Παιζει να μου στειλεις καμια οδηγια σε pm;
και γω 7 θα εβαζα αν δε φοβομουν για προβληματα συμβατοτητας με παλια κλασσικα games…ειναι αυτο που επρεπε να ταν τα βιστα οταν βγηκαν
Σιγα τα προβλήματα. Έχω win7 64 bit και ακόμα παίζω Diablo.
ηρθα στο πατρικό μου και στο pc του σπιτιού συνδέω τον σκληρό, αυτος ανάβει, αλλά πηγαίνοντας στον computer δε μου τον δείχνει ώστε να μπορώ να τον ανοίξω. Τι παίζει?
ATTENTION PLEASE!!!:!:
χτες ο ασερ μου ξαφνικα(ισως οχι εντελως ξαφνικα,ειχε δωσει κατι σημαδια) φαινεται πως παρεδωσε πνευμα…για να εξηγησω καποια στιγμη κολλησε τον εβγαλα αποτην πριζα και οταν το ξανανοιξα δεν του ξανακανε κουκου:( , δλδ ενω προσπαθουσε,δν εμπαινε στα γουιντοους…Σημερα που τον ξανανοιξα μου βγαζει το μαλλον “τρομακτικο” media test failure,check cable και απο κατω OPERATION SYSTEM NOΤ FOUND 8O:?
αν και δν ξερω και πολλα μαλλον τα πραγματα δν δειχνουν καλα…
οποιος ξερει ασ πει τι συμβαινει και αν φτιαχνεται επειδη εχω ακομα εγγυηση αν με καλυπτει…
επισης τελευταιο αλλα πολυ σημαντικο…ειτε φτιαχνεται ειτε οχι,[B]τον σκληρο μπορω να τον σωσω με καποιο τροπο?
[/B]
Ακου την απαντηση του Τακη
υπάρχει κανένας τρόπος να κατεβάσουμε τα βιβλία του google books ? :-k
Ειναι σε pdf?
καλησπερα παιδια εχω ενα deckstop pc επταετιας με [U][B][COLOR=“Red”]αυτη[/COLOR][/B][/U] την μητρικη.
To θεμα ειναι οτι θελω να βαλω μια κεραιουλα wifi αλλα δεν εχει απο πισω αυτη την χρυση βιδωτη υποδοχη…
α)εχει καρτα δικτυου αυτη η μητρικη ? (απο οτι βλεπω γραφει LAN… )
β)υπαρχει κανενας μετατροπεας που να μπαινει σε καποια θυρα (USB px) και να εχει αυτη την χρυση υποδοχη για κεραια ?
Απλά πάρε ένα δέκτη σαν αυτόν πχ: http://www.frys.com/product/5279887
ή κάτι τέτοιο Wireless Usb Adapter
To ίδιο παθαίνω και με το νέο λάπτοπ που πήρα.
Συνδεώ τον εξωτερικό σκληρό (WD my passport essential) και δε μου τον ανοίγει. Καμιά βοήθεια?
Στο run(εκτέλεση) γράψε diskmgmt.msc και πάτα enter. Θα εμφανιστεί το disk management(διαχείριση δίσκων), φαίνεται εκεί ο σκληρός?
Mε το που συνδέω τον δίσκο στο pc βγάζει μια καρτέλα που λέει: αγνωστή συσκευή USB. Πατώντας πάνω στην αγνωστη αυτή συσκευή πάω σε τρεις καρτέλες: γενικά, προγραμμα οδηγησης, λεπτομερειες και καπου μιλάει και γι’ αυτό το σφάλμα:
[I]Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)[/I]
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί η συσκευή δεν είναι και καμιά τυχαία. Την είχα χρυσοπληρώσει
Δοκίμασες σε όλες τις usb?
ναι τωρα μόλις αλλάξα θέσεις σε ποντίκι και σκληρό.
Εμφανισε μία καρτέλα που αφορούσε στην εγκατάσταση των 2 συσκευών. Στο ποντίκι πέτυχε. Στον δίσκο: απέτυχε
Ξενερώνω ρε γαμώτο. Ελπίζω να μην έχει πάθει ο δίσκος κάτι.
Μηπώς θέλει κάποια drivers Κάτι τέτοιο?
Εφόσον μιλάμε για λειτουργικό μεταγενέστερο των xp δεν χρειάζονται drivers, είναι plug ‘n’ play. Δεν νομίζω να έχει πάθει κάτι ο σκληρός, μάλλον είναι πρόβλημα του λειτουργικού.
βασικά μιλάμε για ολοκαίνουριο pc και windows 7 γι’ αυτό παραξενευομαι
Anyway θα δω τι θα κάνω. θενξ
Ερωτηση-βοηθεια !!!:!:
εχουμε χασει τον κωδικο ασφαλειας του wi-fi μας,πως τον βρισκουμε παλι???:!:
Μπαίνεις μέσα στη σελίδα του router σου και εκεί πηγαίνεις στις ρυθμίσεις για την ασύρματη σύνδεση. Λογικά κάπου εκεί θα βόσκει και ο κωδικός.
εντιτ, λαθος απαντηση, σωστος ο απο πανω