινει μεχρι και 98% μερικες φορες… Ανοιγω διαχειριση εργασιων και βλεπω με γρηγρα συμπερασματα οτι δεν ειναι πανω απο 1GB ολες οι διεργασιες μαζι… Εν παση περιπτωσει θα τον κανω φορματ σημερα καποια στιγμη, αλλα αν μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει στο θεμα της RAM

Τι Win τρεχεις?

Ποσες ωρες ειναι ανοιχτο το πισι χωρις ρισταρτ?

Τι προγραμματα τρεχεις?

DDR1 ή DDR2 ή DDR3??

12345

Βγαζεις τα βιστα, βαζεις 7.

Αν δεν προκειται να το κανεις, οταν σου κολλαει αραια και που κανε ενα ρισταρτ να αδειασει η ραμ.

Επισης, φαηαρφοξ οσο πιο πολλη ωρα ανοιχτος, τοση περισσοτερη μνημη δεσμευει.

Αν μπορεις εσυ ή καποιος αλλος να μου στειλει ενα λινκ για να κατεβασω τα 7(ενταξει μπορω και να ψαξω, απλα αν εχετε κανα ευκαιρο ξερω γω).
Και μια αλλη ερωτηση, μπορει να γινει φορματ και νεα εγκατασταση χωρις να καψω CD?

Vista γενικα,κακη επιλογη.
Vista και Itunes μαζι,καημενη ραμ.

7 επειγοντως,καλα σε λεει ο μακιντος.Το να τα κατεβασεις ειναι ευκολο,παντου θα τα βρεις,Να τα ενεργοποιησεις ειναι το θεμα.
Αλλα υπαρχουν κατι φιλικα προς τους χρηστες και εχθρικα προς τη μαικροσοφτ προγραμματα που θα σε βοηθησουν.